dijous, 29 de desembre del 2011

COPA GENERALITAT

Este mat-i s´ha celebrat el sorteig de la Copa Generalita en la que ha deparat es seguents resultats.

CATEGORIA SENIOR
Cpv Tibi B – CPV el Puig
CPV Bicorp – CPV Vilamarxant
CPV Castell de Castells – CPV marquesat
CPV Tibi A – CPV Massalfassar


CATEGORIA JUVENIL
CPV Tibi – CPV Godelleta
CPV Moixent – CPV Beniparrell
CPV Sella – CPV Massamagrell
CPV Borriol – CPV Montserrat

La final es celebrarà el dia 12 de febrer del 2012 en el carrer de pilota d’Alfarp, i comptarà amb les cambres de Nou 2.

El Club de Tibi se prepara para participar por primera vez en la “Copa Generalitat”


Artricul sobre el Club Pilota Tibi al Pericdic.com



• El dominador del “Joc a ratlles de 2011” se preparar para competir en la modalidad de galotxa. Será el club con más equipos, tres




El mejor club de 2011, ya que consiguió 6 títulos del “joc a ratlles”, entre los que hay que destacar los títulos de primera de llargues, palma y perxa se prepara para competir por primera vez en la VII edición de la “Copa Generalitat de galotxa”, competición que reúne a los mejores clubs de todas las modalidades y de las tres provincias, en una de las competiciones más importantes del año.
Esta semana el Club de Tibi ha ido a la presentación del trofeo que se ha realizado en la Consellería de Gobernación, y donde han estado el Conseller de Gobernación, el sr. Serafín Castellano y el presidente de la Federación de Pilota Valenciana, Daniel Sanjuán Martínez. Todos han destacado este torneo por ser una competición vertebradora y que hermana a todas las modalidades de pilota valenciana y donde estan los mejores club de 2011. En total participan 14 clubs y 16 equipos. Masalfasar, Sella, El Puig, Marquesat, Vilamarchante, Bicorp, Castell de Castells, Tibi, Godelleta, Montserrat, Moixent, Borriol, Beniparrell y Masamagrell). Tibi tiene jugadores de gran calidad y de mucha fuerza; Álvaro de Tibi, Telmo, Sergi, Miki, Gironés..., aunque deberán de adaptarse a jugar con pelota de vaqueta y a la modalidad de galotxa, una modalidad que conocen pero en la que no han competido de forma regular. En juveniles Tibi será uno de los equipos favoritos.
El sistema de competición es el mismo de todas las temporadas, sistema de copa (cuartos, 7 y 14 de enero y semifinales, 21 y 28 de enero, a ida y vuelta, y final a partida única en las dos categorías de competición). El sorteo de las eliminatorias se realizará la primera semana de enero y la final será el segundo fin de semana de febrero (11 o 12 de febrero).
EQUIPOS PARTICIPANTES
- Primera categoría:

Masalfasar – Ovocity Marquesat – El Puig – Ferros Vilamarchante – Tibi A – Tibi B – Bicorp – Castell de Castells
- Categoría juvenil:

Caja Campo Godelleta – Ajuntament de Monserrat – Sport Base Moixent – Sella - Tibi – Borriol – Caixa Popular Massamagrell – Ajuntament de Beniparrell
Alfarp sede de la gran final “VII Copa Generalitat 2012”
La calle cubierta de la Ribera Alta será el escenario de la competición de los Club campeones de todas las modalidades.
La “Copa Generalitat de 2012” de galotxa ya tiene sede para la disputa de la gran final que se jugará el sábado 11 o domingo 12 de febrero. Será la primera vez que esta final se dispute en una de las poblaciones con mayor historia de la modalidad, Alfarp.
En las seis ediciones anteriores las finales se han disputado en; Godelleta (2006 – 2010), Calpe (2007), Meliana (2008 – 2009) y Vinalesa (2011), por lo que Alfarp será la quinta instalación que recibirá la primera gran competición del año, la “Copa Generalitat”, la competición de los mejores clubs de las diferentes modalidades de pilota valenciana.

