dissabte, 31 de març del 2012

HORARIS

DISSABTE 31

JECV - RASPALL
Carrers MAESTRO MARCO i CARRER LLARC
S´enfrontaran les escoles de TIBI i PETRER

1ª LLARGUES
18 H. ---TIBI "A" -BENIDORM

3ª PALMA
16:30 H. ---MONFORT - TIBI

2ª PALMA
17H. ---BENASAU - TIBI

DIUMENGE 1

 JUVENILS
11H. ---TIBI - BENIMAGRELL

1ª PALMA
16:30 H.---CASTELLS - TIBI

3ª LLARGUES

18H. TIBI - AGOST

dimecres, 28 de març del 2012

MES CRÒNIQUES 4ta JORNADA

1ª Llargues
 SELLA 10 - TIBI "B" 7.
 La partida (2 hores) ha estat prou igualada desde l´inici, les sensacions eren de que tot podria pasar, estava juganse be,Tèlmo apretava al saque i Julio i Canari fent un bon paper al resto, sense dubtes la millor partida fins ara, gran partida i punt importantisim al sempre dificil carrer de Sella, de cara a les aspiracions de clasificarse entre es quatre primers, el millor de Sella, Quico. La semana que ve descans.
1ra de Palma.
TIBI 10 - BENIDORM 3.
Primera victoria de l'actual Campió en una lliga que es presenta molt igualada i on disputades quatre jornades ningún equip es distància en la classificació i tots ja s'han deixat punts.
Per fi sumem 3 punts en un bon treball de tot l'equip, Jose millorant en la treta, Mendi molt bé al rest i Toni molt actiu parant-ho tot en la punta.
Esta setmana difícil desplaçament a Castells.
3ra de Palma.
TIBI 9 - FONDÓ DE LES NEUS 10.
El diumenge de vesprà visquerem una emocionant partida de pilota, de les que fan afició tot i la derrota.
La partida sempre entigué igualà i lo millor vingué al final. Amb 8-9, el Fondó es posa amb 0-40, però els nostres, animats pel nombrós públic acaben remuntant i guanyant el joc, 9-9. En l'últim joc, llàstima que no puguera ser, la pilota no ens digué.
Molt bé Javi al traure i també Simó i Victor al rest.

dimarts, 27 de març del 2012

4ta. JORNADA


                            2na Palma.
TIBI 10 - AGOST 4.
Victoria molt important davant els nostres veins d'Agost, que fica a l'equip al capdavant de la classificació empatat amb 8 punts amb Xabia i els agosteros.
La partida començà igualada, 1-1, 2-2, 3-3, després amb un gran Mateo al traure l'equip es despega en el marcador 4-3, 5-3, 6-3, 7-3, 8-4, i finalment 10-4.
Per Agost destacà la seua banca Oscar, però també feu el resto i acabà pagant-ho.
Este setmana visitem al cuer, Benasau.
Juvenils.
TIBI 1 - BENIDORM 10.
Nova derrota del nostre jove equip, encara la majoria d'ells cadets.
La diferència d'edat i de potència sobre tot al traure està condicionant els resultats, però no obstant i això els nostres jugadors no es desaninem. Saben que aquest és un any per a aprendre i continuaran donant-ho tot en cada partida.

dissabte, 24 de març del 2012

HORARIS

DISSABTE 24
JECV RASPALL
Al carrer Tomás Marco i al carrer del Mig, hihaura una nova jornada de raspall en la que s´enfrontarán les escoles de TIBI i CASTALLA, será a partir de les 10 h.
-.---------
2ª PALMA
17 H. TIBI - AGOST
-----------
DIUMENGE 25

JUVENILS
10 H. TIBI - BENIDORM
-----------
1ª PALMA
11:30 H. TIBI - BENIDORM
------------
3ª PALMA
18 H. TIBI - FONDÓ dels NEUS.
-------------
1ª LLARGUES
17 H. SELLA - TIBI "B"

dimecres, 21 de març del 2012

MES CRÒNIQUES!

