diumenge, 17 de juny del 2012

SEMIFINALS!!!!








SEMIFINALS 1ra DE PALMA.
Anada.
TIBI 9 (Canari, Mendi, Miki, Isaac i Toni) - SELLA 10 (Jorge, Jesús, Kiko, Adolfo i Barraca).
Partida espectacular, de més de 2 hores i mitja de duració, entre dos gran equips que volen estar a la Final.
Comensen els locals sorprenent  i ficant ràpidament 3-0. Amb un Canari al traure molt bé, el qual tot i ser la seua tercera partida com a banca de palma (recordem que està substituint a la nostra banca títular per lessió) es mostra potent i segur amb el seu estil de traure a una mà. Però reacciona Sella, 3-2, després prenem la iniciativa novament 6-2.


I ací ve el moment clau de la partida on entre pilotes errades, alguna falta crítica, nervis i la pilota que els diu als visitant ... Sella, ens remonta 6-6.
Després tots els jocs estan molt igualats i van caient d'un i altre costat. 7-6, 7-7, 7-8, 8-8, 8-9, 9-9 i 9-10.
Els millors de la partida els dos traure, Canari per Tibi i Jorge de Sella. I els dos restos, Mendi i Jesús, amb impresionants intercanvis de pilotades de rest i contrarest.
Destacar l'esportivitat i el gran ambient al carrer tot i la igualtat i el que hi havia en joc.
Ara queda la tornà el proper cap de setmana, Sella juga a casa i ho té en la mà, però per a Tibi serà com haver arribat a la gran final.
 De fet, lo apretat del resultat obliga als dos equips a guanyar si volen passar!!
SEMIFINALS 2na de PALMA.
Anada.
CALP 5 - TIBI 10 (Mateo, Julio, Angel i Cola).
Gran resultat l'aconseguit al difícil carrer de Calp que ens deixa amb peu i mig en la final. Ara falta rematar la feina a casa.
Tot i la inactivitat de les últimes setmanes, esperant qui seria el nostre rival de semifinals, l'equip ha portat la iniciacitiva des de el primer moment i amb un gran Mateo al traure i un espectacular Julio al rest, ben secundats pels veterans Angel i Cola han aconseguit un excel.lent resultat.