dimecres, 28 de desembre del 2011

Tibi es el club de moda

Article de Alberto Soldado este matí al Diari Levante

Tibi es el club de moda

En unas semanas se inaugura la cancha de "llargues" en la localidad alicantina


A. SOLDADO VALENCIA 

La localidad de Tibi, limítrofe entre las comarcas de Castalla y Alcoi, puerta a l'Horta d'Alacant vive con inusitada pasión el juego de pilota. Hay pocos clubes tan activos como el de esta pequeña localidad de apenas 1.600 habitantes. Sus jugadores, capitaneados por Álvaro, el mejor saque del mundo, disfrutan de sus éxitos tanto en la Lliga de Llargues como de Perxa, en la que han sido campeones de manera incontestable. Y también de su subcampeonato europeo, tan brillantemente conseguido en la inolvidable final vivida en Pamplona. Su próximo objetivo es la Copa Generalitat a la que aportan dos equipos con pleno derecho pues han sido campeones en dos de las grandes competiciones oficiales de la Federació de Pilota.
El esfuerzo de años, de trabajo intenso con la cantera, ya ha dado los frutos en la tradicional calle de juego, por la que han desfilado todas las grandes figuras y donde se han conseguido los éxitos más sonados. Ahora se ultima la construcción de una cancha específica para la especialidad reina en la comarca: "llargues". En unas semanas estará en perfecto estado para la práctica de las tradicionales modalidades del "joc de carrer". Una importante inversión con el objetivo de dignificar la modalidad más antigua e internacional de la pilota valenciana. 
La foto de las obras ya ha recorrido las redes sociales del mundo pelotístico con general admiración. "Por unos días no podemos inaugurarla con la Copa Generalitat pero estamos impacientes para ofrecer los mejores espectáculos en este recinto", dicen desde la directiva del club.
En su condición de campeón valenciano, el club de Tibi participará como cabeza de serie en la segunda Champions League de Llargues. Aspira a la conquista absoluta del título. Hoy por hoy es uno de los grandes favoritos, junto a los tradicionales campeones belgas. 

.

dimarts, 27 de desembre del 2011




El dijous el Club Pilota Tibi estará en la presentació de la Copa Generalitat, en la que estarán es 

16 equips campions de les diverses 

modalitats de pilota,entre ells algun subcampió i convidat especial per tal de cubrir es 16 

equips, 8 seniors i 8 juvenils, en esta edició el Club 

tindrá tres equips , dos seniors, el Campió de Llargues i el Campió de Palma i un Juvenil

Campió en Llargues, sent el Club amb major 

reprecentació en la història d´esta competició, tot i aixó renunciant a un altre equip, ja que 

tambe som Campions en Perxa i que ens aguera 

donat un altra plaça, el joc será a Galotxa Valenciana una modalitat que no hem tocat mai, 

pero tampoc aviem tocat la perxa i ahi estem, en 

açó volem dir que donarem tot, es un premi per a mosatros participar en esta competició i per 

lo tant intentarem fer lo millor posible i com 

sempre sense fer cap fixaje, la competició seran Quarts i Semifinal anada i tornada i Final 

partida única, el sorteig será tambe este dijous 


depues de la precentació.

 Clubs participants, seniors: Massalfasar,Marquesat,Tibi A-Castells-

Tibi B-Vilamarxant-El Puig i Beniparrell.