1ra de PALMA.
SELLA 10 - TIBI 7.
Començàrem forts, amb un gran Jose al traure i amb Mendi espectacular al rest, 1-4. Però els locals demostren el gran equip que són remuntant la partida i capgiran el marcador, 9-6. En eixe moment vital la veterania de Toni, parant la partida, agafant els seus i donant-los la calma i la motivació per almenys sumar un punt, 9-7 i 10-7 final.
Tres partides, tres derrotes, mal inici de l'actual Campió. No obstant i això el nivell de l'equip va millorant en cada partida. Vorem com arribem als quarts!
3ra de LLARGUES.
TIBI 3 - MUTXAMEL 10.
Segona derrota a casa, i 3 punts més que s'escapen.
Esta jornada tampoc puguerem contar amb la banca títular, i fou Roberto novament el que agafà la responsabilitat del traure, tot i millorar respecte a la jornada anterior, l'equip no acaba de fer bon joc i es veu superat pels adversaris.
Esperem que la tornada de Gironés a l'equip els anime i puguen alçar el vol ficant-se als quarts de final. Les jornades passen i cal reaccionar ja!

dilluns, 19 de març del 2012

1ª LLARGUES


TIBI "B" 4 - PARCENT 10:  Tot i la derrota bona partida dels nostres davant el lider Parcent, la partida comensa amb un inici prou irregular de la banca visitant Martines, cosa que aprofiten es nostres per distanciarse al marcador 3-1, es visitants comensen a centrarse i van remontant la partida poc a poc, fins 3-8, encara fem el 4-8 i en opcions de fer el quint, pero no pot ser i al final acaben perdent 4-10, s´imposa la veterania al bon fer de les nostres en el seu primer any en primera, el equip va millorant i agarrant confiança, Julio va tindre moments espectaculars tornanli pilotes a Martines que va ser el millor de Parcent. 



TIBI "A" 10 -SELLA 6; Sense dubtes la partida de la jornada, s´enfrontaven es actuals Campions i Subcampions, sinonim d´espectacle, espectació máxima al carrer, que estava ple de gent de un i altre bando, tots en ganes d´una bona partida, cosa que es nostres no van fer, soles Álvaro que en el tram final de partida va tindre que apretar de valent perque la partida s´ens capgirava, despues de comensar amb un contundent 7-1, tal volta confiats en la victoria facil, van comensar a errar mes del conte i en un tres i no res es complica la partida, ajudat per el bon joc de Sella, 8-6, es dos ultims jocs cauen del nostre costat amb molt de patiment, es millors Álvaro i Jordy

2na PALMA

2na PALMA.
BENIMANTELL 10 - TIBI 1.
Clara derrota dels nostres, que pagaren car el no poder contar amb la seua banca titular al difícil i peculiar carrer de Benimantell.
El jove Germán ho donà tot en cada traure però no pugué ser.
El nostre equip es queda 4t amb 5 punts.
Esta setmana ens visita el líder (amb 8 punts), derby contra "Agost", El Mariscal i els seus, que sempre ens tenen ganes, estan forts i de segur que serà una gran partida amb molt d'ambient!

diumenge, 18 de març del 2012

PARTIDES DISSABTE 17.

Dissabte 17 de Març.
JUVENILS.
TIBI 3 (Carlos, Pepe, Víctor i Germán) - SELLA 10.
Primera derrota a casa dels nostres.
La superioritat de la banca visitant Pau, marcà la diferència entre estos equips joves i renovats. Destacar el bon debut de Pepe , 14 anys, al traure de bragueta, que demostrà bones maneres i fou el millor del seu equip. Ara no cal desanimar-se pels últims resultats adversos i hem de continuar millorant i aprenent partida a partida.
3ra PALMA.
RELLEU 10 - TIBI 5 (Javi, Vicent, Valen, Simon i Juanlu).
Visita al líder, i primers 3 punts que s'ens escapen.
Tot i que començàrem forts, 0-3, però prompte els locals imposaren la seua major experiència remuntant i donant-li la volta al marcador. 1-3, 2-3, 3-3, 4-3, 5-3, 6-4, 9-4, 10-5 final.
La pròxima jornada a casa contra el Fondó caldrà millorar per retrobar-se amb la victoria.

dijous, 15 de març del 2012

3ª JORNADA


Equip de Tibi als anys 80.

Drets: Milio Batiste (banca)- Miguel "El Practicant"- Ángel Germón- El Pepo "Gran banca anys 50-60" i Luis Briga el nostre "Xassaor".
Baix; Evaristo-Juan Miguel-Adrián i Tento.

dilluns, 12 de març del 2012

CRÒNIQUES 2na JORNADA

1ª LLARGUES
PARCENT 10-TIBI 8:  No ha pogut ser, primera derrota del Tibi A en Parcent, 10-8, gran partida per part dels dos equips , en la que es podria destacarse a les dos banques, Martines i Álvaro, ja que es restos s´han tingut que barallar de valent per poder restar, tot i aixó han fet una gran partida i es dos equips han demostrat el potencial que tenen i que poden lluitar per el titòl, la partida anat prou igualada, 0-1, 2-1, 2-3, 5-3, 5-7, 8-7, 8-8, 10-8, com podeu vore per a tots en tot moment i que sols alguns quinzes puntuals al final de la partida a fet decantarse el resultat cap a Parcent, destacar a Miki que va fer jugades molt bones amb quinzes espectaculars.Ara toca referse de la derrota i continuar la bona marxa, la semana que ve ens espera Sella, donar també les gracies als aficionats que ens han vullgut acompanyar, que huí han sigut moltS.




