dimarts, 31 de gener del 2012

ÚLTIMA JORNADA

JECV Galotxa, resultats de l´ultima jornada,es Benjamins (Jesús,Jose Luis,Inés,Nacho i Germán
 van jugar les dos partides que tenien davant Petrer, les van guanyar les dos per 30-15 i 30-25, 
Jose Luis va ser el millor a la ferida, es Alevins (Julio,Jandy,Marta i Diego) també van guanyar 
esta volta davant Sella per 30-5, es Cadets ( Germán, Victor,Pepe i Javi) van pedre davant 
Mutxamel per 30-20, estos van acusar la baixa de Pepe que no va poder jugar tota la partida 
en condicions, demoment les coses van be i ara queda vore algunes partides ajornades per 
vore com queda la clasificació final, tots es equips tenen opcions.
                                                                           

dimarts, 17 de gener del 2012

DILLUNS AL DIARI LEVANTE MERCANTIL


Tibi cae en Godelleta pero avisa de sus intenciones con la nueva cancha






A.S. VALENCIA 
La categoría de juveniles ha ofrecido unos cuartos de final apasionantes, jugados de poder a poder. Montserrat y Massamagrell se han clasificado sin excesivos problemas pero Beniparrell ha tenido que sufrir de lo lindo para eliminar a unos jóvenes de Moixent que han peleado hasta el final y han obligado a la cantera, siempre de calidad, del equipo de l'Horta a sacar lo mejor de cada uno de ellos.
La partida de vuelta entre los clubes de Godelleta y Tibi fue espectacular. Tibi había vencido en la ida por 50 a 45 y resistió hasta el último juego en Godelleta donde puso contra las cuerdas al buen equipo local. Los de La Foya de Castalla impresionaron por su facilidad de adaptación a esta especialidad, por su poderosa pegada y por su espíritu de equipo, que a punto estuvo de darles un fruto que no hubiera sido extraño, viendo cómo juegan.
El paso de Tibi por la Copa Generalitat ha sido muy gratificante para un club ejemplar, capaz de abarcar todas las modalidades y de destacar en todas ellas. Subcampeón de Europa en Llargues, la nueva cancha multiplicará el efeto de promoción. Isaac lo avisaba en Massalfassar: " el próximo año pelearemos por el Interpobles". Ahora confían en que el ayuntamiento pueda cumplir con la subvención prometida para continuar su sueño en la Champions League de Llargues, en la que aspiran a todo. Tibi es hoy un espejo de buena gestión y trabajo.

diumenge, 15 de gener del 2012

JECV, GALOTXA


1ª Jornada "Galotxa"
A Benidorm es va jugar la primera jornada dels JECV a la modalitat de Galotxa, fins alli es van desplaçar es Benjamins, Alevins i Infantils, va ser una jornada prou positiva tot i les derrotes en Benjamins i Infantils ja que es nostres xiquets cada volta van adaptanse mes a esta modalitat, en Benjamins (Jesús,Germán i Inés) van pedre davant Petrer en una gran partida que es va decidir en l´ultim joc, 6-5 guanyá Petrer, va destacar Jesús al bot, en Alevins nova victoria de Julio i Jandy esta volta acompanyats per Diego i Marta, no van donar opció a Petrer i es van imposar per 6-1, en Infantils(Álvaro i Gonzalo) van deixar escapar la victoria davant Finestrat en una partida que guanyaven 5-3, i que es va complicar fins pedre 5-6, va sorprendre als alli presents Álvaro amb la seua forta pegada, es Cadets van descansar.

TORNADA COPA GENERALITAT




PER UN JOC, ELS JUVENILS ES QUEDEN FORA DE LA COPA.
La victoria per tan sols un joc dels nostres en l'anada, 50-45, ens obligava a anar a Godelleta a guanyar si voliem estar en els semifinals. I així eixiren els joves pilotaris tiberos a la mítica canxa local, seu de tantes grans finals i partides de galotxa, a guanyar, concentrats i ha donar-ho tot des de la primera pilotada fins l'última.
Al sorteig, comencem al bot, i fem el primer joc, 0-5, passen ells a fer-lo i amb un gran Lluis, el jove esquerrà local i un potent Carlos a la bolera, que esta vegà fou el millor del seu equip, ens igualen 5-5. Així van caien els jocs d'un costat i de l'altre, 5-10, 10-10, 10-15, 15-15, 15-20, 20-20, 20-25, fins arribar al 25-25, quan Godelleta canvia el feridor i les posicions a la canxa i ens trenquen el bot, adelantant-se 30-25, i 35-25, però de nou entrem en la partida, 35-30, 40-30, 40-35, i amb un joc fantàstic a punt estem de gunyar-los ferint però no pot ser ,45-35, i passem al bot i Godelleta es posa 40-0, disposant de 3 pilotes de partida, però remuntem el joc i 45-40. Finalment Val per 30 , joc, partida i eliminatoria per a ells, 50-40.Espectacular la partida, de primer nivell, on els dos equips es mereixqueren estar a les semifinals.Destacar a tot l'equip de Tibi, Sergio "Canari" al bot, amb una potencia sorprenent realitzà una gran partida, i ficà una pilota de bot dalt la galeria impresionant, Julio a la bolera s'en ixqué, segur, potent, tallant corda, pilotes a la galeria, ... Carlos en la punta valent i ficant pilotes a la galeria i Raúl "El Telmo" molt segur en la ferida.Els dos equips s'emportaren mereixcudament el fort aplaudiment de tots els espectadors.





