dijous, 19 de novembre del 2009

JOCS ESCOLARS I FINALS DE GALOTXA

El dissabte de matí als frontons de Xalò i Orba es jugaran es quarts de final dels JECV , l´escola de pilota a clasificat a sis equips, en Xaló jugaran es Cadets i Infantils i a Orba es Benjamins i Alevins, es Cadets(Sergio,kike i Carlos) heu faran contra Benissa a les 10:30h. i es Infantils (Victor i Pepe) contra Murla B a les 12 h., en Orba es Alevins Tibi B(Álvaro i Alejandro) jugaran contra Orba A a les 9:50h. i Tibi A (Gonzalo i Gaspar) contra Xàbia a les 10:30h., es Benjamins Tibi B ( Marta i Diego) davant Orba A a les 11 h. i Tibi A (Julio i Jandy) contra Murla B, de segur que faran un bon paper i esperem que es clasifiquen es maxims possibles ja que les semifinals seran el cap de semana seguent,en Tibi.
Per lo que fa a la Galotxa no te heu pots pedre ja, que este cap de semana seran les finals, es equips de Eladio i Ovidio jugarán per la consolació i es de Esteban i Jose o faran per el titòl, mentre que es de Saki i Mendi lluitaran per el tercer lloc,el programa de partides es el seguent:
CONSOLACIÓ
10h. Ovidio-Tekis-Jorge-Pera i Narrio & Eladio-Julio-Carlos i Llumeta.
3r i 4t
11h. Saki-Toni-Kelo i Jaume & Mendi-Olivero-Hermes i Mateo.
GRAN FINAL
12 H. Esteban-Sergi-Jordy i Busi & Jose-Álvaro G.-Tèlmo i Santos.

2 comentaris:

isgabe ha dit...

quatre equips a clasificat l´escola de pilota este mati a Orba i Xaló un per cada categoria.CADETS(Sergio,Carlos i Kike),INFANTILS(Victor i Pepe) ALEVINS(Gonzalo i Gaspar) i BENJAMINS(Julio i jandy), Marta i Diego i Alvaro i Alejandro tot i fer bones partides no han pogut pasar.

Anònim ha dit...

enhorabona a tots es xiquets de l´escola de Tibi, sou unes makines