divendres, 15 d’octubre del 2010

LLIGA LOCAL DE GALOTXA

La lliga local de Galotxa es posa cada dia que passa més interessant. A falta de tan sols 3 jornades per acabar la fase de lligueta, encara no està clar quins seràn els quatre equips que lluitaran pel títol i quins tindràn que conformar-se amb la final de consolació.
Dos equips, el de Jose i el de Isaac, pareix que estaran en semifinals però per als altres dos places hi ha varios equips que tenen possibilitats. Esteban, Eladio, El Canari, Mateo i fins i tot Ovidio i Kola poden ficar-se dins. Estes últimes partides seràn decisives.
Per altra banda cal destacar la tornada als carrers del nostre traure internacional Alvaro de Tibi, el qual ha estat una llarga temporada de baixa a causa d'una inoportuna apendicitis que l'impedia participar a l'Europeu de Pilota. La cosa li anà prou bé ka que disputà dos partides el cap de setmana passat, "Partida del 9 d'Octubre a Finestrat" i el "VIII Memorial J. Olcina a Benimagrell el 10 d'Octubre", i en les dos aconseguia la victoria contant amb Santi con a resto, imposant-se en la primera a Jan i Héctor i en la segona a Malia i Sarasol II.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

TIBI Campió de perxa de 2ª categoria l´any que ve jugarem en PRIMERA yujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,ENHORABONA A TOTS ES JUGADORS, i aixó que no juguem mai a esta modalitat, lo que fa tindre cantera.

Anònim ha dit...

Enhorabona als membres de l'equip de Perxa. Cada vegada hi ha més nivell i aixó és nota en els resultats. Lo dit, enhorabona.