diumenge, 15 de gener del 2012

TORNADA COPA GENERALITAT




PER UN JOC, ELS JUVENILS ES QUEDEN FORA DE LA COPA.
La victoria per tan sols un joc dels nostres en l'anada, 50-45, ens obligava a anar a Godelleta a guanyar si voliem estar en els semifinals. I així eixiren els joves pilotaris tiberos a la mítica canxa local, seu de tantes grans finals i partides de galotxa, a guanyar, concentrats i ha donar-ho tot des de la primera pilotada fins l'última.
Al sorteig, comencem al bot, i fem el primer joc, 0-5, passen ells a fer-lo i amb un gran Lluis, el jove esquerrà local i un potent Carlos a la bolera, que esta vegà fou el millor del seu equip, ens igualen 5-5. Així van caien els jocs d'un costat i de l'altre, 5-10, 10-10, 10-15, 15-15, 15-20, 20-20, 20-25, fins arribar al 25-25, quan Godelleta canvia el feridor i les posicions a la canxa i ens trenquen el bot, adelantant-se 30-25, i 35-25, però de nou entrem en la partida, 35-30, 40-30, 40-35, i amb un joc fantàstic a punt estem de gunyar-los ferint però no pot ser ,45-35, i passem al bot i Godelleta es posa 40-0, disposant de 3 pilotes de partida, però remuntem el joc i 45-40. Finalment Val per 30 , joc, partida i eliminatoria per a ells, 50-40.Espectacular la partida, de primer nivell, on els dos equips es mereixqueren estar a les semifinals.Destacar a tot l'equip de Tibi, Sergio "Canari" al bot, amb una potencia sorprenent realitzà una gran partida, i ficà una pilota de bot dalt la galeria impresionant, Julio a la bolera s'en ixqué, segur, potent, tallant corda, pilotes a la galeria, ... Carlos en la punta valent i ficant pilotes a la galeria i Raúl "El Telmo" molt segur en la ferida.Els dos equips s'emportaren mereixcudament el fort aplaudiment de tots els espectadors.





Pel que respecta als dos equips seniors, la eliminatoria ja es decidí en l'anada i tot i millorar el joc i la imatge, tornaren a perdre davant dos equips experts en esta modalitat. A Massalfassar, TIBI A, Álvaro-Miki-Sergi i Isaac han tornat a pedre 70-30, pero les sensasions han sigut prou diferents, encara que el cavall de batalla es el bot, hem demostrat que podem fer-ho be a esta modalitat, Álvaro i Miki que s´han alternat, s´han agarrat mes al bot, Sergi amb boleres espectaculars creuanse el carrer i Isaac en la ferida que ho fa molt be, han fet un equip mes competitiu, davant esta clar que estava un dels millors equips, Javi "El Moro" espectacular ,Ruben i Ramón el millor "feridor" ,que mes volem, ha sigut una experiencia molt positiva i ens ha agradat molt jugar. Ara a preparar lo nostre les "Llargues".
 El Puig 70 - Tibi B 0.