dimarts, 20 de desembre del 2011

EQUIPS TEMPORADA 2012


Ja s'han configurat els equips per a la pròxima Temporada 2012 del CLUB DE PILOTA TIBI.
Un any més, continuem creixent, i seran 7 els equips que inscriurem en la Lliga 2012 Trofeu Diputació d'Alacant de Llargues i Palma, tornant a ser el Club amb més equips en la competició.
En 1ra de Llargues, el Tibi A, amb Alvaro, Isaac, Sergi i Miki, defendrà l'històric títol aconseguit i debutarà el Tibi B, un equip molt jove, recent ascendit de 2na, amb el Telmo al traure i Julio al resto, en una gran oportuitat per a continuar creixent com a pilotaris.
En 1ra de Palma, actuals campions, de la ma de Jose, Héctor, Canari, Toni i Esteban tornarem a lluitar per estar en lo més alt.
Debutem en 2na de Palma, on Mateo, que deixa de ser juvenil, ha de continuar amb la seua progressió en el traure i de segur que donarà alguna sorpresa acompanyat de veteranos com Cola i Angel.
I en 3ra categoria dos grans noticies, creació d'un equip en 3ra de Llargues i un altre de 3ra de Palma. En Llargues, Alvaro Gironés al traure liderarà un equip molt jove sense experiència però amb moltes ganes d'aprendre, i en Palma, també estem d'enhorabona perque la penya "Les Graelles" s'enganxa açò de la pilota, un frut de la lliga local de Galotxa.
En Juvenils, renovem l'equip, que será totalment nou, amb l'entrada de joves pilotaris encara en categoria Cadet, per anar formanse i pillar experiencia decara al futur.
Així que 7 equips, que afrontaran la temporada 2012 amb il.lusió i força, i on destacaria sobre tot l'inscripció de nous joves pilotaris com Valentín, Luis Simón, Juanlu, Vicent, Roberto, Alberto, Jose Carlos, Pepe, Víctor i Javi, que passen a formar part ja del planter de jugadors del Club de Pilota Tibi.

CLUB DE PILOTA TIBI.
Equips Temporada 2012.

1ra de Llargues: TIBI A, TIBI B.
1ra de Palma: TIBI.
2na de Palma: TIBI.
3ra de Llargues: TIBI.
3ra de Palma: TIBI.
Juvenils: TIBI.



5 comentaris:

Anònim ha dit...

Iee...! Enhorabona, collons quant equip!

Anònim ha dit...

Les Graelles anuncien que faran la cervessa igual que en La Murada, una torraeta de xulles!

Anònim ha dit...

A vore si mos acaben el carrer i podem entrenar!

Anònim ha dit...

Com que veteranos Cola y Angel?, si podrien pasar per juvenils, sobre tot Cola.

Anònim ha dit...

El dècim de la pilota està premiat, 100 euros per dècim, no està mal, recuperem algo!