Juvenils: Tibi-Sella-Borriol-Masamagrell-Moixent-Montserrat-Godelleta-Bicorp

divendres, 23 de desembre del 2011

QUE PASEU BONES FESTES




EL  CLUB  PILOTA  TIBI  VOS  DESITJA  QUE  PASEU  UNES  BONES  FESTES  DE  NADAL  EN  COMPANYIA  DE  FAMILIARS  I  AMICS


Punxeu açí i voreu com vos felicitem les Nadals. http://sendables.jibjab.com/view/vnVC55G3MHHpIKSv

dimarts, 20 de desembre del 2011

EQUIPS TEMPORADA 2012


Ja s'han configurat els equips per a la pròxima Temporada 2012 del CLUB DE PILOTA TIBI.
Un any més, continuem creixent, i seran 7 els equips que inscriurem en la Lliga 2012 Trofeu Diputació d'Alacant de Llargues i Palma, tornant a ser el Club amb més equips en la competició.
En 1ra de Llargues, el Tibi A, amb Alvaro, Isaac, Sergi i Miki, defendrà l'històric títol aconseguit i debutarà el Tibi B, un equip molt jove, recent ascendit de 2na, amb el Telmo al traure i Julio al resto, en una gran oportuitat per a continuar creixent com a pilotaris.
En 1ra de Palma, actuals campions, de la ma de Jose, Héctor, Canari, Toni i Esteban tornarem a lluitar per estar en lo més alt.
Debutem en 2na de Palma, on Mateo, que deixa de ser juvenil, ha de continuar amb la seua progressió en el traure i de segur que donarà alguna sorpresa acompanyat de veteranos com Cola i Angel.
I en 3ra categoria dos grans noticies, creació d'un equip en 3ra de Llargues i un altre de 3ra de Palma. En Llargues, Alvaro Gironés al traure liderarà un equip molt jove sense experiència però amb moltes ganes d'aprendre, i en Palma, també estem d'enhorabona perque la penya "Les Graelles" s'enganxa açò de la pilota, un frut de la lliga local de Galotxa.
En Juvenils, renovem l'equip, que será totalment nou, amb l'entrada de joves pilotaris encara en categoria Cadet, per anar formanse i pillar experiencia decara al futur.
Així que 7 equips, que afrontaran la temporada 2012 amb il.lusió i força, i on destacaria sobre tot l'inscripció de nous joves pilotaris com Valentín, Luis Simón, Juanlu, Vicent, Roberto, Alberto, Jose Carlos, Pepe, Víctor i Javi, que passen a formar part ja del planter de jugadors del Club de Pilota Tibi.

CLUB DE PILOTA TIBI.
Equips Temporada 2012.

1ra de Llargues: TIBI A, TIBI B.
1ra de Palma: TIBI.
2na de Palma: TIBI.
3ra de Llargues: TIBI.
3ra de Palma: TIBI.
Juvenils: TIBI.



diumenge, 18 de desembre del 2011

JULIO i JANDY CAMPIONS AUTONÒMICS

Ací tenim una vegada mes als nostres campions Julio i Jandy, una any mes i esta vegada en alevins s'han proclamat Campions Autonòmics de Frontó, en les finals jugades este dissabte a Beniflá (la safor) , al matí jugaven la semifinal en què s'han imposat al subcampió de València, Alginet. Per la vesprada jugaven la Final i com no podia ser millor contra el campió de València, El Puig, una de les escoles referents al mon del frontó, estos han derrotat en l'altra semifinal a Orba. La partida ha començat prou igualada en quant a nivell de joc, Julio a marcat un poc la diferència amb la seua pegada, que es jugadors d´El Puig han defensat molt be, pero amb el seu company Jandy que no ha errat practicament cap pilota, han anat minant les opcions dels rivals i s´han imposat per 6-3, gran victoria de estos xiquets que no paren de donar-nos alegries. ENHORABONA SUPERCAMPIONS 





dimecres, 14 de desembre del 2011


Este cap de semana JULIO i JANDY estaran precents en les finals autonomiques que es juguen a Beniflá, per el matí jugaran les semifinals que será davant Alginet (Subcampió Valenciá)  i si guanyaen jugarán per la vesprá la final contra el que guanye de l´altra semifinal que enfronta a Orba i El Puig, subcampió d´Alacant i Campió de Valencia respectivament. Un any mes i en van quatre consecutius, estaran junt a les millors escoles a esta modalitat, esperem que cuallen una bona actuació i puguen emportarse un nou titól cap a casa.

