dilluns, 29 de març del 2010

4ª JORNADA, RESULTATS

1ª PALMA ; BENIMAGRELL 8 - TIBI 10.
Tibi conseguix una important victòria a Benimagrell en una partida prou entretenguda, va estar igualada fins al 4-4, en eixe moment es van distanciar es nostres 4-8 gracies al bon joc i un canvi de pocició, despues anaven retallant distancies al marcador els locals fins 7-9, pero l´ultim joc va caure del costat nostre 8-10, victòria important en un carrer que no es facil guanyar i que ens permet estar lluitant per dalt, ara a menjar-nos la mona i carregar forces, avorem a qui li trenqueu l´ou.
3ª DE LLARGUES, TIBI 10 - PARCENT 8.
Entretinguda partida la viscuda ahir matí a Tibi, molta gent ja que era diumenge de Rams i com sabeu juguem al costat de la plaça de l'esglesia, s'adelanta Parcent 0-4 ràpidament gracies sobre tot a la bona banca que porten, Marin, que s'adapta fàcilment al carrer i demostra que sap acò de que va, mentre que Raúl fa massa faltes i els nostres restos tampoc estan fins, però de repent la cosa canvia i la nostra banca comença a mostrar el potencial que porta dins i el canari toca quatre pilotes, 3-6, 6-6, 8-6, 8-8, i 10-8 final. Destacar en Tibi el debuts de Jaume, i del "Xiquet de Tortosa" que no s'en va deixar cap al bot i braç.
JUVENILS, TIBI 10 - BENIMAGRELL 0.
El resultat ho diu tot. Clara superioritat de l'equip local tant al traure com en el rest. L'equip de Benimagrell és jove, participa per primera vegada en esta competició i no deu desanimar-se, va destacar el seu traure.
2na DE PALMA, TIBI 10 - BENASAU 3.

La vesprada del diumenge rebiem a Benasau, un equip amb gent jove, de gran pegada en el que destaca Quique de Benifallim. Comencen triant ells el traure, i sense canviar els fem 2-0 ja que Julio està impresionant, pilota que resta, per dalt la banca, i les demes falta. Els fem 4-0 i ells col.loquen un jugador darrere del traure per a poder entrar les pilotades de Julio, 6-3 i disputem el joc clau de la partida on els dos tenim opcions de fer-lo i serem mosatros al final els que mol emportem, 7-3 i després 8-3, 9-3, 10-3 final. En Benasau va destacar Quique i en Tibi van estar tots molt bé, en especial Julio al resto.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

L'equip de 1ª de Palma va guanyar a Benimagrell sumant així 2 punts més: BENIMAGRELL 8 - TIBI 10.

Anònim ha dit...

Esta jornada els 5 equips de Tibi han fet pleno guanyant totes les respectives partides. De 15 punts possibles n'hem sumat 13. Molt !