diumenge, 8 de febrer del 2009

L´escola de Pilota Tibi triunfa en GALOTXA als JECV

L´escola del Club Pilota Tibi ha sigut la gran triunfadora en les finals Provincials d´Alacant als JECV en la modalitat de Galotxa, disputades en el carrer municipal de Benidorm, debutavem en aquesta modalitat que mai haviem jugat i hem fet una grandisím campionat hi-ha que de les tres finals que hem jugat hem conquistat dos titols provincials (en Benjamí i Aleví) que ens fará estar el pròxim cap de setmana en les final Autonòmiques que es jugarán també a Benidorm i un subcampionat provincial(en Infantil), es per estar més que orgullossos del nostres xiquets.Els Infantils(Carlos,Alberto i Germán) han jugat la final contra Orba i han perdut per 8 a 0,han fet lo que han pogut però enfront tenien un gran equip, després eren els Alevins(Victor,Pepe,Javi,Gonzalo i Bruno) qui jugaven la final també contra l´escola d´Orba, ha sigut una partida molt emocionant, de les que fan afició, molt igualada i amb molt de nivell per els dos bandos(per a molts dels presents la millor partida del matí) i que no s´ha pogut decidir fins a l´últim joc en la que els nostres s´han impossat per 8 a7, i per últim els Benjamins(Julio,Gaspar,Emilio i Handy) que jugaven contra els de Murla, estos han guanyat per 8 a 6 ,tot i això la partida a estat prou igualada pero els nostres s´han fet en l´ánimo i han pogut trencar un joc que a la fí els ha donat la victòria, ara hi ha que arredonir-ho en les finals autonòmiques del cap de setmana que ve,sort xiquets.

Les resultats de les finals Son:
Cadet: Sella 8-Benidorm 6
Infantil: Orba 8-TIBI 0
Aleví: TIBI 8-Orba 7
Benjamí:TIBI 8-Murla 6

3 comentaris:

Anònim ha dit...

M'agradaria felicitar els benjamins i alevins de l'escola de pilota de Tibi pels títols aconseguits el diumenge a Benidorm ( la partida d'alevins BARBARITATS ) Ara toca el dissabte contra Meliana i Alfara i segur que estareu en la Gran Final . Nosaltres el Dissabte també ens posarem la camiseta de Tibi per a recolzar . Felicitar els campions i dir a l'Infantil que cap avant que és el primer any i són els Subcampions que no esta res mal .

...saoro...

Anònim ha dit...

Felisitats als campions i el dissapte PODEMMM
...juanen...

Anònim ha dit...

El diumenge els xiquets de l'escola de Tibi ens van emocionar a tots els que vam estar veient les partides. Van jugar molt bé. Els alevins, encara que la partida estava molt igualada, no van donar cap punt per perdut i al final aconseguiren ser campions provincials. El dissabte que ve, si jugueu igual i en un poquet de sort caconseguireu el campionat de la Comunitat. Com diu Juanen PODEMMMM!!!!!!