diumenge, 25 d’abril del 2010

CRÒNIQUES 7ª JORNADA

1ª de Llargues, BENIDORM 3 - TIBI 10: Comença la partida igualà, amb Dani traent molt, pilotes tancades a l'esquerra i que si boten arriben al rebot justet, 2-2, però a partir d'ací s'imposa la superioritat de Tibi tant al traure com al resto. Álvaro i Isaac molt bé, i un impresionant Héctor que s'encontra en un gran estat de forma i que crusava el carrer amb el seu potent bot i braç. Per Benidorm, Dani i Juan van destacar. 3 punts importants que tanquen una primera volta amb 5 partides jugades, 5 guanyades, però amb 2 aplaçades a desplaçaments molt complicats, Campello i Murla, serà una segona volta molt interesant! .
Juvenils, BENIDORM 2 - TIBI 10: Gran partida de tot l'equip Juvenil que suma 3 punts més i que continua lider. Pels locals el millor va ser Sergio, jugador amb molta potència. Per Tibi, Julio i Sergi van jugar molt, amb pilotades a la galeria, i intercanvis de colps espectaculars amb Sergio de Benidorm. Alvaro, al traure com sempre, fantàstic, i el Canari i Miki amb molt de coneixement.
3ra de Llargues, TIBI 10 - CAMPELLO 2: Magnífica partida de l'equip de tercera, que ha fet la seua millor actuació en lo que va de lliga. Molt bé el Tèlmo al traure que poc a poc va centrant-se i millorarant. Per Campello ha destacat Guille. Llastima la pilotada que ha rebut el nostre jugador Oscar al cap, que ha tingut que deixar la partida aplicant-se ràpidament gel, esperem que no siga res!.
La partida de 1ra de Palma entre Tibi i Calp A s'ha aplaçat a causa de la pluja. També la partida Tibi - Xabia de 2na de palma ha quedat aplaçada.