dilluns, 1 de febrer del 2010

RESULTATS CAP DE SETMANA

JECV, SEMIFINALS DE GALOTXA.
Cadets: Tibi 1 - Orba 8, res van poder fer els nostres davant el potent equip d'Orba que va ser superior clarament, Sergio ho va donar tot però no va ser el nostre dia. En la final de consolació que es jugarà el proper diumenge a les 9:30 lliutarem contra Benidorm per el tercer lloc.
Benjamins: Tibi 8 - Murla 3, bona partida de l'equip Benjami on Julio i Jandi van estar bé però que cal destacar a Marta en la ferida i a Diego, que les pilotes que va tocar les va fer quinze. Ara el diumenge a la 13:00 en el carrer de Benidorm serà la Final Provincial contra l'equip d'Orba.
PARTIDES PRETEMPORADA.
Eladi, Angel, Canari i Jaume 8 - Raul, Gironés, Hermes i Mateo 10 : primer contacte amb la pilota de l'any i no va estar mal, Raul va demostrar que amb ell traent en Llargues, a la tercera categoria es pot millorar prou lo de l'any passat.
Alvaro, Héctor, Esteban i Miki 4 - Jose, Isaac, Julio i Toni 10 : gran partida de Isaac i Julio restant a Álvaro, Jose traent a Palma demostrà que està en forma, no està mal per a començar.