dimecres, 5 de maig del 2010

JECV, RASPALL

Éxit de la nostra escola de pilota en la primera fase de lligueta en la modalitat de Raspall al clasificar-se 5 dels 7 equips inscrits en les diferents categories. j Aquests equips disputaràn els quarts de final este dissabte 8 de Maig a Benidorm, amb els següents horaris: j
BENJAMINS, a les 10:30 al carrer de Benidorm, TIBI - SELLA. Julio i Jandi que no han perdut cap partida en la lligueta lluitaràn per arribar a les semifinals.
ALEVINS, a les 11:00 al carrer de Benidorm, TIBI - MURLA B. Després de jugar-se la classificació contra el bon equip de Castalla i vencer-los al seu trinquet en una gran partida, els nostres se les voran front al sempre difícil equip de Murla.
INFANTILS, al trinquet de Benidorm, a les 9:00 TIBI B - BENIDORM i a les 9:30 TIBI A - GATA. En una última jornada d'infart els 2 equips van derrotar a Mutxamel A deixant-lo fora i classificant-se ells, per darrere de Petrer. Ara tindràn que superar les baixes e intentar donar la sorpresa plantant-se en semifinals.
CADETS, a les 12:30 al trinquet de Benidorm, TIBI - BENIMAGRELL. Després de passar com a primer de grup tindrem que fer una bona partida contra els nostres amics de Benimagrell si volem estar en la següent fase.