dimecres, 11 d’abril del 2012

ACABADA LA 1ra VOLTA!




Amb la passada 5na Jornada, quatre dels nostres equips ,que s'encontren en grups de 6 ,acabàren la primera volta de la lligueta, amb resultats dispars, alguns dels quals no han estat com esperàvem.
1ra de PALMA.
Els actuals Campions de la categoria no han tingut un bon inici, 1 victoria i 4 derrotes, l'última a Castells, 10-7, tot i començar molt bé, concentrats i sorprenen als locals, 1-6, però Castells de la ma de Saoro i sobre tot amb una actuació espectacular d'Angel de Murla, finalment capgira el resultat.
Així amb 6 punts acabem la 1ra volta, però no obstant i això el joc de l'equip ha millorat en cada jornada i en totes les partides s'ha donat la cara, 10-6, 8-10, 10-7, 10-3, 10-7.
Per lo tant queda clar que este es un grup molt igualat, amb 3 equips per davant molt forts, Sella, Murla i Castells, però on tot es decidirà als emparellaments de quarts i després a semifinals, i ahí qualsevol cosa pot passar.
JUVENILS.
En categoria Juvenil el Club decidí renovar l'equip donant entrada a nous valors de la cantera, la majoria dels quals encara estan en categoria Cadet.
Esta diferència d'edat s'ha notat en les partides, i després de 5 jornades tan sols hem sumat 3 punts.
Però cal tindre paciència amb estos xiquets i deixar que segueixquen competint, aprenent i divertint-se. I d'ací uns anys vorem com ens donen més d'una alegria.
3ra de LLARGUES.
5 derrotes i un sol punt és el pobre resultat del nostre equip en tota la primera volta.
La lesió de la banca titular en la 2na jornada ha pesat massa en aquesta nova formació, no obstant i això Rober assumí la responsabilitat del traure i cal felicitar a tots els jugadors per lluitar en cada partida.
Últims i a 5 punts dels llocs que donen accés als quarts de final, sembla una missió quasi impossible, però l'equip donarà la cara fins l'ùltim quinze.
2na PALMA.
4 victories i 1 derrota avalen al nostre equip de 2na, que en una gran primera volta acaba líder del seu grup, sent l'única de les nostres 7 formacions que ho aconsegueix.


La veterania d'Angel i Cola, més la força dels joves Mateo, al traure, i Julio al rest, ha estat determinant per situar a aquest equip com al millor del Club després de 5 jornades.
Caldrà fer també una gran segona volta per ficar-se directament a les semifinals.