dimarts, 27 de setembre del 2011

IX LLIGA LOCAL DE GALOTXA 2011




1ª JORNADA
DIUMENGE            2 OCTUBRE
10 h.
Esteban-Toni-Victor i Peña  8  & Kola-Girones-Pepe i Charli  4


11 h.
Jose-Checho-Moha i Hermes   7  & Canari-Ángel-Felix i Chapi  8


12 h.
Miki-Tèlmo-Gonzalo i Jose Carlos   8  & Sergi-Carlos-Alberto i Vicent. 7.



dijous, 22 de setembre del 2011

CHAMPIONS COUPE

El passat mes d'Agost una expidició del nostre Club es desplaçava fins a Maubeuge (al Nord de França) per a disputar la tornada de la primera fase de la Champions Coupe.
Després de les 2 victories aconseguides en l'anada, davant Sella i Maubuege, tan sols necessitavem una victoria per acabar primers de grup i classificar-nos per a la fase final de Pamplona.
A la "Place Des Minieres" de Maubeuge, el 21 d'Agost, Tibi i Sella s'enfrontaren en una partida històrica, 2 Clubs alacantins jugant a Llargues a la frontera entre França i Bèlgica, increible!.
Per Tibi, de roig, formaren Isaac, Sergi, Miki, Gironés, Raúl i Alvaro i per Sella , de blau, Jan Pablo, Jordi, Jesús i Kiko.
Partida molt seria de tot l'equip de Tibi que s'adaptà millor a la canxa i modalitat internacional i aprofità el bon moment de les seues 2 banques, Raúl "El Telmo" i Alvaro de Tibi.
8-4, per als nostres que ens assegurava ser primers de grup i passar a la fasse final que es disputarà este mateix cap de setmana a Pamplona.
En canvi no puguerem guanyar a Maubeuge, 4-8, que també derrotà a Sella, 5-8, i demostrà que els equips del nord d'Europa tenen molta qualitat en esta especialitat internacional ja que les dimensions de la canxa són iguals a la que ells practiquen tot l'any i que amb els seus guants de protecció tenen molt de poder.
Així que ho tenim molt complicat a Pamplona, ja que ens ha tocat en quarts de final el subcampió de la lliga belga , Charleroi, que conta amb diversos internacionals ,entre ells, un dels potents traures titulars de la selecció.
Però no obstant i això, Tibi com sempre ho donarà tot i intentarà fer un bon paper.
Fins a Pamplona es desplaçarà tot l'equip: Miki, Sergi, Canari, Julio, Gironés, Héctor, Telmo,amb els dos capitans, Isaac i Alvaro, i amb el President del Club, Angel Mira al cap de l'expedició. Així com un autobús replet d'aficionats que donaran el seu suport al nostres al Parc Antoniutti de Pamplona. Destacar també que ens acompanyarà Juan José Ballester, Alcalde de Tibi i Esteban Cremades, regidor d'esports.

I CHAMPIONS COUPE "PAMPLONA 2011"


El Club de Pilota Tibi lluitara per la Champions que es jugara a Pamplona, davant es huit millors Clubs d´europa, que arriben açí despues de jugar es seues respectives eliminatories, en el sorteig ens a tocat Charleroi, el subcampió Belga, hem de lluitar de valent si volem tindre opcions. Es horaris i partides ja estan confirmades, son es seguents; 

HORARIS I PARTIDES 


COUPE DES CHAMPIONS. -FASE FINAL-PDFImprimir
                       viernes, 09 de septiembre de 2011

FASE FINAL. PAMPLONA. PARQUE ANTONIUTTI.23-24-25 SEPTIEMBRE




VIERNES 23 DE SEPTIEMBRE.ELIMINATORIA PREVIA

16 H.
FRANEKER-SELLA. Arbitro: Bélgica

17 H
FRANEKER-GODELLETA. Arbitro: Navarra

18 H
SELLA-GODELLETA. Arbitro: Colombia

     SÁBADO, 24 DE SEPTIEMBRE
CUARTOS DE FINAL. 10 H.
1.-KERKSKEN- EL CAMPELLO. Arbitro: Navarra
2.-MAUBEUGE-BENIDORM. Arbitro: Holanda
3.- BAZTAN- VENCEDOR VIERNES. Arbitro: Bélgica
4.-TIBI-CHARLEROI. Arbitro: Colombia
CHARLEROI

SEMIFINALES 16,30 H.
1.- VENCEDOR 1 CONTRA VENCEDOR 2. Arbitro: Valencia
2.- VENCEDOR 3- VENCEDOR. Arbitro: Holanda

21 H. CENA OFICIAL DE LAS DELEGACIONES REPRESENTADAS



DOMINGO 25 DE SEPTIEMBRE 11,30 H.

