dijous, 28 de febrer del 2013

CARRER DE PILOTA "ANGEL MIRA" DE TIBI



















Gran cap de setmana el viscut a Tibi amb motiu de la Inauguració del Carrer de Pilota. El qual, portarà el nom de "Angel Mira Cremades" , el president del nostre Club des de la seua fundació, sempre representant al Club, potenciant la pilota al nostre poble i al costat de l'Escola de Pilota des de el primer moment treballant la cantera.
Des d'ací donar les gracies a tots els que ens heu acompanyat en estos dies i heu participat en els diversos actes que s'han realitzat, així com als que heu col.laborat per dur-ho a terme: Ajuntament de Tibi, Diputació d'Alacant i Generalitat, Autoritats , xiquets de l'Escola i jugadors del Club Pilota Tibi, marxadors, socis, aficionats, pares i mares Escola, al Club Pilota Agost, al Club Pilota Sella, Dani de La Nucia, Pedro, Fèlix, Checho, Federació de Pilota Valenciana, Escoles de Pilota participants de les finals autonòmiques de Galotxa, Paco Cabanes "El Genovés", ... i demanar disculpes si s'ens oblida algú!! 
Per lo tant, el Club Pilota Tibi i el Mon de la Pilota està d'enhorabona i ara toca convertir el Carrer de Pilota "Angel Mira Cremades" de Tibi, en una instal.lació esportiva útil i plena de vida de la que tots pugam gaudir.
Ací vos deixem un resum en imatges del bon ambient viscut!!
GRACIES A TOTS!!




















































  -------------------------------------------------------


 FINALS AUTONOMIQUES DE GALOTXA