dimarts, 13 de desembre del 2011

ASSEMBLEA COMITÉ LLARGUES I PALMA








El proper divendres 16 de Desembre es celebrarà al poble de Sella, l'assemblea anual del Comité de Llargues i Palma.
Lloc de l'assemblea: Ajuntament de Sella.
Hora: 20:30.
ORDRE DEL DIA.
1. Lectura d'acta anterior i aprovació si procedeix.
2. Resumen de la lliga última.
3. Presentació del Grups d'equips per a la propera lliga.
4. Sistema de competició pròxima lliga.
5. Nou reglament.
6. Informació sobre dades econòmiques.
7. Jornada de banques.
8. Precs i preguntes.

dissabte, 10 de desembre del 2011

CAMPIONS PROVINCIALS




Un nou èxit per a esta parella, novament s´han proclamat Campions Provincials de frontó i ja en van 4, 2 en Benjamins i 2 en Alevins, enguany ha sigut al frontó de Tormos i novament davant Orba, la partida a estat molt igualada i emocionant, es jocs s´alternaven fins el 6-6, els dos últims jocs se´ls anota Tibi,  6-8, amb un Julio mes segur i Jandy mes contundent al traure, cosa que els fa guanyar la partida, Álvaro que ha sigut el millor d´Orba i el seu company es han fet front, però una volta mes no han pogut amb ells, esta partida es pot repetir el pròxim cap de setmana en la final de l´Autonòmic, si els dos equips pasen la ronda de semifinals que els enfrontará als dos millors escoles de Valencia en categoria d´Alevins, que es jugará a Beniflá.

FINALS PROVINCIALS DE FRONTÓ


JULIO i JANDY juguen este matí a Tormos la final provincial de frontó dins de les jocs escolars, davant tindran una volta mes l´escola d´Orba, un duel que es ve repetinse any rere any a les diverses modalitats, ja que conformen dos de les millors parelles. Enguany tornen a estar ahí un altra final mes de les moltes que han jugat, van creixent, van formanse, van pillant experiencia, cada any mes igualats, enguany vorem com queda la cosa, pero lo ben segur que será una gran partida com totes la que estos xiquets han jugat, hem de dir que Julio i Jandy porten tres anys consecutius sent Campions Provincials i dos Autonòmics a la modalitat de frontó.

diumenge, 4 de desembre del 2011

FINALS DE GALOTXA 2011


Huí era el dia de les finals de la IX Lliga, el matí comensa fresquet  amb la final de consolació, Sergi,Carlos i Vicent,  davant  Miki,Juse i Gonzalo, partida igualada fins el 4-4, despues amb la baixa de Sergi la partida s´ha decantat rapidament per  es blaus, 4-8


 3r i 4t lloc Kola i Gironés davant Mateo,Julio,Germán i Javi, partida un poc deslluida degut a les baixes del equip de Kola, pero que tot i aixó es han apretat, en el tram final de la partida es a pesat l´esforç i han acabat perdent 5-8.

Quedava La Final, Isaac,Valen,Luis Simón i Juanlu contra Estebán,Toni i Victor, es blaus amb la baixa de Peña,comensa la final amb un joc molt llarg i disputat, que despues de quasi un quart d´hora cau del costat dels blaus, estos aprofiten i es distancien 0-3, pareix reaccionar es rojos amb un joc,1-3, pero lluny d´açò no pareixen tindre el dia i es blaus es distancien fins arribar al 1-7, la partida pareix sentenciada, pero es açi quan pareix que s´enganchen a la partida es rojos, Isaac entra un poc mes en joc i es seus companys rematen el quinze, fins arribar al 5-7, pero ja es massa tard, la partida estava molt complicada i es blaus es refan en el joc i aconseguixen ferse amb l´ultim joc i el campionat, 5-8, el nivell dels rojos no ha sigut l´esperat, que junt al bon joc dels blaus han marcat el desenllaç de la partida, en la que ha destacat Toni, millor jugador de la final.







