diumenge, 8 de gener del 2012

ANADA QUARTS DE FINAL COPA GENERALITAT

Dures derrotes per als nostres equips seniors en la Copa Generalitat, TIBI B 10 - EL PUIG 70, TIBI A 5 - MASSALFASSAR 70. Contundents resultats que deixen clar la superioritat d'estos 2 equips que dominen la modalitat de Galotxa davant els nostres jugadors que per primera vegada provaven a fer el bot, a ferir, ... i el que juga en foc es crema.
Al Tibi B començaren Héctor al bot, Gironés a la bolera, Esteban de punter i Jose ferint. Al llarg de la partida feren diferents canvis de posició i poc a poc entrarem més en joc i disposaren d'oportunitats de fer més jocs. Destacar a Esteban que amb la seua veterania fou el més segur. Per part d'El Puig el millor fou Terio al bot, i en la punta Montesa no perdonava un quinze.
El Tibi A jugà amb Miki al bot, Sergi a la bolera, Álvaro en la punta i Isaac de feridor, també feren canvis de posicions però no pugueren acabar d'aclarir-se ni al bot ni al rest. El millor Isaac, que s'agarrà a la ferida molt bé i en cada joc intentava apretar i conseguí molts quinzes sumant el nostre joc ferint. Pero es que enfront tenia a Javi "El Moro" al bot, que estigué espectacular durant tota la partida, i destacar al feridor de Massalfassar, Ramón, que no ens deixà tocar bola, fent més quinzes que ningú , trencant la pilota en la cera de 3 a 5 vegades en cada joc, increible.
Però per sort no foren tot males noticies, ja que els juvenils ens donaren una alegria realitzant una gran partida davant Godelleta, TIBI 50 - GODELLETA 45.

Començarem amb Sergio "Canari" fent el bot, Julio a la bolera, Carlos en la punta i El Telmo de feridor. Al inici agafem el bot i prompte El Canari ens sorpren a tots amb una pegada espectacular, 5-0, passem a ferir i Raul no s'aclarix, 5-5, 10-5, 10-10, 15-10, 15-15, en eixe moment perdem un joc al bot i Godelleta agafa ventaja amb un gran Lluis al bot i al rest, 15-20 i 15-25, després 20-25, 20-30, 25-30, però a partir d'ací Tibi dona un pas endavant i apareix Julio amb molta força i ganes, Carlos molt efectiu i El Telmo millora la ferida costant-li més a Godelleta sumar els seus jocs, 25-35, 30-35, 30-40, 35-40, i per fi fem el joc al rest, 40-40, i ens adelantem remuntant la partida, 45-40, igualem a 45 i finalment 50-45. Emocionant partida de gran nivell on tots els jugadors es guanyaren l'apludiment dels aficionants. Destacar a Sergio "Canari" i Julio de Tibi, i a Lluis de Godelleta.
Per lo vist ahir la eliminatoria està molt oberta, i s'ho jugaran tot el proper dissabte 14 a les 16:00 de la vesprada a la canxa de Godelleta.