TIBI (B) 10- BENIDORM 8; Partida marcada per les faltes de les banques, Dani un poc mes regular que Raúl que en cap moment a trobat el carrer, menys mal que al final s´ha centrat un poc i ajudat per Julio que es el que aguantat la partida s´han pogut fer en ella, per part de Benidorm , el millor Juan.



3ª LLARGUES


TIBI 0 - FONDÓ dels Neus 10. Partida marcada per la lesió de la nostra banca, Gironés,en la primera pilota de la partida, la sustituit el seu company Robert que ha fet lo que a pogut intentant ajudar a l´equip, pero hihavia masa diferencia, un accident el te qualsevol, ara a recuperarse per a pròximes partides, que la lliga es molt llarga.





1ª PALMA
TIBI 8 - MURLA 10: Partida igualada la que van jugar es dos equips amb jocs molt disputats i remuntades per part d´els dos, el marcador prou igualat durant tota la partida i que al final amb dos jocs rapits es va emportar Murla, joc un poc irregular per part d´els nostres, tal volta acusat per la falta de rodage que esperem vagen pillant promte per tal d´enganxar-se a la lliga, Mendi i Sebastiá es millors. 


3ª PALMA
ALACANT 3 - TIBI 10(JAVI, VICENT, VALEN I PENCO).
Al Carrer Abad Nájera, en ple "Barri" d'Alacant, i amb molts curiosos, turistes que per allí passaven i algún que altre que encara que era de vesprada, ja portava la marja damunt, els dos equips disputaren una entretinguda partida en la que els nostres sempre anaren per davant.
Començàrem molts forts, amb un gran Valentín al rest, que aprofitava les clares tretes locals per fer bones ratlles que després amb el bon fer del jove Javi al traure, i la feina dels punters Vicent i El Penco, aconseguiem guanyar, 0-8. S'animen els alacantins i ens fan 3-8, però tornem al bon joc i finalment 3-10.
Segona victoria i ja tenim 6 punts.
Esta setmana ho tindrem més complicat, ens desplacem a Relleu, equip que marxa líder també amb 6 punts.

dijous, 8 de març del 2012

HORARIS 2ª JORNADA

JECV RASPALL
CADETS.
10h. MUTXAMEL - TIBI.
----------------------------------
DISSABTE 10
-
1ª LLARGUES
16:30 H. PARCENT - TIBI.
-
JUVENILS
16 H. MURLA - TIBI.
-
2ª PALMA
16:30H. CALP - TIBI.
-
3ª PALMA
17 H. ALACANT - TIBI.
--------------------------------------
DIUMENGE 11
-
3ª LLARGUES
10 H. TIBI - FONDÓ dels NEUS.
-
1ª LLARGUES
11:30 H. TIBI (B) - BENIDORM.
-
1ª PALMA
17 H. TIBI - MURLA.

dimarts, 6 de març del 2012

CRÒNIQUES PARTIDES DIUMENGE 4

1ra de Llargues.
TIBI A 10 - TIBI B 0.
Gran ambient, molt de públic per presenciar el primer derby local a la màxima categoria, partida històrica per al Club de Pilota Tibi, que fa 10 temporades començarem amb un equip en 3ra de Llargues i una dècada després som el poble amb més equips inscrits, per segon any consecutiu, i per primera vegada amb 2 representants en la 1ra Categoria de Llargues. I amb tots els jugadors del poble, la qual cosa encara té més mèrit.
En quant a la partida, llàstima que no estigué més igualada. El Tibi A, més concentrat i encertat, i amb un gran Alvaro al traure, castigà durament al B amb el 10-0, però estem convençuts que el Tibi B , recent ascendit i plagat de juvenils, sabrà repondres i donarà més d'un sustet en aquesta lliga.
3ra de Palma.
TIBI 10 - ALCOI 2.
Bon arranc de temporada per a este nou equip, format per gent jove que per primera vegada participa en aquesta competició.
Destacar el bon paper de Javi al traure, de tan sols 15 anys, que per ser la primera vegada que trau al difícil carrer Major de Tibi, s'adaptà molt bé.
Encara queda molta lliga i saben que caldrà millorar prou per a estar al capdavant, però de moment ja tenim 3 punts.
3ra de Llargues.
CAMPELLO 10 - TIBI 9.
Gran partida de pilota, de les que fan afició.
Igualada i emocionant fins al final, els dos equips mereixqueren la vistoria.
Bon resultat fora de casa i al difícil carrer de Campello, primer punt per als nostres.