Exit un any mes de "La Galotxa de Tibi" una modalitat molt nostra que ens ajuda a promocionar la pilota al poble, 32 jugadors8 equips que diumenge a diumenge han plenat el carrer major, esta es una manera de fer afició i que la pilota no pare al nostre poble, en la que tots els anys ixen nous pilotaris que volen formar part del Club, gracies a tots vosatros, jugadors, aficionats, xasaors, patrocinadors, perque junts estem fent créixer la pilota a Tibi.
QUADRE D´HONOR 2011

Campions- ESTEBAN-TONI-VICTOR I PEÑA.
Subcampions- ISAAC-VALEN-LUIS SIMÓN I JUANLU.
3r- MATEO-JULIO-GERMÁN I JAVI.
4t- KOLA-GIRONÉS-PEPE I CHARLI.
Campió consolació-MIKI-JUSE-TÈLMO I GONZALO.
6è-SERGI-CARLOS-VICENT I ALBERTO.
7è- JOSE-CHECHO-MOHA I HERMES.
8è- CANARI-ÁNGEL-FÈLIX I CHAPI.

Victor-Toni i Esteban
Isaac-Juanlu-Valen i Luis Simón



JECV, FRONTÓ VALENCIÀ

Ahir dissabte al frontó de Petrer, 3 equips de la nostra escola de pilota disputaven les semifinals provincials de Frontó Valencià.
En categoria Cadet i en Benjamins, caiguerem davant l'escola d'Orba, segurament els favorits per al títol, Pepe i Victor, Jesús, Nacho i Jose, acaben ací amb el frontó i comencen a preparar ja la competició de Galotxa.
Mentres que en Alevins, Julio i Jandi, guanyaren a la parella de Sella, 6-0, i es ficaren en la final, on la setmana que ve a Tormos lluitaran per proclamar-se Campions d'Alacant davant Orba.

dissabte, 3 de desembre del 2011

SOPAR DEL CLUB








El passat divendres celebrarem el "Sopar del Club" en honor de tots els nostres jugadors per la magnífica temporada 2011. En la que Tibi ha conseguit tot un rècord de trofeus, convertint-se en el primer Club que en un mateix any, conquerix els títols més importants , 1ra de Llargues, 1ra de Palma, 1ra de Perxa i Juvenils.
En un molt bon ambient de germanor, amb tots els trofeus aconseguits enguany presidint la taula, pilotaris, marxadors, algun soci que ens acompanyà, President i patrocinadors, disfrutarem i compartirem una gran nit.
Des d'ací donar les gracies a tots els que col.laboren i fan possible que la pilota estiga tan viva i amb tanta força al nostre poble.
Gracies als socis i aficionats, xiquets i pares de l'escola de pilota, monitors, jugadors, marxadors, patrocinadors, (Mármoles Maigmó, BermiHerrajes, Talleres Tibi, Crearplast i Mesón Maigmó) i Ajuntament de Tibi.

TROFEUS TEMPORADA 2011.

CAMPIONS 1ra de LLARGUES.
CAMPIONS 1ra de PALMA.
CAMPIONS 2na de LLARGUES.
CAMPIONS 3ra de PALMA.
CAMPIONS JUVENILS.
CAMPIONS 1ra de PERXA.
SUBCAMPIONS D'EUROPA DE LLARGUES.
MILLOR CLUB 2011.

GRAN PARTIDA DE PERXA!

Diumenge 4 de Desembre.
GRAN PARTIDA DE PERXA FESTES DE SANTA BÁRBARA.
SELLA (Campió de Perxa 2007 i 2008).
vs.
TIBI (Campió de Perxa 2011).
A la Plaça Major de Sella a partir de les 15:30.