dissabte, 15 d’octubre del 2011

9 d'OCTUBRE 2011

A TIBI: Com es costum ja al nostre poble, amb motiu del 9 d'Octubre es celebrà una partida de pilota. En este cas es disputà a l'antiga modalitat de la Galotxa de Tibi, amb la tradicional banqueta de fusta per fer el traure.
8-5 per a l'equip de Jose davant del d'Esteban, en una emocionant partida que igualava a les dos formacions en la classificació de la Lliga Local de Galotxa.
llllll.
A IBI: Partida d'exhibició per part del Club de Pilota Tibi. De roig, Álvaro de Tibi, Sergi, Miki i Canari. De blau, Telmo, Mendi, Julio i Gironés.
Gran partida de tots que agradà molt al nombrós públic que s'apropà al carrer San Josep, on tota la vida s'havia jugat en Ibi però que feia més de 30 anys que no es veia pilota. Curiosos, antics pilotaris, alguns que recordaven haver vist partides allí, aficionats d'altres pobles, ... tots disfrutaren de la qualitat dels nostres pilotaris. Ja que es vegeren grans intercanvis de pilotades de banda a banda d'un carrer que agradà molt als jugadors.
Després d'anar tota la partida per davant el blaus, finalment igualaren els rojos, i es feren amb ella.
Donar les gracies a l'Ajuntament d'Ibi, en especial a Juan, Regidor de Festes i Tradicions, per contar amb el Club de Pilota Tibi per a celebrar el 9 'Octubre.
lllll.
A BENIMAGRELL: El nostre traure internacional Álvaro de Tibi, estigué el dissabte 8 a Benimagrell en una partida amb un gran cartell, ni més ni menys que 4 professionals guanyadors dels Bancaixa, Martines com a traure contrari, i 2 jugadors locals.
De roig: Martines, Tato, Jesús i Jose, de blau: Álvaro de Tibi, Fèlix, Nacho i Paco.
Partida en la que els blaus sempre estaren per davant, però en l'últim tram igualaren a 7, i donaren 200 euros a la corda , i 7-10 per a Álvaro i Fèlix que foren els millors de la vesprada.