dilluns, 6 de juny del 2011

GRAN CAP DE SETMANA

TIBI, CAMPIÓ JUVENIL.
TIBI 10 - BENIDORM 0.
Amb aquesta victoria el nostre equip es proclama Campió de la Lliga Llargues Juvenil 2011, a falta de jornades per finalitzar.
Els joves pilotaris tiberos han fet una excel.lent temporada gunyant totes les partides i sumant tots els punts possibles menys un. Per al record ja les dos grans victories davant Sella.
Enhorabona a tot l'equip: Álvaro Gironés, Julio, Sergio, Mateo, Raúl, Carlos i Germán.
lllllll.
1ra Palma.
EL TIBI A, a un pas de ser CAMPIÓ.
TIBIA 10 - MURLA 6.
Aquesta partida pràcticament era una final. S'enfrontaven primer contra segon classificat, separats per un punt.
Els 2 equips ho donaren tot i en un gran ambient de públic es vegé una molt bona partida, amb emoció, nervis, respecte i esportivitat.
Comença molt igualà, amb Tibi sempre per davant, 1-0, 1-1, 2-1, 3-1, 4-2, 6-4. Reaccionen els visitants i igualen 6-6. El següent joc serà clau, Murla desaprofita un quinze per Val al seu favor i el suma Tibi, 7-6. Els dos jocs següents també disposen de Val, però els locals es fan amb ells, 8-6, 9-6, i finalment 10-6, amb un rest espectacular de Canari per guanyar una ratlla en la banca.
Per Murla destacar a Sebatià al traure i a Guillem, per Tibi a Jose al traure i al jove rest Canari.
Amb aquesta victoria ens fiquem primers amb 4 punts d'aventatja davant Murla i queden tan sols 6 punts per disputar. Molt!.
lllll.
1ra de Palma.
TIBI B 10 - ALTEA 3.
Victoria molt important del Tibi B, que amb aquestos 3 punts s'asegura la permanència en la Primera Categoria de Palma.
L'equip local jugà molt concentrat i es mostrà superior al visitant, que tan sols contava amb dos del seus jugadors titulars habituals, "El Roig" al traure i Juanfran al resto.
lllll.
1ra de Llargues.
QUARTS DE FINAL.
TIBI 9 - BENIDORM 10.
Comença la partida igualada ,1-1, 3-1, 3-3, s'adelanta Tibi 5-3, després 5-5, el vent provoca faltes e impresicions en les dos traures, 7-6.
S'avança Tibi 9-6, i el joc següent serà clau ja que els locals disposen de punt de partida però Benidorm es fa en ell , 9-7, després els visitants molt motivats i amb un gran Vicent al rest igualen 9-9 i finalment 9-10.
Passem a semifinals i ens tornarem a vore les cares davant Benidorm, que passa com a millors dels eliminats.
lllll.
2na de Llargues.
VALL LAGUAR 6 - TIBI 10.
Gran victoria al difícil carrer de la Vall i continuem en la lluita pel títol.
La setmana que ve rebem a Murla, partida determinant per al desenllaç final de la Lliga.
lllll.
3ra de Palma.
ALTEA 7 - TIBI 10.
Importantíssims els 2 punts aconseguits a Altea.
Les baixes ens obligaren a que tan sols 3 jugadors pugueren desplaçar-se, i sense contar amb la banca titular els nostres sumaren una nova victoria, i continuem liderant el grup.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona als Juvenils de Tibi!

Anònim ha dit...

Felicitats a Raul el traure de segona llargues, que en un carrer tant complicat com el de Val laguar va començar fent moltes faltes... però amb molt de temple i serenitat va saber superar l'adversitat i en els últims 5 jocs només va fer una falta i va guanyar ell la partida. Sacant com un traure de primera, segur i amb potència. Eres el millor Telmo.