dissabte, 19 de febrer del 2011

CARRER DE PILOTA A TIBI

La setmana passada es va realitzar l'anunci de la convocatoria per a l'adjudicació del contrat d'obres del "Carrer de Pilota". Amb lo que s'inicià el plaç per a la presentació de solicituds d'aquelles empreses que estiguen interessades en dur a terme la realització del projecte.
El "Club de Pilota Tibi" està d'enhorabona, així com el mon de la pilota en general, ja que la construcció d'una nova instal.lació per a la pràctica del nostre esport es molt possitiva per a tots.
El nostre Club treballarà conjuntament amb la Federació i l'Ajuntament per tal d'aconseguir que el "Carrer de Pilota de Tibi" es converteixca en una canxa útil i plena de vida, un referent per a la pràctica de la pilota a la nostra comarca i provincia.
Entenem que la construcció del carrer potenciarà una major participació de gent, tant del poble com de fora, que voldrà disfrutar d'aquesta instal.lació. Ja que el joc al carrer donarà l'oportunitat a un major nombre de persones de diferents nivells ( jugadors federats, veterans, joves, aficionats, principiants, ... ) de jugar a pilota.
La nova canxa ens permetrà disposar de l'espai adequat per a la realització dels entrenaments de tots els membres del Club i dels xiquets i xiquetes de l'Escola de Pilota. A més a més tindrem una major flexibilitat d'horaris i dies de partida, lo que permetrà la creació de més equips en les diferents modalitats i categories.
Es per això que des de el Club treballarem per organitzar i coordinar les diferents competicions, trofeus i activitats que es puguen donar al llarg de l'any al carrer de pilota per tal d'aprofitar al màxim la seua funcionalitat.

2 comentaris:

Sergio Lopez ha dit...

Enhorabona a tot el club. És un pas molt important per a tots. Segur que disfrutarem de la instal·lació molt, i tendrem més gent que vulga jugar.

Anònim ha dit...

El Carrer tindrà 76 m de llarg, 7,5m d'ample i 16 m d'altura. Estarà cubert i amb il.luminació.( El de Benidorm té 82 de llarg, 8 d'ample i 19 d'altura)