diumenge, 18 d’abril del 2010

CRÒNIQUES 6ª JORNADA

3ra de Llargues, MUTXAMEL 1 - TIBI 10: Fàcil partida per a Tibi davant un equip molt jove però que no deu desanimar-se. En Mutxamel va destacar Pepe al traure i per Tibi tots van estar bé, al resto va debutar Angel.
2na de Palma, AGOST 9 - TIBI 10: Mala partida de Tibi que va desaprofitar una bona ocasió de sumar els 3 punts en el dificil carrer de Agost. Comencem igualats 2-2, 2-3 i en el següent joc estem 30 minuts per a fer-lo, desesperant! 2-4, després 2-5, 3-5, 3-6, 3-7, 3-8, 4-8, 4-9, els jocs cauen a favor de nosaltres i pareix que anem a guanyar a pesar de que no estem jugant bé. En el 5-9 desaprofitem una oportunitat de acabar la partida i a partir de ahí tot es gira del revés, pilotes tontes errades, una que mos pega damunt, una falta quan no toca, i mentres la pilota que sempre es diu als locals. Arribem al 9-9, i traent els fem 15 per Val, una bona ratlla i finalment ,després de 3 hores i quart guanyem una partida que tenia que haver sigut nostra abans. Lo millor, 5 partides jugades, 5 guanyades!
1ra de Palma, BENIDORM 5- TIBI 10: Fàntastica partida de tot l'equip que suma 3 punts importantíssims en un carrer on ningú havia sumat cap punt fins el moment. Un gran Jose al traure, i sobre tot un , espectacular Héctor, "Mendieta", que ha fet una gran partida. 1-3, 4-3, 5-5, i 5-10 final. Molt!
Juvenils, TIBI 10 - LA VILA JOIOSA 0: 3 punts per a Tibi i continuem líders una setmana més.
1ra de Llargues, TIBI 10 - PARCENT 2: Comença la partida igualà 2-2, i a partir d'ací superioritat local. Molt bé Álvaro al traure, poques faltes, potencia i col.locació, destacar també a Isaac que ha fet la seua millor partida d'esta temporà, molt segur al resto! Per Parcent, Rodrigo ha estat prou bé i Juan Herminio no ha estat mal però ha fet algunes faltes crítiques, que decantaven el joc per a Tibi.
En definitiva una altra bona jornà per a Tibi que una setmana més han guanyat tots els seus equips, continuant al dalt de la classificació i amb bones opcions en totes les categories! MOLT!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Força Tibi!
Ja portem dos setmanes seguides guanyant totes les partides!!!