dilluns, 4 d’abril del 2011

IMPRESIONANT, TIBI DERROTA AL CAMPELLO!

1ra de Llargues.
TIBI 10 (Alvaro, Isaac, Sergi i Miki) - CAMPELLO 5 (Martines, David, Miguel i Vicent).
Partida històrica per al Club de Pilota Tibi, que per primera vegada derrota al tot poderós equip dominador de les llargues en els últims anys, "El Campello".
En un ambient extraordinari, amb més de 200 persones al carrer, s'ha vist una gran partida, de poder a poder, i on el Club local s'ha imposat justament.
Comença la partida amb un gran Martines al traure, pilotes altíssimes i fondes, que el jove resto Sergi, que per primera vegada té la responsabilitat de restar-li, no aconsegueix entrar amb claredat al carrer, Campello disposa de bones ratlles i les aprofita, 0-2, reacciona Tibi, 2-2, amb un gran Alvaro 4-2, però novament apareix la qualitat de Martines i els seues, 4-4, però no ens posem nerviosos, Sergi segueix al rest i Isaac darrere d'ell li dona la tranquilitat i els consells per poder restar les pilotes tant acampanades de Martines, però tot i que no estem fins al rest si que estem molt bé al contrarest, i aprofitem la potència i seguretat d'Alvaro per contrarestar a David i fer molts quinzes i ratlles, fantàstic Miki de punter, 5-4, 6-4, 7-4, aconseguim el primer punt però seguim igual ja que tenim clar que Campello es capaç de remontar acò i més, Martines apreta però fa faltes 8-4, 8-5.
La gent està nerviosa, alguns diuen que... -Hui sí, que hui toca. Altres no ho veuen clar, els jocs són llargs i disputats. 9-5. I en l'ultim joc, Álvaro excepcional, i 10-5 final. Gran aplaudiment per a tots els jugadors! Els millors les banques, Álvaro de Tibi i Martines de Campello.
Acabem així la primera volta, líders invictes i amb tots els punts possibles.
En una lliga que aquest any es decidirà en una final a Tibi, el millor d'esta victoria és el pes que ens hem llevat de damunt, ara sabem que és possible vencer-los ... i ells també ho saben!
1ra Palma.
ALTEA 8 (El Rubio, Juanfran, Barraqueta, Quico i Miguel) - TIBI B 10 (Eladio, Miki, Julio, El Negre i Cola).
Partida que va tindre de tot, emoció, pilotades espectaculars, remuntades, discussions i polèmica.
Comença bé la partida per als nostres i ens posem 0-1, 1-1, 1-2, 2-2, i 2-5. Altea cambia de posició als jugadors al resto i a Eladio li costa més amagar la pilota al traure, després algunes desicions polèmiques, a favor sempre de casa, i discussions ens trauen de la partida i Altea capgira el marcador 8-6. A partir d'ahí ens serenem, i anem a per la partida. Cola para unes pilotes determinants en la punta, Julio espectacular al bot, Eladio troba el forat, i sobre tot Miki al resto ho torna tot, valent i segur. 8-10 final. Un equip que aspirava a mantindres i sorprenenment líder! Igual dura poc, però lo que va davant ,va davant!
1ra de Palma.
MURLA 10 - TIBI A 7.
Primera derrota del Tibi A en aquesta lliga, però importantíssim el punt aconseguit, ja que en un grup tant igualat el puntuar fora de casa serà clau per emportar-se el títol. Per Murla destacar a Sebastià i Santi, i per Tibi a Jose al traure. Ens poseem tercers amb 8 punts, empatats amb els segons, però amb una partida menys (Tibi - Benidorm, aplaçada per plutja).
Juvenils.
BENIDORM 1 - TIBI 10.
Contundent victoria dels juvenils a la canxa de Benidorm. 3 punts més i seguim líders.
2na de Llargues.
TIBI 10 - VALL LAGUAR 2.
Cómoda victoria del Tibi, molt potent i segur "El Telmo", la banca local, mentres que la visitant no va poder adaptar-se al carrer, i va estar prou imprecís. Ens posem tercers, a 3 punts de Murla i Parcent.
3ra de Palma.
TIBI 10 - ALTEA 4.
Tres importants punts per als locals en una partida que s'haguera pogut complicar ja que estigué prou disputada i on la banca visitant destacà, buscant els nostres punts dèbils.
Una setmana més continuem primers.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Si algú va fer fotos de la partida del diumenge que mo les passe! Gracies!

Anònim ha dit...

Hola, soc Juan Fran d´Altea. Enhorabona per la tasca que esteu fent a la pilota. Esteu unint un poble al voltant de la pilota. Seguiu aixi. Ah! la página que teniu és una meravella, moltbé les cróniques.
Un abraç i un salut a tots els amics de Tibi.

Anònim ha dit...

Gracies per les teues paraules Juan Fran!