Destacar per Tibi a Álvaro Gironés al traure.
Juvenils.
TIBI 10 - PARCENT 0.
Primers 3 punts per al renovat equip Juvenil.
En esta segona jornada tindran un difícil desplaçament a Murla, un dels favorits al títol.

diumenge, 4 de març del 2012

CRÒNIQUES PARTIDES DISSABTE 3.

1ra de Palma.
CALP 10 - TIBI 6.
La partida comença amb el nostre equip gelat i els locals s'adelanten 7-1. Alguns canvis de posició al resto i més concentració en el joc ens fan reaccionar, 8-6, disposem de l'oportinitat de fer el set però no ho aconseguim i finalment 10-6, llàstima al quedar-nos tant prop de sumar 1 punt. El millor, Jose al traure.
2na de Palma.
TIBI 10 - XABIA 3.
Primers 3 punts per als nostres que realitzaren una gran partida davant un jove i bon equip de Xabia. Mateo ,al traure, sorprengué amb la seua potència i Cola en la punta feia quinze cada pilota que li venia.
Destacar el gran ambient de públic, ja que era la primera partida de la lliga a Tibi i la gent tenia moltes ganes de pilota.

divendres, 2 de març del 2012

LLIGA A LLARGUES I PALMA 2012.

El passat dimarts 28 de Febrer al MARQ d'Alacant va tindre lloc la presentació de la XXVIII LLIGA A LLARGUES i la XX LLIGA A PALMA Trofeu Diputació d'Alacant 2012.
68 equips de 32 poblacions, que repartits en 2 modalitats i 7 categories diferents, portaran als carrers l'espectacle del l'esport més autocton que forma part de la nostra cultura com a poble, la Pilota.
Després d'una Temporada 2011 històrica i inoblidable, on el Club de Pilota Tibi conquerí 5 títols de 7 possibles en la lliga, i on, a més a més, forem Campions Autonòmics de Perxa i Subcampions d'Europa de Llargues, el nostre Club serà novament el poble amb més equips inscrits, set, tot un rècord, i lluitarà per tornar a estar el més adalt, encara que serà molt difícil ja que aquest any l'entitat aposta per la renovació dels seus equips, donant entrada a nous valors de la cantera i a joves incorporacions que debutaran en la Competició.
En 1ra de Llargues contarem per primera vegada amb 2 equips. El Tibi A, actual Campió, amb Alvaro de Tibi al traure, la joventut de Sergi i Miki i la veterania de Isaac. I el Tibi B, recent ascendit, on els nostres joves valors, Telmo, Canari i Julio, encara en edat juvenil, tindran l'oportunitat de jugar amb els millors i continuar aprenent i creixent com a pilotaris.
En 1ra de Palma, també actual Campions, Jose i els seus saben que la lliga estarà molt igualà i serà un repte defensar el títol.
En 2na de Palma, debutem en la categoria però confiem en la força de Mateo al traure per mantindrens i qui sap si donar la sorpresa.
En 3ra de Llargues i 3ra de Palma, dos equips de nova creació, amb gent jove que debuta en la competició i amb moltes ganes de disfrutar de la pilota.
I en Juvenils donem entrada a nous valors de la cantera, alguns d'ells encara en edat infantil, per tal de continuar fent Club, fent pilota, i treballant pel futur del nostre Club de Pilota Tibi.

COMENSA LA LLIGA

DISSABTE 3

JECV RASPALL
Nova jornada de raspall per a l´escola de pilota ,será en Agost al Frontó municipal, comensarán a les 10h. jugarán es Alevins i Cadets.

Horaris de la primera jornada de la Lliga de Llargues i Palma 2012.

DISSABTE 3

 a Calp 1ª PALMA
16:30H.--CALP-TIBI

al Carrer Major 2ª PALMA
17 H.-- TIBI-XÀBIA

DIUMENGE 4
al Carrer Major 3ª Palma
10 h.--TIBI-ALCOI

1ª LLARGUES
11:30 H.--TIBI (A)--TIBI(B)

JUVENILS
17 H.--TIBI-PARCENT.