dijous, 14 d’abril del 2011

PILOTA A L'ESCOLA

El divendres passat, els alumnes del 3r Cicle de Primaria del CEIP. Tibi es desplaçaren fins al Trinquet de Castalla per disputar la fase de competició del programa "Pilota a l'Escola" davant el Col.legi "El Romeral" d'Alcoi.
Allí ens recibí "El Moro", gran jugador de Raspall i tècnic de la Federació, i fou un molt bon matí de diversió, companyerisme, i esportivitat a través de la práctica de la pilota. Tots els xiquets i xiquetes de les dos escoles pugueren participar i disfrutar de la modalitat de Raspall.
Els alcoians mostraren molt bones maneres ja que al seu col.legi disposen d'un mini-trinquet i des de fa uns cursos que venen practicant i aquest any poden elegir pilota com activitat extraescolar.
En categoria masculina s'imposà l'equip tibero, però el "Romeral" ho posà difícil i ens feren prou quinzes.
En categoria femenina la cosa estigué més difícil, ja que les alcoianes ho feen molt bé, sobre tot una rogeta que raspava animalaes, però al final remontarem i les nostres xiques, després d'una gran partida, també es classificaren.
Així que el CEIP. Tibi aconseguix classificar-se tant en categoria masculina com femenina, per a la gran jornada final del Programa Educatiu "Pilota a l'Escola" que tindrà lloc a Massalfassar, Valencia, el 12 de Maig i on estaran els millors equips de la competició, un total de 32, 16 masculins i 16 femenins.
Enhorabona i molta sort per al Col.legi de Tibi!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Demà el gran derby!
I no és el Madrid-Barça!
ES EL TIBI A - TIBI B!
Cap on tirem!!!!

Anònim ha dit...

Eixa partida no me la perc!

Anònim ha dit...

de lo que sa vist enguany pot ser la millor partida que es veja esta temporada, i als Blaus qui vol Rojos

Anònim ha dit...

com anat en el gran derby!!! espere que haguera bona partida...

ale..