diumenge, 16 de setembre del 2012

XXI DIA DE LA PILOTA VALENCIANA


Este diumenge 16 a la plaça de l'Ajuntament de Valencia es celebrà la gran Festa de la Pilota.
Més de 50 poblacions representades amb els seus equips, escoles i clubs.
Un gran dia que contà amb variades activitats la llarg de la jornada, sent les més destacades: l'entrega dels premis otorgats per la Federació de Pilota en reconeixement a trajectories esportives o al treball de Clubs i Escoles, les partides d'exhibició realitzades (raspall adaptat en cadira de rodes, Selecció Femenina, partida per dalt corda entre professionals), i com no, resaltar l'entrega de Trofeus corresponents als Jocs Esportius de la passada temporada, on s'han donat cita les més de vint escoles guanyadores, i on Tibi ha estat protagonista per la gran quantitat d'èxits aconseguits, sobre tot en categoria Aleví, on s'emportà el títol autonòmic en les modalitats de Frontó Valencià. Galotxa, Raspall, Escala i Corda, i Llargues.
Magnífica temporada la de Julio Ivàñez, Alejandro López, Diego Mira i Marta García, aconseguint tot un rècord d'ors per a la nostra Escola de Pilota. També destacar a l'equip Benjamí (Jesús, Jose Luis, Inés i Nacho) que els feen entrega del seu 3r lloc aconseguit en la modalitat de Galotxa.
Enhorabona a tots els xiquets, pares i monitors de l'Escola del Club de Pilota Tibi pel seu esforç i dedicació al llarg de tot l'any.