dimecres, 28 de març del 2012

MES CRÒNIQUES 4ta JORNADA

1ª Llargues
 SELLA 10 - TIBI "B" 7.
 La partida (2 hores) ha estat prou igualada desde l´inici, les sensacions eren de que tot podria pasar, estava juganse be,Tèlmo apretava al saque i Julio i Canari fent un bon paper al resto, sense dubtes la millor partida fins ara, gran partida i punt importantisim al sempre dificil carrer de Sella, de cara a les aspiracions de clasificarse entre es quatre primers, el millor de Sella, Quico. La semana que ve descans.
1ra de Palma.
TIBI 10 - BENIDORM 3.
Primera victoria de l'actual Campió en una lliga que es presenta molt igualada i on disputades quatre jornades ningún equip es distància en la classificació i tots ja s'han deixat punts.
Per fi sumem 3 punts en un bon treball de tot l'equip, Jose millorant en la treta, Mendi molt bé al rest i Toni molt actiu parant-ho tot en la punta.
Esta setmana difícil desplaçament a Castells.
3ra de Palma.
TIBI 9 - FONDÓ DE LES NEUS 10.
El diumenge de vesprà visquerem una emocionant partida de pilota, de les que fan afició tot i la derrota.
La partida sempre entigué igualà i lo millor vingué al final. Amb 8-9, el Fondó es posa amb 0-40, però els nostres, animats pel nombrós públic acaben remuntant i guanyant el joc, 9-9. En l'últim joc, llàstima que no puguera ser, la pilota no ens digué.
Molt bé Javi al traure i també Simó i Victor al rest.