divendres, 29 de juny del 2012

SEMIFINAL DE TORNADA en 1ª LLARGUES I 3ª Palma




Tibi A va guanyar en l´anada per 6-10.

 3ª Palma
Tornada de semifinals
dissabte 30 18h.
LAGUAR-TIBI
 en l´anada va guanyar Laguar 5-10.


dimecres, 27 de juny del 2012

Clausura de l´escola de pilota 2012


DISSABTE 30


El proxim dissabte posarem punt i final a la gran temporada de pilota que ens han oferit es xiquets, amb eixos 5 Titòls Autonomics, en la categoria de Alevins, FRONTÓ, GALOTXA, LLARGUES, RASPALL I ESCALA I CORDA, que junt als seus companys Benjamins ,Cadets i Infantils han portat el nom de Tibi i este Club per tota la comunitat, demostrant que amb treball i constancia tot arriba.Enhorabona a tots es xiquets de la nostra escola perque tots formeu part dels exits d´esta escola i este Club.

dilluns, 25 de juny del 2012

" X " TROFEU PENYES





JUVENILS i 2ª PALMA JUGARÁN LA FINAL.



JUVENILS, tornada de les semifinals.
 TIBI  10- MURLA 1.
Es juvenils estaran en la final al guanyar a Murla 10-1, un equip jove en el que torná a destacar Marc, tant al traure com al resto, per Tibi el millor Sergio
1ra LLARGUES.
Anada de les semifinals.
TIBI B 6 - TIBI A 10.
En el duel de primera per entrar en semifinals, el Tibi A imposá la seua veterania i experiencia davant el Tibi B, per ferse amb la victoria, partida igualada en el primer tram pero que despues va acabar dominat el primer equip, Álvaro i Julio es millors de la partida.  
2na PALMA.
Tornada de les semifinals.
TIBI 10- CALP 5.
El equip de segona de palma tambe estara en la final, al tornar a guanyar a Calp esta volta a casa, han dominat durant tota la temporada i ara queda rematar-ho en la final, que será davant Agost   sense dubtes es dos millors equips de la categoria.

3r de PALMA.
Anada de les semifinals.
 TIBI 5 - VALL LAGUAR 10.
Derrota del jove equip de Tibi , en la semifinal de tercera, la veterania de es de la Vall, capitanejats per Paco, va ser clau per ferse amb la victoria, 5-10, queda la tornada, tindran que cuallar una gran partida si volen donar la sorpresa en Laguar, pero be tot pot pasar i estos joves pilotaris segur no es rendixen.
1ra de PALMA.
Tornada de les semifinals.
 SELLA 10- TIBI 6.
Gran partida la jugada en Sella, nou espectacle d´estos dos equips i nova derrota que es va deixar fora de la final, tot i comensar molt be, 1-5, van patir la remuntada de Sella que poc a poc anava sumant jocs davant l´impotencia de es nostres de poder sumar, fins ferse amb la victoria per10-6, Canari i Jesus es millors

divendres, 22 de juny del 2012

APASSIONANT CAP DE SETMANA!

Dissabte 23 de Juny.
JUVENILS, tornada de les semifinals.
18:00 TIBI - MURLA.
Després del resultat tan ajustat de l'anada, 9-10 per a Tibi, els dos equips es juguen el pas a la final de Juvenils. Marc tornarà a ser el gran perill de Murla amb els seus potents traures i en contra tindrà als més experimentats restos de Tibi. Gran partida!.
1ra LLARGUES.
Anada de les semifinals.
TIBI B - TIBI A.
I després a disfrutar del duel fraticida dels nostres equips de primera per ficar-se en la gran final del dia 22 a Sella.
Diumenge 24 de Juny.
2na PALMA.
Tornada de les semifinals.
10:00 TIBI - CALP.
Tot i l' excel.lent resultat aconseguit en l'anada ,5-10 per a Tibi, l'equip no s'ha de confiar i eixirà a per totes per ficar-se a la final.
3r de PALMA.
Anada de les semifinals.
18:00 TIBI - VALL LAGUAR.
Tot un premi l'haver arribat fins ací per a aquest jove equip, plegat de jugadors nous al Club. Enhorabona i a disfrutar!
1ra de PALMA.
Tornada de les semifinals.
18:00 SELLA - TIBI.
Després del 9-10 de l'anada a favar de Sella, ésta és clarament "favorita" però ... L'emoció i la qualitat estant garantitzades, gran partida!

diumenge, 17 de juny del 2012

SEMIFINALS!!!!








SEMIFINALS 1ra DE PALMA.
Anada.
TIBI 9 (Canari, Mendi, Miki, Isaac i Toni) - SELLA 10 (Jorge, Jesús, Kiko, Adolfo i Barraca).
Partida espectacular, de més de 2 hores i mitja de duració, entre dos gran equips que volen estar a la Final.
Comensen els locals sorprenent  i ficant ràpidament 3-0. Amb un Canari al traure molt bé, el qual tot i ser la seua tercera partida com a banca de palma (recordem que està substituint a la nostra banca títular per lessió) es mostra potent i segur amb el seu estil de traure a una mà. Però reacciona Sella, 3-2, després prenem la iniciativa novament 6-2.


