dilluns, 7 de novembre del 2011

TIBI CAMPIÓ DE 1ra DE PERXA!


Per primera vegada en la historia del nostre Club, Tibi es proclama Campió de 1ra Categoria en la modalitat de PERXA.
En una partida espectacular, increible i èpica, els nostres jugadors ho donaren tot i no pararen de lluitar fins l'última pilotà per emportar-se aquest importantíssim triumf, davant el gran favorit, Castells, que jugava a casa i contava amb un equip experimentat i de molta qualitat.
CASTELLS 9 - TIBI 10.
La partida es desenvolupà durant més de dos hores, fins entrada ja la nit, i tota davall una fina pluja, que acabà empapant als jugadors i posant , per moments, en perill la seua integritat.
Començaren molt forts els locals, amb un gran Angel al bot, i nosaltres no tan fins. 6-2 i pareixia que la cosa estava clara, però en una espectacular remontada igualem a 6-6, després 7-6, 7-7, i novament s'escapa Castells 9-7. Quan els de la Marina ja es veien amb el trofeu a la mà, els nostres tragueren lo millor d'ells i en altra formidable remontada igualen a 9-9, i en l'últim joc l'Éxtasis! 9-10, i TIBI CAMPIÓ.
Donar l'enhorabona a tot l'equip de Perxa, que des de fa 3 anys, està participant en aquesta modalitat i les gracies per portar a Tibi un altre èxit.
Molt Jaume en la ferida, fantàstic Héctor (Mendi) al bot, valent Miki a la bolera, segur i poderós Sergi al rest, que a més a més rebia el premi com a millor jugador del Campionat, atents els nostres punters Hermes i Canari. Barbaritats de jugar a tots!.
Amb aquest triumf el CLUB DE PILOTA TIBI arredoneix un any 2011 segurament irrepetible i meravellós després d'haver aconseguit els màxims guardons en els Lligues de Llargues (Campió de 1ra, 2na i Juvenils), Palma (Campió de 1r i 3ra)i Perxa (Campió de 1ra). A més del Subcampionat Europeu de Clubs en la Champions Cup de Llargues Internacional.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona, espectacular l'any!

Anònim ha dit...

Com mola guanyaaaaaaar!!!!

Anònim ha dit...

i que o digues jajajajajajajajajajajajajajajaja

Anònim ha dit...

yeeeeeeeeeee