diumenge, 26 de setembre del 2010

2na JORNADA LLIGA GALOTXA

Tres partides de la Lliga de Galotxa s'han disputat este diumenge amb nombrós públic que ha disfrutat de l'emoció dels marcadors i la qualitat de moltes pilotades. Al carrer la gent també comentava la gran victoria dels xicons davant Sella en el Trofeu de Benidorm.
Ovidio, Javi, Blas i Pera 8 - Esteban, Julio, Jorge i Jaca 6: La sorpresa del matí. Amb un Javi al resto molt segur i amb la veterania d'Ovidio en el traure de banca, l'equip roig s'adelantava 4-0, reaccionen els blaus i igualen 4-4, després 6-6 i finalment 8-6. En l'equip blau els punters no han tingut el dia i Julio i Esteban no han entrat en joc.
Kola, Toni, Llumeta i Jaume 5 - Eladio, Miki, Checho i Xaivi 8: Comença la partida prou igualà i s'arriba al 4-4, amb Toni i Kola molt competitius fent i guanyant ratlles, després Eladio acurta la pilota al traure i toca més pared, 4-6, en el seguent joc els blaus desperdicien dos clares oportunitats de sumar-lo i el fan els rojos 5-6, a continuació 5-7 i finalment 5-8. Kola i els seus tornen a sumar un puntet i Eladio dos punts que els col.loquen liders.
Jose, Sergi i Alberto 8 - Mateo, Gironés, Raúl i Moha 5: Idèntic resultat que l' obtingut la setmana passada pels rojos que tornen a guanyar però perden un puntet. Milloria en el joc dels blaus que sumen un punt davant d'un dels grans favorits.
(La partida entre els equips del Canari i Isaac, ha estat aplaçada)
CLASSIFICACIÓ
Eladio......................... 5 punts ( 2 partides)
Jose...............................4 punts ( 2 partides)
Canari .........................3 punts ( 1 partida)
Ovidio........................ .2 punts ( 2 partides)
Kola..............................2 punts ( 2 partides)
Esteban .................. 1 punt ( 1 partida)
Mateo.......................1 punt ( 2 partides)
Isaac........................... 0 punts ( 0 partides)