diumenge, 30 de setembre del 2012




SUPERCAMPIONS        D´EUROPA



LA FINAL
KERSKEN( campió lliga Belga)  2 - CLUB PILOTA TIBI  6.


Esta es l´afició que sempre ens acompanya en es grans cites, GRACIES per el vostre suport i també aquells que per diverses circunstancies no ens han pogut acompanyar, que amb el vostre recolzament encara ens feu mes grans.





dijous, 27 de setembre del 2012

II CHAMPIONS COUPE 2012



Este cap de semana a Genovés i Valencia es juga la "II CHAMPIONS COUPE" de pilota modalitat Llargues Internacional, aon estaran es millors clubs d`Europa, tres dies de competició, es dos primers en Genoves que es jugará la fase de grups i el diumenge a Valencia les semifinals i la final en la plaça de l´ajuntament .El Club Pilota Tibi participara com a Campió de la Lliga de Llargues i que a la volta tambe es el actual Subcampió de la Champions celebrat l´any pasat a Pamplona, esta encuadrat en el Grup B, amb Sella i Maubeauge (el Campió Frances), este, de ixida pareix el grup mes complicat i dificil i s´haurá de treballar de valent si volem clasiuficarmos per a semifinals, ja que soles pasen es campions de grup i el millor segon, els altres grups son, Grup A: Campello,Benidorm i Baasrode (subcampió Belga) i Grup C: Kersken (campió Belga), Winsum (Holanda) i  Baztán (Navarra).Com podeu vore este cap de semana toca pilota internacional i de la bona, açí teniu el programa de partides per si voleu estar al costat del equip.

 GRUPO A: EL CAMPELLO- BENIDORM- BAASRODE
GRUPO B: TIBI- MAUBEUGE- SELLA
GRUPO C.KERKSEN-BAZTAN-WINSUM

COMPETICION
VIERNES DÍA 28 DE SEPTIEMBRE.(GENOVES)
15 HORAS.
1.- EL CAMPELLO- BAASRODE
2.-TIBI-SELLA
3.-KERSKEN-WINSUM

SABADO DIA 29 DE SEPTIEMBRE (GENOVES)
10 HORAS:
4.-BENIDORM-BAASRODE
5.-MAUBEUGE-SELLA
6.-BAZTAN-WINSUM

15 HORAS:
7.- EL CAMPELLO-BENIDORM
8.-TIBI-MAUBEUGE
9.-KERSKEN-BAZTAN
DOMINGO 30 DE SEPTIEMBRE (PLAZA AYUNTAMIENTO VALENCIA)
10 HORAS. PRIMERA SEMIFINAL
10.-CAMPEON GRUPO A- CAMPEÓN GRUPO B
11CAMPEÓN GRUPO C- MEJOR DERROTADO (Número de juegos conseguidos)
12.- GRAN FINAL

diumenge, 23 de setembre del 2012

ESCOLA CLUB DE PILOTA TIBI 2012-2013.

Comença la Temporada de Pilota!.
 
Si vols divertir-te jugant a pilota apuntat a l'Escola del Club de Pilota Tibi. Podràs coneixer i practicar les diferents modalitats de la pilota valenciana com "Frontó Valencià, Raspall, Llargues, Galotxa ... " i competir si ho desitges en el Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, on l'any passat s'aconseguiren excelents resultats conquerint diversos Campionats Autonòmics.
 
S'establirà un horari d'entrenament setmanal en el poliesportiu municipal. Les classes es dividiran en grups segons categoria i nombre d'alumnes. Les competicions es realitzaran els dissabtes pel matí i per als desplaçaments serà necessaria la col.laboració dels pares.
 
CATEGORIES: Benjamí ......  2004-2003.
                           Aleví ............2002-2001.
                           Infantil..........2000-1999.
                           Cadet............1998-1997.
 
Com a novetat important, aquest any iniciem una bonica aventura amb el grup de PEKE-PILOTA (Naixcuts en 2009, 2008 i 2007) on a través del joc i de diferents materials adaptats els més menuts s'aproparan al mon de la pilota.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS, DEMÀ DILLUNS 24 DE SETEMBRE DE 19:30 A 20:30 AL TEATRE.

GRAN VESPRADA DE PILOTA!

