dilluns, 22 de novembre del 2010

JECV, SEMIFINALS DE FRONTÓ 2010

El passat dissabte 13 de Novembre ens desplaçavem amb 5 equips a Xaló i Orba, per a disputar els Quarts de Final provincials en la modalitat de Frontó Valencià.
L'equip Cadet, el Tibi A (Carlos i Germán) caia dignament front al potent equip d'Orba A, un dels favorits juntament amb Petrer A per emportar-se el títol provincial i l'autonòmic. Els nostres feren una bona partida però al final foren superats amb un marcador de 40-30.
En Infantils, el Tibi B (Javi i Bruno) caia clarament davant Orba A, 40-0. Però el Tibi A (Pepe i Victor) ens donava la primera alegria del matí al superear 40-10 a l'equip d'Orba B.
En Alevins, el Tibi A (Julio i Jandi) s'enfrontava a Orba A (Álvaro i Llorens) en una partida que podria ser una final anticipada, ja que ésta va ser la final de l'any passat en Benjamins. Començarem perdent 0-5, però prompte aparegué la garra i qualitat de Julio més el bon fer de Jandi per a ficar-se en semifinals amb un 40-5.
En Benjamins el Tibi A (Jesús, Nacho i Jose Luis) s'enfrontava a Xabia A. llastima la lesió d'un dels xiquets contraris que ens donava la classificació a semifinals per 40-0.
Així que l'Escola del Club de Pilota Tibi classifica finalment 3 equips per a les semifinals provincial de Frontó Valencia. El sorteig de les quals ha donat els següents emparellaments.
SEMIFINALS.
XXIX JECV-FRONTÓ VALENCIÀ.
CADETS.
Murla A- Petrer A.
Orba A- Petrer B.
INFANTILS.
Pedreguer - Tibi A (Pepe i Víctor).
Orba A - Murla A.
ALEVINS.
Orba B - Benimagrell.
Murla A - Tibi A (Julio i Jandi).
BENJAMINS.
Orba B- Orba A.
Sella - Tibi A (Jesús, Nacho i Jose Luís)