Pel que respecta als dos equips seniors, la eliminatoria ja es decidí en l'anada i tot i millorar el joc i la imatge, tornaren a perdre davant dos equips experts en esta modalitat. A Massalfassar, TIBI A, Álvaro-Miki-Sergi i Isaac han tornat a pedre 70-30, pero les sensasions han sigut prou diferents, encara que el cavall de batalla es el bot, hem demostrat que podem fer-ho be a esta modalitat, Álvaro i Miki que s´han alternat, s´han agarrat mes al bot, Sergi amb boleres espectaculars creuanse el carrer i Isaac en la ferida que ho fa molt be, han fet un equip mes competitiu, davant esta clar que estava un dels millors equips, Javi "El Moro" espectacular ,Ruben i Ramón el millor "feridor" ,que mes volem, ha sigut una experiencia molt positiva i ens ha agradat molt jugar. Ara a preparar lo nostre les "Llargues".
 El Puig 70 - Tibi B 0.

divendres, 13 de gener del 2012

COPA GENERALITAT, TORNADA DE QUARTS DE FINAL


A Massalfassar, Quart de les Valls i Godelleta jugarem la tornada de quarts de final de la Copa Generalitat, en seniors la cosa esta practicament sentenciada, ja que les dos severes derrotes davant Massalfassar i El Puig a casa fan una odisea la remuntada i mes davant estos dos equips que sense cap dubte son de lo milloret a esta modalitat, (posiblement sera la final), soles es juvenils tenen opcions de continuar en esta competició,  la victoria davant Godelleta a casa per un joc, fa que tinguen es seues opcions i mes si juguen al mateix nivell, esperem que Canari,Julio,Carlos i Tèlmo ens donen una alegria.

SENIOR
- Massalfassar, 16.30 hores. Electrofassar Massalfassar A (Javi, Rubén i Ramón) - Tibi A (Alvaro, Isaac, Miki i Sergi)
- Quart dels Valls, 16.00 hores. El Puig (Terio, Xato, Montesa i Castellet) - Tibi B (Estebán, Héctor i Gironés)
CATEGORÍA JUVENIL:

- Godelleta, 16.00 hores. Caixa Camp Godelleta (Luis, Fran i Carlos) - Tibi A (Julio, Canari, Carlos i Telmo)

JECV, COMENÇA LA GALOTXA

Demà ,dissabte 14 de gener , comença la competició als JECV en la Modalitat de Galotxa per als equips de la nostra Escola de Pilota.
Seran tres les categories que es desplaçaran fins a la canxa de Benidorm per disputar la primera jornada.
JECV, GALOTXA.
Dissabte 14 al carrer de Benidorm.
BENJAMINS.
11:00 Petrer - Tibi (Jesús, Nacho, Jose i Inés).
ALEVINS.
11:30 Petrer - Tibi (Julio, Jandi, Marta i Diego).
INFANTILS.
12:00 Finestrat - Tibi (Álvaro i Gonzalo).
Demà a les 10 en punt eixirem de la Glorieta.

