dilluns, 23 de maig del 2011

ACTIVITAT CAP DE SETMANA

JECV, RASPALL.
SEMIFINALS PROVINCIALS.
Infantils.
MURLA A 25 - TIBI A (Pepe, Javi i Víctor) 5.
No pugué ser. Ens tocà en semifinals l'equip més difícil i tot i que els nostres xiquets ho intentaren no pugueren amb els favorits. En una modalitat que no és la nostra bon paper novament dels infantils.
Alevins.
TIBI A (Julio i Jandi) 25 -BENIMAGRELL 20.
Gran partida la d'estos dos conjunts. Comencem perdent el traure i Julio es posa nerviós, 0-5, Benimagrell agafa la pilota i ens apreta traent, 0-10, passem al traure i el fem, no sense dificultats, 5-10. S'adelanten 5-15, Jandi que no apareix i Julio errant massa. Després 10-15, el següent joc serà el clau, Jandi és fica decidit a parar les pilotes del traure rival i Julio és centra més i comença a jugar un poc més tranquil, els trenquem el saque i igualem la partida 15-15. Seguim amb molta igualtat i emoció, 20-15, 20-20, i amb la pilota a la mà ens fem amb la partida, 25-20. Molt bé tots els xiquets i gran rival Benimagrell.
Ens fiquem així en la Final Provincial, el proper dissabte al trinquet d'Orba davant l'equip Aleví de Murla, els quals mos tenen moltes ganes i en esta ocasió són favorits ja que tenen un gran equip, amb molta força i seguritat.

LLIGA LLARGUES I PALMA 2011.
1ra Palma.
SELLA 10 - TIBI 3.
Partida adelantada de la propera jornada on no estigueren bé i els locals ho aprofitàren amb el seu habitual bon joc. Comencem mal, gelats i sense entrar en joc, 6-1, reaccionem amb bones tretes de Mateo que toca pared, 6-3, el següent joc és molt disputat i d'haver-lo fet pot ser ens haguerem ficat en la partida, però no és així i finalment 10-3.
Ara toca espavilar si no volem patir per la permanència.
1ra Palma.
TIBI 10 - BENIDORM 2.
Partida que en el seu dia s'aplaçà per pluja.
Comencem molt bé, concentrats i segurs, amb un gran Jose al traure que no dona pilotes clares al resto i que amb la pegada de Canari i Hèctor són determinants per decantar prompte la partida.
Tres punts més que consoliden el nostre lideratge, cada vegada queda menys i tenim de continuar així, lluitan partida a partida fins al final.