dimarts, 15 de desembre del 2009

SERGIO,KIKE,CARLOS,JULIO I JANDY CAMPIONS AUTONÒMICS DE FRONTÓ

JANDY I JULIO CAMPIONS 2009

CARLOS,SERGIO I KIKE CAMPIONS 2009

L´escola de Pilota Tibi es la gran triunfadora en les finals de Frontó de les Jocs Escolars jugades este cap de setmana a Almussafes, quedan campió en Cadet(Sergio,Carlos i Kike) i en Benjamí(Julio i Jandy) estos per segón any cosecutiu i que junt a l´escola d´Orba campiona en Infantil i Subcampiona en Aleví, han deixat molt alt el pabelló d´Alacant.
Per el matí es van jugar les semifinals, en Cadet van jugar contra els campions de Castelló, Xilxes i es van guanyar 6-0 i en Benjamins davant Alginet, guanyant 6-1, es dos equips es van mostrar molt forts i compenetrats durant el matí, despues arribaren les finals, es Cadets s´enfrontaven a Moixent campió de Valencia i màxim favorit, estos van guanyar en semis a Massamagrell, va ser una final molt llarga amb quinces molt llargs i disputats, en la que el public va disfrutar, van guanyar es nostres per 6-3, es Benjamins van jugar la final contra Borbotó i es van imposar amb certa facilitat 6-0, demostrant huí per huí ser la millor parella que hi-ha a la seua categoría.
Be, es per estar mes que contents ja que hem fet història, perque tindre dos equips Campions Autonòmics el mateix any no es gens facil.
L´EXPEDICIÓ
Ja que no figura en cap lloc i la gent pregunta per saber, nosaltres ho farem saber, els resultats dels enfrontaments van ser:
SEMIFINALS;
Cadets: __TIBI 6/ XILXES O.__MOIXENT 6/ MASSAMAGRELL 4.
Infantil: __ORBA 6/GODELLETA 2.__ ALMUSSAFES 6/ ALT PALÀNCIA 2.
Aleví: __ALGINET 6/ XERACO O.__ ORBA 6/ BORBOTÓ 5.
Benjamí: __TIBI 6/ ALGINET 1.__BORBOTÓ 6/ ORBA 3.
FINALS
Cadet:__ TIBI 6/MOIXENT 3.
Infantil: __ALMUSSAFES 4/ORBA 6.
Aleví: __ALGINET 6/ORBA O.
Benjamí:__ TIBI 6/ BORBOTÓ O.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

no s´han molestat ni en posar es resultats eh, sembla que estan escaldats, ey un altra volta sera,enhorabona xiquets

Anònim ha dit...

Bon Nadal amics . Espere que paseu unes bones festes de Nadal i que este any que ve pugam tornar a voremos i gaudir tots junts del nostre esport . Una forta abraçada per a tots els aficcionats de Tibi de part del vostre amic d'Orba .