dissabte, 14 de novembre del 2009

SEMIFINALS DE GALOTXA

Dema diumenge es presenta una jornada apasionant de pilota ja que es juguen les semifinals de la "VII Lliga local de Galotxa" una jornada que presenta mol bones partides tant per el titòl com per la conçolació, per el titol dos duels apacionants com son es de Mendi-Oliveros-Mateo-Hermes contra Esteban-Sergi-Jordy-Busi, en la lligueta van guanyar els de Esteban pero no s´han de confiar ja que es de Mendi van en projecció i desde aquella derrota ja no han tornat ha pedre, tot apunta a que será una molt bona partida i l´altra que sera Saki-Toni-Jaume-Kelo davant Jose-Álvaro G.-Tèlmo-Santos, es de Saki no han perdut cap partida mostranse com es mes forts, pero ja coneixem a Jose i el seu impetu guanyador, que no es rendix mai i intentará motivar as seus per tal dederrotar als de Saki.Per la part baixa dos partides molt igualades en les que tot pot pasar, com es la de Ovidio-Tekis-Jorge-Pera-Narrio davant Canari II-Ángel-J.Miguel i la de Eladio-Julio-Carlos-Llumeta davant Miki-Álvaro Tibi-Alberto-Jonhy, es de Eladio recuperen a Julio pesa fonamental de l´equip cosa que fara la partida mes igualá,vorem dema que pasa.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Espectacular el matí de pilota que s'ha vist hui a Tibi. 4 partides de galotxa amb molta emoció i qualitat.Ovidio ha guanyat a Sergio 8-6 i jugarà pel 5é i 6é lloc.Mendi guanyava 7-3, desperdicia 3 pilotes de partida, i al final victoria de Esteban que passa a la final.El gran favorit Isaac, que no havia perdut cap partida, és eliminat per Jose, que ha estat increible, i passa a la final.I Eladio, que recuperava a Julio després de la lessió, anava perden 6-2 contra Miki, pero realitza una espectacular remontada i guanya 6-8, i es cola en la final de consolació.

Anònim ha dit...

Molta gent hui al Carrer Major de Tibi per vore les semifinals de Galotxa. Fins i tot hi havia aficionats d'altres poblacions (Castalla, Xixona, Ibi ... )