GRAN FINAL CON ENTREGA DE TROFEOS.
Arbitros: Navarra-Colombia



dilluns, 19 de setembre del 2011

LIDERS TAMBÉ EN PERXA



En perxa tambe pareix que la cosa va ben encaminada ja que les partides que han jugat conten totes amb victoria, es el primer any en primera i hem guanyat a rivals consolidats en la modalitat com Benifallim, Castells i Benasau, demostran que tenim un molt bon equip, la ferida de Jaume "El Penquero", es restos de Miki, Mendi i Sergi amb el bon fer de Hermes i la incorporació de joves a la modalitat com Canari o Mateo que ajudaran al equip quan fasa falta, poden donar la sorpresa enguany, açó nomes a fet que comensar,  hi ha que jugar una lligueta, esperem que no baixen de nivell i puguen aconseguir lo maxim, ara toca descansar i prepararse per Pamplona, en tornar mes Perxa.

dissabte, 17 de setembre del 2011

IX LLIGA LOCAL DE GALOTXA 2011


Equips Lliga 2011

-MATEO-JULIO-GERMÁN i JAVI.

-ISAAC-VALEN-LUIS SIMÓN i JUANLU.
-SERGI-CARLOS-ALBERTO i VICENT.
-CANARI-ANGEL-FELIX i CHAPI.
-JOSE-CHECHO-MOHA i HERMES.
-MIKI-TELMO-JOSE CARLOS i GONZALO.
-KOLA-GIRONÉS-PEPE i CHARLI.
-ESTEBAN-TONI-VICTOR i PEÑA.

La lliga per motius de la champions i perxa te previst comensar el proper cap de semana del 1 i 2 d´octubre,
En breu farem saber el calendari de partides.

dimecres, 7 de setembre del 2011

TIBI MILLOR CLUB DE LLARGUES I PALMA 2011

EL CLUB DE PILOTA TIBI A ESTAT PREMIAT COM A MILLOR CLUB DE LLARGUES I PALMA 2011, UN RECONEIXIMENT A LA GRAN TRAJECTÒRIA  D`ESTE CLUB ENGUANY, EN LA QUE S´HA PROCLAMAT CAMPIÓ EN CINC CATEGORIES, 1ª-2ª I  JUVENILS DE LLARGUES I EN I 3ª DE PALMA, AMES D`UN CUART LLOC DEL EQUIP B EN DE PALMA I EL LLIURAMENT "D´ÁLVARO DE TIBI" COM A "MILLOR BANCA DEL 2011",UN EXIT SENSE PRECEDENTS QUE FARÁ HISTÒRIA, TOT AÇÓ ACONSEGUIT AMB JUGADORS TOTS DEL POBLE, COSA QUE LI DONA MES MÈRIT, JA QUE ES EL FRUIT DEL BON TREBALL QUE S´HA FET EN ESTE CLUB DURANT MOLTS ANYS, ENGUANY AMES ES EL "10 ANIVERSARI" DEL CLUB, ESTA CLAR QUE AçÓ ES MOLT DIFICIL QUE TORNE A PASAR PER NO DIR MAI I PER TAN HIHA QUE DISFRUTARVO, ENGUANY LA FEDERACIÓ  ENS A CONVIDAT A JUGAR LA PARTIDA EN UN ACTE QUE ES EL MES GRAN QUE FA EL MON DE LA PILOTA, "EL XX DIA DE LA PILOTA VALENCIANA",SERA A VALENCIA EN LA PLAÇA DE L´AJUNTAMENT DAVANT LA SELECCIÓ VALENCIANA I AMB LES CAMERES DE PUNT DOS EN DIRECTE, QUIN MILLOR ESPAI QUE EIXE PER DISFRUTAR DELS EXITS ACONSEGUITS.AL FINALITZAR TOTS ES ACTES ES FARÁN ENTREGA DELS PREMIS ANUALS DE LA FEDERACIÓ DE PILOTA, EN LA QUE EL CLUB PILOTA TIBI REBRÁ EL DE:


"MILLOR CLUB DE LLARGUES I PALMA 2011"

AÇÍ TENIU EL PROGRAMA D´ACTES.

I

HIHA AUTOBUS A VALENCIA, QUI VULLGA ANAR A DE APUNTARSE I PAGAR 5€, IXIREM DE L´AJUNTAMENT DIUMENGE A LES 8 H. I TORNAREM A LES 18H.: raó (ELADIO