dimecres, 12 de maig del 2010

CRÒNIQUES 9ª JORNADA

JUVENILS, SELLA 10 - TIBI 6.
Els dos equips entraren al carrer amb la millor alineació possible i sent concients del que es jugaven, "la lliga"! Tibi arribava a esta partida com a lider invicte i amb 2 punts tan sols perduts, 1 a Tibi contra Sella i l'altre en Murla, mentres que Sella tan sols havia perdut a Tibi, Tibi 10-Sella 8. Llastima que la partida començà molt favorable per als locals, 5-0, amb un Pau a la treta que cada vegada que feia el traure aconseguia 2 o 3 quinzes directes golpejant la pilota contra la pared de l'esglesia i no donant opcions als nostres restos. Després reaccionarem amb grans tretes d'Alvaro i fantàstics restos de Julio, posant-mos 5-3, 6-3, i 6-4. A continuació juguem el joc clau de la partida, amb opcions per als dos equips però que cau finalment per a Sella, 7-4, aprofitant-se del nostre baixó fan 8-4 i 9-4, però no acaxem el cap i demostrem perque som els actuals campions, 9-5, 9-6 i finalment 10-6 en una gran partida de molt de nivell amb intercanvis espectaculars de colps, que deixa la lliga Juvenil pràcticament sentenciada amb Sella com a Campió, ja que serà molt dificil que ningún altre equip els puga vencer. A nosaltres no ens queda només que lluitar pel subcampionat. Per Sella destacaren Pau i un gran Pablo, i per Tibi, Julio i Canari foren els millors.
2ª DE PALMA, FINESTRAT 8 - TIBI 10.
Nova victoria de l'equip d'Eladi que continua invicte i , a hores d'ara és l'ùnic conjunt del nostre Club que ha guanyat totes les partides disputades. L'encontre estigué molt igualat i no es decidí fins al final, 1-1,1-2, 3-3, 3-5,5-5, 5-7, 7-7, 8-8, 8-10, dos punts més que ens permeten seguir sent optimistes. Esta setmana rebem al líder i gran favorit, Altea.
3ª DE LLARGUES:PARCENT 10 - TIBI 3.
Mala partida dels tiberos en totes les linees. Facilment ens fan 6-0, i a partir d'ací ja era molt complicat el ficar-se en la partida. Per Parcent destacà la seua banca, Marín. No obstant i això encara tenim opcions a estar ahí dalt doncs en les pròximes partides rebrem a casa a Sella, Mutxamel i La Murada.
1ª DE PALMA: TIBI 10 - SELLA 2.
Segon contra primer, casi res! Ens visitava el líder i ho feia amb un gran equip, Bouet, Jesús, Jordi, Pau i Xime. Però els nostres molt motivats amb un gran joc al contraresto, molt Toni! i amb Héctor expectacular al bot i braç, no els donarem opcions, 9-1, 9-2, 10-2. Tibi empata a punts amb Sella, però es col.loca primer per tindre la diferencia de jocs a favor, ja que en Sella quedarem, Sella 10 - Tibi 6.