dilluns, 11 de juny del 2012

TIBI ESTARÀ EN LA GRAN FINAL!






L'última jornada de la lliga regular de la 1ra de llargues ens ha resultat realment satisfactòria, ja que la victòria del Tibi A en Castells (2-10), els assegurava acabar com a primers i a més a més classificava al Tibi B matemàticament per a les semifinals, on s'enfrentaran ells dos, lo que ens assegura un equip de Tibi en la gran final del 22 de Juliol a Sella.
SEMIFINALS 1ra de Llargues.
(Anada 23/24 de Juny, Tornada 30 de Juny/1 de Juliol).
TIBI B - TIBI A /// SELLA - PARCENT.
Es tracta d'un gran èxit per al nostre Club i donem l'enhorabona a tots els jugadors per l'excelent temporada. Ara en aquest duel fraticida, que guanye el millor, sort!.
1ra de LLARGUES.
CASTELLS 2 - TIBI A 10.
L'equip es jugava molt en esta partida i tots els jugadors estigueren a l'altura. 3 punts més, acabem primers de la lliga, i semifinals contra el Tibi B que es veia afavorit per aquest triumf. Fantàstic, enhorabona!.
1ra de Llargues.
BENIMAGRELL 10 - TIBI B 1.
Amb el pas a les semifinals ja assegurat pel resultat del Tibi A,  els jugadors es relaxaren en excés i acò es costà car al difícil carrer de Benimagrell. Mala partida i contundent derrota. De segur que a les semifinals l'imatge serà un altra.
3ra de Palma.
TIBI 10 - CREVILLENT 1.
Importantíssima victòria d'aquest jove equip, que arribava a l'ultima jornada amb opcions d'estar ahí dalt. Opcions que s'han guanyat netament al llarg de tota lliga, puntuant en quasi totes les partides i que de sumar els 6 punts, en les dos partides que els queden aplassades, les quals hauran de jugar,(les dos) el proper cap de setmana podria inclús classificar-los com a primers del grup. Sort i a per totes!