dilluns, 6 d’abril del 2009

RESULTAS NOVA JORNADA

El dissabte per el matí l´Escola de Pilota va jugar a Raspall contra Mutxamel als JECV en totes les categoríes i han fet un gran paper guanyant cinc de les sis partides jugades, tan sols la derrota dels Alevins B, cal destacar la primera victòria dels Benjamins B (Marta i Diego) que els fa pillar anims per les pròximes partides,les demes van guanyar i mantenen les seues opcions de clasificaciò,en Prebenjamins van debutar Santi,Carlos i Cristian. El dissabte per la vesprá va jugar 1ª Llargues (Álvaro,Isaac,Hèctor i el juvenil Miki), contra Parcent (J. Herminio,Pere,Germán i Iván), van guanyar per 2-10,Álvaro va traure molt be i van ser superiors en joc, cosa que els va fer facil la victòria.

El diumenge per el matí 3ª Palma TIBI (Eladio,Mateo,Sergi,Kola i Sergio) van guanyar als de Laguar per 10-0 en una partida rapida i sense color que permitix als nostres seguir liders.

3ª Llargues(Julio,Valen,Sergio,Ángel i Raúl) ha jugat a Senija i han perdut 10-3,no han jugat mal, han comensat amb un 1-3,els locals han remontat poc a poc amb jocs molt disputats pero sempre han caigut a favor dels de Senija,esperem que el bon joc es reflexe promte en una victòria. Per la vesprada els Juvenils (Álvaro,Miki,Julio,Sergio i Sergi) contra Campello han guanyat 6-10, pero amb mes dificultats de les esperades ja que anaven perden per 4-1, pero es van refer i van remontar la partida i salvar les tres punts.Destacar per Campello la banca Guille.

Jornada de descans per a 1ª PALMA.

La pròxima setmana descans per a tots que es pascua i hi-ha que menjarse la mona per tal de recuperar forces, ja que en la seguent jornada que serà el proper 18 i 19 de març, ens espera Sella en 1ª Llargues i Juvenils i Benasau en 1ª Palma ademes de el duel de 3ª Palma Xabia segon i Tibi primer, els de 3ª Llargues jugaran contra Murla, aixi que a carregar les piles.
Avorem a qui li trenqueu el ou.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Bo xiquets ara toca berenar La Mona i carregar piles . Que paseu bones Pascues i al tanto amb les xavales .
...saoro...