dimarts, 2 de març del 2010

PRESENTACIÓ CLUB DE PILOTA TIBI

Magnífica festa de la pilota la que s'ha realitzat este diumenge 28 de Febrer a Tibi en la presentació de tots els equips del "Club de Pilota Tibi" per a la temporada 2010, un any especial ja que cumplim el "X Aniverssari" de la fundació del Club. Començarem amb un equip en tercera categoria de Llargues i en estos moments mireu lo que tenim: 1 equip en 1ª de Llargues, 1 equip en 3ª de Llargues, 1 equip en 1ª de Palma, 1 equip en 2ª de Palma, 1 equip Juvenil i una escola de pilota amb quasi 30 xiquets que no paren de donar-nos alegries, i a més a més dos dels nostres pilotaris estan a la Sel.lecció.
La presentació començà a les 10:00 amb una bona partida de Llargues on Rojos i Blaus ho donaren tot i demostraren que estan preparats per al inici de la Lliga. Els xiquets de l'escola de pilota també disfrutaren d'una xocolatà i després a la Plaça es feu la presentació de tots els equips i jugadors per categoria del Club, desde prebenjamins fins als de 1ª. A continuació una gran partida de Palma i finalment el tradicional dinar de germanor entre tots el membres del Club.
Destacar el bon ambient i el nombrós públic que va assistir a l'acte. La lliga ja està ací i estem desitjan que comence. Va de bó!