dijous, 3 de febrer del 2011

JECV, SEMIFINALS DE GALOTXA

Dissabte 29 de Gener a la Canxa de Benidorm.
INFANTILS: MURLA 40 - TIBI 20 ( Víctor, Pepe, Gonzalo, Javi, Álvaro i Bruno).
Comencem la partida ferint i prompte veiem que ens costarà molt fer des de ahí els jocs ja que Marc de Murla fa molt bé el bot, intentem buscar la bolera i tot i que Bruno està prou bé i no fa cap de falta no aconseguim llevar-li la pilota a Marc i els tres primers jocs cauen fàcilment per a ells, 5-0, 10-0, 15-0, a partir d'ahí millorem i comencem a plantar-los cara. El millor dels nostres Javi. Murla passa a la final com a clar favorit davant Mutxamel.
BENJAMINS: TIBI 5 (Jesús, Inés, Nacho, Germán i Jose Luís) - MURLA 40.
A pesar del resultat, bona imatge d'este equip de Benjamins de 1r any, que continua millorant poc a poc cada dia. És important anar aprenent a competir en totes les modalitats i acostumar-se a jugar davant de tanta gent. Molt bé Jose Luis en la ferida i Jesús al bot, valents Germán i Nacho ficant sense por la mà i Inés sempre atenta a la pilota.
Ara ens toca centrar-mos en la modalitat de Raspall ja que aquest any no hi haurà finals de consolació per el 3r i 4t lloc. Esta setmana no competim però aneu preparant els didals que hi ha entrenament.