diumenge, 19 de setembre del 2010

RESULTATS 1ª JORNADA DE GALOTXA

Bon matí de pilota el viscut hui a Tibi amb 3 partides consecutives de Galotxa. Gran ambient de públic i moltes ganes per part de tots; jugadors, marxadors i aficionats, de tornar a vore partides al "Carrer Major".
Jose, Sergi i Alberto 8 - Kola, Toni, Llumeta i Jaume 5 : Primera xicoteta sorpresa del campionat ja que l'equip favorit a perdut un puntet. Partida igualà fins al 4-4, després 5-4 i en eixe moment els blaus han desaprofitat varies oportunitats per a igualar i els rojos s'escapen 7-4, a continuació 7-5, i finalment 8-5. Jose ha esta bé al traure però al bot no tant, mentre que Kola i Toni molt lluitadors fins al final, destacar que Jaume ha fet el quinze clau que els donava el puntet.
Eladio, Miki, Checho i Xaivi 8 - Ovidio, Blas, Jorge i Pera 1: Fàcil partida per a l 'equip roig que s'ha vist afavorit per la baixa del resto titular de l'equip contrari. A destacar la veterania d'Ovidio en el traure de banca i que amb més de 60 anys continue participant i demostrant el seu senyorio en el carrer.
Mateo, Gironés i Moha 2 - Canari I, Canari II i Canari III 8: La sorpresa del matí. El Canari i els seus dos xicons s'han imposat als "Raterets" en una gran partida de Sergio (Canari II) que ha estat impresionant al bot, amb pilotades llarguíssimes que sobrepassaven als expectadors convertint-se en quinzes directes. Tindrán que millorar Mateo i els seus, que hui s'han donat compte que traure de banca no es gens fàcil, si volen optar al títol. Destacar el debut en esta lliga del jugador més jove del campionat, Julio de Tibi (Canari III) que ha estat nervioset però la que ha tingut no la perdonà.
( La partida entre els equips de Isaac i Esteban ha esta aplaçada)
CLASSIFICACIÓ
Eladio,... 3 punts
Canari I, ... 3 punts
Jose, ... 2 punts
Kola, ... 1 punt
Mateo, ... 0 punts
Isaac,... 0 punts
Esteban, ... 0 punts
Ovidio, .... 0 punts

3 comentaris:

Anònim ha dit...

La cosa comença apretaeta! Xe, mos divertirem!

Anònim ha dit...

Que Batalla ja sa retirat?

Anònim ha dit...

NO, ESQUE ARA PORTA GAYATO I EN GAYATO NO POT JUGAR ,JAJAJAJAJAJAJAJA