Ahir dissabte visquerem una gran jornada de pilota a la Canxa de Tibi.
De primer plat la partida corresponent a la 3ra Jornada de l'Interpobles de Galotxa, Tibi-Foios, i a continuació la de Perxa, Tibi-Benasau.
Molt bon ambient de públic que disfrutà tota la vesprada i amb un final espectacular.
TROFEU EDICOM-INTERPOBLES DE GALOTXA 2012.
GRUP A, 2na CATEGORIA.
3ra Jornada.
CLUB PILOTA TIBI 70 - CLUB PILOTA FOIOS B 0.
Contundent resultat que deixa clara la superioritat de l'equip local. Tot i que els visitants ho intentaren, res pugueren fer amb la bona partida dels nostres.
Destacar el debut del Canari al bot, que deixà molt bones sensacions i demostrà que pot fer-ho molt bé en esta posició. Julio, fou ben substituit per Miki a la bolera i Isaac continua millorant en la ferida.
LLIGA DE PERXA 2012.
1ra Categoria.
TIBI 10 - BENASAU 9.
Espectacular partida entre els últims finalistes d'aquesta modalitat, i on novament Tibi aconseguia la victoria en un últim joc d'infart.
Per Tibi, Isaac, Telmo, Miki, Sergi i Mendi , i per Benasau, Vicent de Castells, Ivan de Parcent, Jose Luis de Gorga, Saoro de Benasau i Angel de Murla. 
La cosa començà igualà, 1-0, 1-1, 1-2, 2-2, 3-2, 3-3, després s'escapen els visitants, 3-4, 3-5, però reacciona Tibi 4-5, 5-5, 6-5, 6-6, 6-7, 7-7, 7-8, 8-8, 9-8, 9-9, i 10-9 final per als locals.
Gran partida, amb intercanvis espectaculars de pilotades, quinzes directes, ferides perfectes, ratlles guanyades increibles, ... més de 2 hores de bon joc i emoció, on cal destacar a Angel de Murla pels visitants i a Sergi i Mendi en el locals.

Amb aquests dos punts i a falta de poques jornades per finalitzar la lligueta, Tibi continua al capdavant de la classificació a l'espera de quin serà el rival a semifinals. 

divendres, 21 de setembre del 2012

3ra JORNADA INTERPOBLES DE GALOTXA.

TROFEU EDICOM DE GALOTXA 2012.
3ra Jornada, Grup A.
Dissabte a les 17:00 en la Canxa de Tibi.
CLUB PILOTA TIBI - FOIOS.
 
Després es jugarà la partida corresponent a la Lliga de Perxa entre TIBI-BENASAU.

LLIGA LOCAL DE GALOTXA 2012.

Torna la banqueta i la corda al Carrer Major.
Novament posem en marxa la tradicional Lliga Local de Galotxa de Tibi.
El proper dilluns a les 20:30 en el teatre farem  els equips amb tots els jugadors inscrits: banques, restos, bots i punters.
La lliga s'iniciarà el primer cap de setmana d'Octubre.

diumenge, 16 de setembre del 2012

XXI DIA DE LA PILOTA VALENCIANA


Este diumenge 16 a la plaça de l'Ajuntament de Valencia es celebrà la gran Festa de la Pilota.
Més de 50 poblacions representades amb els seus equips, escoles i clubs.
Un gran dia que contà amb variades activitats la llarg de la jornada, sent les més destacades: l'entrega dels premis otorgats per la Federació de Pilota en reconeixement a trajectories esportives o al treball de Clubs i Escoles, les partides d'exhibició realitzades (raspall adaptat en cadira de rodes, Selecció Femenina, partida per dalt corda entre professionals), i com no, resaltar l'entrega de Trofeus corresponents als Jocs Esportius de la passada temporada, on s'han donat cita les més de vint escoles guanyadores, i on Tibi ha estat protagonista per la gran quantitat d'èxits aconseguits, sobre tot en categoria Aleví, on s'emportà el títol autonòmic en les modalitats de Frontó Valencià. Galotxa, Raspall, Escala i Corda, i Llargues.
Magnífica temporada la de Julio Ivàñez, Alejandro López, Diego Mira i Marta García, aconseguint tot un rècord d'ors per a la nostra Escola de Pilota. També destacar a l'equip Benjamí (Jesús, Jose Luis, Inés i Nacho) que els feen entrega del seu 3r lloc aconseguit en la modalitat de Galotxa.
Enhorabona a tots els xiquets, pares i monitors de l'Escola del Club de Pilota Tibi pel seu esforç i dedicació al llarg de tot l'any. 

