dissabte, 14 de febrer del 2009

FINALS AUTONÒMIQUES DE GALOTXA

Lo que han fet els xiquets de l´escola de Tibi huí a Benidorm en les finals autonòmiques de Galotxa ha sigut increible, era el primer any que jugavem i en la vida ens pensavem el resultat que hem aconseguit, la setmana passada ens vam proclamar campions provincials en Benjamí i Aleví i subcampions en Infantil i ara ens quedava rematar-ho en les finals autonòmiques i no hem defraudat ,per el matí hem jugat les semifinals, en Aleví era contra Alfara d´algimia(subcampió de Valencia) i hem guanyat per 10-4 i en Benjamí contra Meliana B(subcampió de Valencia) i també hem guanyat per 10-4 i ens hem classificat per a la final que es jugava per la vesprada.En Aleví la final la hem jugat contra Alginet(campió de Valencia) que en la semifinal ha guanyat a Orba 10-9, era una partida de ixida molt decantada per als de Alginet, un grandíssim equip, pero que els nostres(Victor,Pepe,Gonzalo,Javi i Bruno) no s´han vingut avall i ho han donat tot, fent una grandissima partida demostrant el potencial que tenen, al final hem perdut per poc 10-7, en Benjamins(Julio,Gaspar,Emilio i Handy) jugaven contra Murla, que li han guanyat a Meliana A(campions de Valencia) en semifinals 10-6, tornevem a repetir final ya que els van guanyar en la final d´Alacant, quedava la incognita avore si ho podien fer un altra vegada i aixi a sigut han guanyat per 10-6,han fet una bona partida, ben compenetrats en tot moment i sense massa herrades i al final se l´han emportat ,enhorabona a tots campions. Els campions son:
Cadet; campió;SELLA- subcampió;BORRIOL
Infantil; campió;GODELLETA - subcampió; ORBA
Alevins; campió;ALGINET - subcampió;TIBI
Benjamins;Campió; TIBI -subcampió; MURLA

3 comentaris:

Anònim ha dit...

El nom de Tibi ja sona a pilota en tota la Comunitat gracies a vosaltres. Si segiu aixi podem arribar molt mes llarg. Enhorabona y en davant.


--Regidoria d´esports de Tibi--

Anònim ha dit...

Enhorabona a l'escola de pilota, xiquets i monitors, la pilota va a mes. Tibi es un referent en el mon de la pilota.
...juanen...

Anònim ha dit...

Moltes felicitats a la gent de Tibi per tindrer l'escola de pilota que te . L'enhora bona pels titols i ara toca raspall . Va de Bo
...saoro...