dissabte, 31 de gener del 2009

EXIT A BENIDORM

L´escola del Club Pilota Tibi triunfa als JECV en la modalitat de Galotxa a Benidorm,les tres equips que tenia classificats per a semifinals provincials han guanyat i s´han classificat per a la final que es jugará el pròxim cap de setmana també a Benidorm, en Infantil(Carlos,Alberto i Germán) han guanyat a Benissa per 6-1, una partida no molt dificil que s´han emportat els nostres amb certa facilitat, ara ens espera en la final el etern rival Orba,(vorem si esta es la bona).Els Alevíns(Victor,Pepe,Gonzalo,Javi i Bruno) s´han impossat als de Pedreguer per 6-2, el resultat no diu lo dura que a estat la partida, hi-ha que els de Pedreguer son un gran equip, però nosaltres amb un Victor pletoric que tornava totes les pilotes que li anaven i Bruno que s´agarrat molt be a ferir van tornar boxos als rivals, ara esperem que en la final juguen igual o millor que huí i puguen plantar cara als de Orba (Saxa i els seus companys) i en Benjamins(Julio,Gaspar,Handy i Emilio) guanyaven als de Orba B per 6-1,tots es van acoplar molt be a esta modalitat nova i van causar una bona sensació,jugant una bona partida, ara esperem que en la final contra Murla puguen arredonir-ho. Els altres resultats que implica al nostres van ser:Infantil; ORBA 6-BENIDORM 0. Alevins; ORBA 6-MURLA 4.i Benjamins; ORBA A 4-MURLA 6.
s

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona a l'escola de Tibi !! i als seus monitors isaac i Eladi !! Quina gran feina!!

David de sella

Anònim ha dit...

Tres equips a les finals provincials es senyal d'una feina ben feta . Felicitats per a tots els xicons i tambe als seus monitors . Molt de jugar !!!

..Saoro...

Anònim ha dit...

Estem molt contents per tots els resultats que han aconseguit els xiquets de l'escola de pilota de Tibi, hi ha que continuar animant-los. Vos desitgem que el proper diumenge jugueu igual de bé i en un poquet de sort guanyeu. Enhorabona als jugadors i als seus monitors, Eladi i Isaac.

Anònim ha dit...

Ahi teniu el comportament de Sella i Orba, dos escoles i clubs senyors i que animen i feliciten a la de Tibi que està sent l'escola amb mes progressió als últims dos anys. Amunt Sella, Orba i Tibi!!

Va de Bo!!