I ací ve el moment clau de la partida on entre pilotes errades, alguna falta crítica, nervis i la pilota que els diu als visitant ... Sella, ens remonta 6-6.
Després tots els jocs estan molt igualats i van caient d'un i altre costat. 7-6, 7-7, 7-8, 8-8, 8-9, 9-9 i 9-10.
Els millors de la partida els dos traure, Canari per Tibi i Jorge de Sella. I els dos restos, Mendi i Jesús, amb impresionants intercanvis de pilotades de rest i contrarest.
Destacar l'esportivitat i el gran ambient al carrer tot i la igualtat i el que hi havia en joc.
Ara queda la tornà el proper cap de setmana, Sella juga a casa i ho té en la mà, però per a Tibi serà com haver arribat a la gran final.
 De fet, lo apretat del resultat obliga als dos equips a guanyar si volen passar!!
SEMIFINALS 2na de PALMA.
Anada.
CALP 5 - TIBI 10 (Mateo, Julio, Angel i Cola).
Gran resultat l'aconseguit al difícil carrer de Calp que ens deixa amb peu i mig en la final. Ara falta rematar la feina a casa.
Tot i la inactivitat de les últimes setmanes, esperant qui seria el nostre rival de semifinals, l'equip ha portat la iniciacitiva des de el primer moment i amb un gran Mateo al traure i un espectacular Julio al rest, ben secundats pels veterans Angel i Cola han aconseguit un excel.lent resultat.

dijous, 14 de juny del 2012



MARTA, JANDI, DIEGO I JULIO, formaran part del llistat d´esportistes d´elit en la categoria de "promoició", podran optar a ajudes tant federatives com escolars o municipals,dret que s´han guanyat gracies als resultats obtinguts al llarc d´esta temporada en es JECV, un reconeiximent a eixos 5 Titòls Autonomics que han obtingut Julio i Jandi en Frontó, Raspall i Escala i Corda i junt a es seus companys Diego i Marta tambe es de Galotxa i Llargues.
Millor equip Aleví 2011-2012.
--------------------------------------------------------------
EL SEGUENT ARTICLE ESTÁ PUBLICAT EN LA WEB DE LA FEDERACIÓ:

14/06/2012

Pilota Valenciana, únic esport amb esportistes d'elit nivell "A"

El nostre esport, la pilota valenciana, ha sigut l’únic esport que apareix amb esportistes d’elit nivell “A”, en la “llista parcial d’esportistes d’elit de la Comunitat Valenciana 2012”.
Aquest llistat correspon als esportistes que han obtingut mèrits per a estar en ella al primer trimestre de 2012. Els dos pilotaris que han obtingut aquesta consideració són Àlvaro Navarro, de Faura, i Salvador Vicente, de Massamagrell. Privilegi al que han accedit gracies a la seua condició de campions del Bancaixa 2011-2012.
A més, el llistat inclou 10 pilotaris nivell “B” i 17 més nivell promoció.
Nivell “B”Nivell “A”:
Àlvaro Navarro
Salvador Vicente
Santiago Ferrer
Álvaro Francés
Mario Gandía
Marc Gimerno
Daniel Gómez
Hèctor Merseguer
Sidhamed Said
Javier Sansó
Sergio Sebastià
Ismael Vidal
Promoció:
Iván Buigues
David Cariñena
Joan Escortell
Marta García
Marc Giner
Moisés Giner
Julio Iváñez
Alejandro López
Jordi Mas
Diego Mira
Arnau Oliver
Pau Plà
Víctor Rodríguez
Josep Roig
Antonio Sánchez
Gabriel Tent
Sergio Woodall

dilluns, 11 de juny del 2012

TIBI ESTARÀ EN LA GRAN FINAL!






