diumenge, 12 de desembre del 2010

TIBI, ASSEMBLEA GENERAL DE CLUBS

El pròxim divendres dia 17 de Desembre a les 20:30 tindrà lloc al Teatre de Tibi l'Assemblea General de Clubs de Pilota de la Provincia d'Alacant.
Serà un plaer rebre a tots els companys dels mon de les Llargues i la Palma al nostre poble. El Teatre s'encontra en la Plaça del Cabissol, a escasos 30 metres del carrer on juguem a pilota. Després de l'assemblea tindrem un "Vi d'Honor" (picaeta) en el "Bar la Torreta".
La pròxima temporada el Club de Pilota Tibi celebrarà el "X Aniverssari" des de la seua fundació. Començàrem amb un equip en 3ra Categoria de Llargues i en tan sols 10 anys la progressió a nivell esportiu i social ha sigut molt bona, passant a ser un dels Clubs que més equips inscriu en la LLiga i contant amb formacions en les Primeres Categories de Llargues i Palma. A més a més , des d'un primer moment hem treballat per potenciar la pedrera i hem consolidat la nostra Escola de Pilota, la qual des de fa uns anys està obtenint uns excel.lents resultats als JECV amb diversos Campionats Autonòmics en distintes categories i modalitats ( Frontó, Raspall, Galotxa i Llargues) .
Assenyalar també que Tibi serà la Seu de la Clausura de la Lliga de LLargues i Palma Trofeu Diputació d'Alacant 2011.