dijous, 17 de novembre del 2011


Este es un article que ens ha fet la federació de pilota a la seua web.


17/11/2011

El Club de Pilota de Tibi fa història en les competicions “del joc a ratlles”

Es convertix en el primer club que conquista els campionats oficials de llargues, palma i perxa en la mateixa temporada en la categoria més alta.
El Club de Pilota Valenciana de Tibi recordarà 2011 com el millor any esportiu des de la seua creació fa més de deu anys, però no sols a eixe nivell ja que cap club ha aconseguit estos èxits en els últims 30 anys. Tibi és el primer club que aconseguix els campionats de primera de llargues, palma i perxa en la mateixa temporada, és a dir en 2011. Ha conquistat 6 títols dins de la mateixa temporada del “joc a ratlles”, números espectaculars i que ningú havia aconseguit en la història de l’esport modern. Estos èxits inclús són més importants si observem que s’han aconseguit amb jugadors formats en la pedrera local i sense realitzar cap fitxatge. A més van quedar subcampions en la Champions Europea, perdent en al final contra el potent equip d’El Campello. A més en 2011 dos del seu jugadors han sigut triats com a millors jugadors; Alvaro López millor jugador de Llargues i Sergi Checa millor jugador de perxa. També van poder participar en el Dia de la Pilota Valenciana en una exhibició davant de la Selecció de Pilota Absoluta i van rebre el premi de millor club de pilota valenciana de 2011 per part de la Federació de Pilota Valenciana.
En els pròxims anys poden convertir-se en el gran dominador del “Trofeu Diputació d’Alacant” del “joc a ratlles” en les modalitats de competició. A més el nou carrer artificial ja s’esta construintse i en poques setmanes les seues parets laterals ja estan alçades. Les dimensions de la nova instal·lació per a la pilota valenciana fan pensar que es convertirà en una referència en la comarca de “l´Alacantí” i en tota la província d’Alacant, ja que oferirà noves possibilitats a tots els clubs de la comarca. El carrer tindrà les següents característiques; 76 m de llarg, 7.5 m d’ample, 16 m d’altura, estarà totalment cobert i dotat amb il·luminació.
En 2012, El Club de Pilota de Tibi continuarà fent història ja que per primera vegada participaran en la Copa Generalitat i en el Trofeu Diputació d’Alacant de llargues i palma seran el Club amb major número d’equips en competició, ja que comptaran amb 7 equips. També amb l’arribada del nou any podran a començar a entrenar en la seua nova instal·lació.