2na Jornada INTERPOBLES DE GALOTXA 2012.

2na Categoria, Grup A.
CLUB PILOTA TIBI 70 - OVOCITY MARQUESAT C 25.
Jornada històrica per al Club de Pilota Tibi, ja que es tracta de la primera partida oficial en la modalitat de Galotxa disputada al nou Carrer de pilota.
Per Tibi, Isaac, Julio i Miki, i en Marquesat, Fèlix i J.J.
Comencem ferint i cau el primer joc, 5-0, passem al bot i 10-0, 15-0, 15-5, 20-5, 25-5, 30-5, 40-5, 45-5, 45-10, 50-10. En esta primera part de la partida Tibi ha estat prou encertat i ha aprofitat el fet de ser un trio davant la parella visitant. A partir d'ací la cosa s'ha igualat més, degut a l'expèriencia i el bon fer del rival i la relaxació local. 50-15, 55-15, 60-15, 60-20, 65-20, 65-25, i 70-25 final.
Isaac apretant molt bé a la ferida, Miki al bot ha estat prou segur traient les pilotes de braqueta i Julio valent i poderós a la bolera.
El nombrós públic ha disfrutat d'aquesta modalitat, amb bons intercanvis de pilotades, en grans punts que arrancaven el seu aplaudiment.
Així que, tot i que encara ens queda molt per aprendre en aquesta modalitat, les sensacions són possitives, primera victòria i primers 3 punts.

dimecres, 12 de setembre del 2012

XXVI CAMPIONAT INTERPOBLES DE GALOTXA. EDICOM 2012

Resultats 1ra Jornada.
2na Categoria Grup 1.

ACERO ESTUDIO BORBOTÓ A 70 - CLUB PILOTA TIBI 30.
OVOCITY MARQUESAT C 70 - SPORT BASE MOIXENT 50.

I este cap de setmana, primera partida dels nostres a casa!!.

Dissabte 15 de setembre a les 17:00 en la nova canxa de pilota.

CLUB PILOTA TIBI - OVOCITY MARQUESAT C

dijous, 6 de setembre del 2012

TIBI AL TROFEU EDICOM-INTERPOBLES DE GALOTXA!


El passat dimarts 4 de setembre es presentà el Campionat Interpobles de Galotxa, Trofeu Edicom 2012, el qual comensa este cap de setmana i tindrà les finals el cap de setmana del 8 i 9 de Desembre, a la moderna canxa de Godelleta.
Prop de 130 equips, procedents de 48 Clubs de tota la Comunitat Valenciana, repartits en 11 categories de competició ( de carrer o de trinquet) i on per primera vegada el Club de Pilota Tibi tindrà un equip al Grup 1 de la 2n Categoria. Es tracta d'un fet històric i d'un pas endavant dels nostres jugadors per competir i continuar creixent com a pilotaris, en una nova modalitat sense tradició a la nostra comarca, però que és la que conta amb un major nombre d'equips a la Comunitat.
La nova canxa de pilota ens permet entrar en esta competició i evidenment serà la seu de totes les partides a casa. Esperem contar com sempre amb el suport de la nostra afició, i que s'arrimen a conèixer i a gaudir d'esta modalitat tant espectacular com és la Galotxa.
Així que este mateix dissabte ens desplacem fins a Borbotó per donar l'inici a esta nova aventura.
SEGONA CATEGORIA, GRUP 1.
1. Club Pilota Foios B.
2. Acero Estudio Borbotó A.
3. Club de Pilota Tibi.
4. Ovocity Marquesat C.
5. Sport Base Moixent.
-´----------
1ª JORNADA
Dissabte 8     17H.
BORBOTÓ - CLUB PILOTA TIBI

HOLA DE NOU!

Després d'estes mereixcudes vacances per a tots! Torna l'actualitat al blog del Club de Pilota Tibi.
Són moltes les noticies relacionades amb els nostres jugadors i equips les que s'han donat aquest estiu. A poc a poc, vos farem un resum de les més importants i ens posarem al dia amb les últimes novetats.