diumenge, 8 de gener del 2012

ANADA QUARTS DE FINAL COPA GENERALITAT

Dures derrotes per als nostres equips seniors en la Copa Generalitat, TIBI B 10 - EL PUIG 70, TIBI A 5 - MASSALFASSAR 70. Contundents resultats que deixen clar la superioritat d'estos 2 equips que dominen la modalitat de Galotxa davant els nostres jugadors que per primera vegada provaven a fer el bot, a ferir, ... i el que juga en foc es crema.
Al Tibi B començaren Héctor al bot, Gironés a la bolera, Esteban de punter i Jose ferint. Al llarg de la partida feren diferents canvis de posició i poc a poc entrarem més en joc i disposaren d'oportunitats de fer més jocs. Destacar a Esteban que amb la seua veterania fou el més segur. Per part d'El Puig el millor fou Terio al bot, i en la punta Montesa no perdonava un quinze.
El Tibi A jugà amb Miki al bot, Sergi a la bolera, Álvaro en la punta i Isaac de feridor, també feren canvis de posicions però no pugueren acabar d'aclarir-se ni al bot ni al rest. El millor Isaac, que s'agarrà a la ferida molt bé i en cada joc intentava apretar i conseguí molts quinzes sumant el nostre joc ferint. Pero es que enfront tenia a Javi "El Moro" al bot, que estigué espectacular durant tota la partida, i destacar al feridor de Massalfassar, Ramón, que no ens deixà tocar bola, fent més quinzes que ningú , trencant la pilota en la cera de 3 a 5 vegades en cada joc, increible.
Però per sort no foren tot males noticies, ja que els juvenils ens donaren una alegria realitzant una gran partida davant Godelleta, TIBI 50 - GODELLETA 45.

Començarem amb Sergio "Canari" fent el bot, Julio a la bolera, Carlos en la punta i El Telmo de feridor. Al inici agafem el bot i prompte El Canari ens sorpren a tots amb una pegada espectacular, 5-0, passem a ferir i Raul no s'aclarix, 5-5, 10-5, 10-10, 15-10, 15-15, en eixe moment perdem un joc al bot i Godelleta agafa ventaja amb un gran Lluis al bot i al rest, 15-20 i 15-25, després 20-25, 20-30, 25-30, però a partir d'ací Tibi dona un pas endavant i apareix Julio amb molta força i ganes, Carlos molt efectiu i El Telmo millora la ferida costant-li més a Godelleta sumar els seus jocs, 25-35, 30-35, 30-40, 35-40, i per fi fem el joc al rest, 40-40, i ens adelantem remuntant la partida, 45-40, igualem a 45 i finalment 50-45. Emocionant partida de gran nivell on tots els jugadors es guanyaren l'apludiment dels aficionants. Destacar a Sergio "Canari" i Julio de Tibi, i a Lluis de Godelleta.
Per lo vist ahir la eliminatoria està molt oberta, i s'ho jugaran tot el proper dissabte 14 a les 16:00 de la vesprada a la canxa de Godelleta.

dimarts, 3 de gener del 2012

COPA GENERALITAT 2012.


COPA GENERALITAT 2012.
Anada dels quarts de final.
Dissabte 7 de gener a la canxa de Benidorm.
11:30 TIBI B - EL PUIG.
Quart de les Valls
15:30 juvenils TIBI - GODELLETA.
Godelleta
16:30 TIBI A - MASSALFASSAR.
Massalfassar
Este proper dissabte 7 de gener viurem al carrer de Benidorm un altra jornada històrica per al nostre Club. L'exel.lent temporada 2011 ens ha permés estar a la Copa Generalitat, la copa dels campions, amb 3 equips, tot un rècord. Serà una gran experiència de la que segur disfrutarem i aprendrem.
Llàstima que per poquet encara no estan finalitzades les obres del nou carrer de pilota de Tibi, i tindrem que desplaçar-nos fins a Benidorm, Club al qual volem donar-los les gracies per la seua col.laboració i a Toni en especial per facilitar-nos les coses, gracies
Evidenment no som favorits ja que jugarem a una modalitat que no es la nostra, la Galotxa, a la que no hem jugat mai, i amb pilotes de vaqueta, a les quals tampoc estem acostumats, però no obstant i això els nostres jugadors eixiram com sempre a competir i donar-ho tot fins l'últim quinze.
El sorteig ens ha deparat 3 equips molt forts que a més a més són especialistes en la modalitat de Galotxa. Els juvenils es mediran amb Godelleta, poble galotxer, que fa de la seua canxa un bastió pràcticament inexpugnable per als demés. Al Tibi B, els nostres campions de Palma, els ha tocat El Puig, Club que aquest any ha estat Campió de la modalitat de Frontó Valencià, amb el seu jugador Montesa, el qual també participa a la lliga de galotxa amb l'equip de Quart de les Valls, i serà contra aquests pilotaris als que ens enfrentarem. I el Tibi A, els Campions de Llargues, se les voran amb el gran campió de l'especialitat de Galotxa, Massalfassar, Club històric dominador de la modalitat, que sempre està a les finals, i gran favorit pel títol.
Així que este dissabte, fantàstica jornada de pilota la que es veurà al carrer de Benidorm.