diumenge, 7 de març del 2010

TIBI 10 - BENASAU 6, 1ª de Palma

Magnific arranc de lliga el que ha fet este matí l'equip de primera de palma. Davant del sempre dificil equip de Benasau, un dels favorits per a emportar-se el títol, els nostres han mostrat un gran joc. La partida s'ha disputat davall d'una fina pluja que no ha impedit que es vegen grans pilotades i que ha contat amb un nombrós públic que ja tenia ganes de tornar a vore pilota al carrer Major. Comença adelantant-se Benasau , 0-2, reacciona Tibi, 3-2, després 5-3, 7-4, 8-6, 9-6 i 10-6 final. A destacar per Benasau la seua banca, Saoro, i per Tibi , Jose al traure i Héctor, que ha estat impresionant sobre tot al bot i braç, contrarestant la potencia en el saque de Saoro tornant-li moltes pilotes a la banca. En definitiva gran partida de pilota a pesar de la pluja i 3 punts molt importants que es queden a casa.
ALTRES RESULTATS: en Juvenils, FINESTRAT 5 - TIBI 10 , primers 3 punts per a l'actual campió de la categoria, bon inici també dels nostres.
La partida de 3ª de Llargues , Tibi -Mutxamel, ha sigut aplaçada per culpa de la pluja. La partida de 1ª de Llargues, Murla A - Tibi, ha sigut aplaçada per culpa de la pluja.