dilluns, 4 d’octubre del 2010

PERXA,TROFEU BENIDORM I EL CAMPELLO I LLIGA LOCAL DE GALOTXA

Semifinals d´anada de perxa, el diumenge de vesprada es va jugar en Tibi la primera partida de les semifinals de perxa en segona categoria i el resultat va ser de TIBI 10 - BENASAU C 8, resultat apretat en una partida molt igualada en la que es dos equips van estar a bon nivell amb un joc precis i poques herrades, es de Benasau van demostrar que la perxa es lo seu i van quallar una bona partida, que fara que es nostres tinguen que suar de valent si volen pasar a la final, la partida de tornada es jugara el proxim cap de semana a Benifallim(falta confirmar), per obres en el carrer de Benasau.
tttt Torneig de Benidorm.
TIBI 5 - CAMPELLO 10: Esta vegada no pugué ser, els nostres joves pilotaris no donaren la sorpresa davant el conjunt de Martines, que va ser el millor del seu equip i amb els seus grans saques ens obligava quasi sempre a traure la pilota del rebot. No obstant i això tots els jocs foren molt disputats i Tibi, tot i no fer el gran joc desplegat davant de Sella, disposà de l'opurtinat de fer-ne més. Lo millor es que sense els dos nostres internacionals, Álvaro i Isaac, els joves tiberos li plantaren cara al gran equip campellero i disfrutaren d'una bona partida que els serveix per a continuar creixent com a pilotaris. Aquest resultat ens obliga a tindre que guanyar en la pròxima jornada a Benidorm per a estar en la final.
TORNEIG JUVENIL DE LLARGUES EN CAMPELLO.
BENMIMAGRELL 3 - TIBI 10: victoria dels juvenils davant Benimagrell en el torneig del Campello, la partida a pesar del resultat va estar entretenguda i bonica de vore en la que la banca va decantar si cap un poc el decenllaç de la partida, pero la resta van cuallar una bona partida, van jugar Gironés,Canari,Carlos,Tèlmo i Mateo, que va estar prou segur al resto, per Benimagrell va destacar Juan. El diumenge que ve a les 16:30h. jugarán la final contra el anfitrió Campello.
Lliga local de Galotxa resultats 3ª jornada.
Eladio-Miki-Checho-Xaivi 4 - Mateo-Gironés-Tèlmo-Moha 8.
Canari I-Canari II-Canari III 3 - Jose-Sergi-Valen-Alberto 8.
Isaac-Ángel-Carlos-Luis Simón 8 - Ovidio-Tekis-Blas-Pera 3.
Esteban-Julio-Jordy-Jaca 8 - Kola-Toni-Llumeta-Jaume 4.
Isaac-Ángel-Carlos-Luis Simón 8 - Canari I-Canari II-Canari III 3.
CLASIFICACIÓ.
Jose..........................7 Punts.
Isaac.................................6 Punts.
Eladio.....................5 Punts.
Mateo....................4 Punts.
Esteban.................4 Punts.
Canari.................3 Punts.
Ovidio..................2 Punts.
Kola.....................2 Punts.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Juvenils
Partida de Campello
Benimagrell 3 - Tibi 10