L'última jornada de la lliga regular de la 1ra de llargues ens ha resultat realment satisfactòria, ja que la victòria del Tibi A en Castells (2-10), els assegurava acabar com a primers i a més a més classificava al Tibi B matemàticament per a les semifinals, on s'enfrentaran ells dos, lo que ens assegura un equip de Tibi en la gran final del 22 de Juliol a Sella.
SEMIFINALS 1ra de Llargues.
(Anada 23/24 de Juny, Tornada 30 de Juny/1 de Juliol).
TIBI B - TIBI A /// SELLA - PARCENT.
Es tracta d'un gran èxit per al nostre Club i donem l'enhorabona a tots els jugadors per l'excelent temporada. Ara en aquest duel fraticida, que guanye el millor, sort!.
1ra de LLARGUES.
CASTELLS 2 - TIBI A 10.
L'equip es jugava molt en esta partida i tots els jugadors estigueren a l'altura. 3 punts més, acabem primers de la lliga, i semifinals contra el Tibi B que es veia afavorit per aquest triumf. Fantàstic, enhorabona!.
1ra de Llargues.
BENIMAGRELL 10 - TIBI B 1.
Amb el pas a les semifinals ja assegurat pel resultat del Tibi A,  els jugadors es relaxaren en excés i acò es costà car al difícil carrer de Benimagrell. Mala partida i contundent derrota. De segur que a les semifinals l'imatge serà un altra.
3ra de Palma.
TIBI 10 - CREVILLENT 1.
Importantíssima victòria d'aquest jove equip, que arribava a l'ultima jornada amb opcions d'estar ahí dalt. Opcions que s'han guanyat netament al llarg de tota lliga, puntuant en quasi totes les partides i que de sumar els 6 punts, en les dos partides que els queden aplassades, les quals hauran de jugar,(les dos) el proper cap de setmana podria inclús classificar-los com a primers del grup. Sort i a per totes!

dilluns, 4 de juny del 2012

GRAN CAP DE SETMANA!!

Fantàstic han estat els resultats dels nostres equips aquest cap de setmana per als interesos del Club.
Partides molt importants que s'han superat amb seriositat, concentració i calitat.
1ra de PALMA.
Tornada dels quarts de Final.
TIBI 10 (Sergio, Mendi, Miki i Toni)- CALP 0(Jose, Sebastià, Esteban i Kiko).
Partida perfecta. Contundent resultat que ens fica de cap a les semifinals.
Tot i no poder contar amb la banca titular l'equip s'ha refet i lluitarà amb il.lusió contra Sella per ficar-se a la gran final.
Tot un repte, ja que els sellardos són els favorits al títol i en la lligueta ens guanyaren les dos partides.
JUVENILS.
Tornada dels quarts de Final.
BENIDORM 7 - TIBI 10.
Gran partida dels nostres joves que logren superar la gran potència del traure per dalt local i es fiquen a les semifinals, on ens espera Murla.
3ra PALMA.
XIXONA 1 - TIBI 10 (Javi, Vicent, Valen i Fèlix).
3 punts més i cal esperar els resultats del grup. Encara hi ha possibilitats de fins i tot ficar-se a les semifinals. Ànim!!
1ra de LLARGUES.
BENIMAGRELL 0 - TIBI A 10.
Gran partida. Un equip molt compenetrat i seriós, sense errors. Contundent resultat al sempre difícil carrer de Benimagrell.
Ara toca guanyar a Castells per acabar primers ,arredonin una magnífica primera fase de lliga.
1ra de LLARGUES.
TIBI B 10 (Telmo, Julio, Canari i Checho)- CASTELLS 7 (Pepet, Andreu, Vicent i Jose Luis).
Importantíssima victòria que ens deixa a tan sols un punt per aconseguir la classificació a les semifinals.
3-1, 3-3, 3-5, 5-5, 6-5, 7-5, 8-5, 8-6, 9-6, 9-7 i 10-7 final.

dissabte, 2 de juny del 2012

HORARIS



Este cap de semana esta prou mogudet per lo que fa al nostre club, ja que tenim partides molt importants decara al desenllaç final de la temporada, en joc es Quarts de Final en primera palma i juvenils, es de palma un poc de cara ja que porten una renda molt bona de Calp en un carrer que sempre hihavien perdut, esta victoria es dona molta confiansa de cara a la tornada i es Juvenils que van fins a Benidorm en la que no poden pedre si volen pasar a semifinals, tercera de palma a traure es tres punts de Xixona, un equip que encara no ha puntuat i es dos equips de primera de llargues, on destaca sobretot el duel entre el TIBI "B" i CASTELLS, ja que de fer es tres punts es clasificarien matematicament per a semifinals, un exit sense precendents per el nostre club i un premi als jugadors per la gran temporada que venen fent, i el Tibi A que no s´ha de confiar si vol lluitar per el primer lloc en la seua visita a Benimagrell.


Pero si hem de destacar algo per damunt de tot es a les nostres figures de l´escola de pilota, JULIO i JANDI, que no paren de donarmos alegries, al recent Campionat Provincial de Raspall, hem de sumar el pase a la Final d´escala i corda que han aconseguit esta vesprada en Murla al guanyar a Godelleta en la semifinal 40-25, un exit mes de estos xiquets que enguany estan quallant una magnifica temporada.
DISSABTE
3ª PALMA
18H.- XIXONA-TIBI.

JUVENILS
18H.-BENIDORM - TIBI.


DIUMENGE
1ª PALMA
10 H.- TIBI-CALP.
Tornada de Quaerts de Final, en l´anada, va guanyar TIBI, 7-10.

1ª LLARGUES
18H.-BENIMAGRELL-TIBI (A).
18H.-TIBI (B) - CASTELLS.