dilluns, 28 de febrer del 2011

LLÀSTIMA DE PLUTJA

La plutja ens desllueix la Presentació dels Equips del Club de Pilota Tibi 2011. El mal temps no ens deixà realitzar com teniem previst tots els actes, però no obstant i això la majoria dels xiquets i xiquetes de l'Escola de Pilota vingueren al xocolate i eren tantes les ganes que tenien els pilotaris de jugar, que a pesar d'estar el carrer banyat es feren dos partides davall la lleugera plutja. Una llàstima perque no es pugueren fer les fotos i les presentacions dels equips com calia, però bé, este cap de setmana ja comença l'esperada Lliga 2011 i açò ja va de bò!

divendres, 25 de febrer del 2011

3ra JORNADA DE RASPALL, JECV.

Demà Dissabte 26 de Febrer ens desplaçarem fins a la localitat de Petrer per a disputar la tercera jornada dels JECV de la modalitat de Raspall.
Anirem els Benjamins, Alevins i Infantils. Açò significa que seràn unes quantes partides per lo que tindrem que eixir a les 9:00 des de la Glorieta. I jugaràn en aquest ordre: primer Benjamins, després Alevins i finalment Infantils.
Per la seua part l'equip Cadet tindrà que anar a Crevillent.

dimarts, 22 de febrer del 2011

PRESENTACIÓ EQUIPS CLUB DE PILOTA TIBI

PRESENTACIÓ EQUIPS CLUB DE PILOTA TIBI.
Diumenge 27 de Febrer.
10:00.
ROJOS: Alvaro, Sergi, Canari, Germán i Jaume - BLAUS: Gironés, Isaac, Raul, Jaca i Carlos.
10:30 Xocolatada per als xiquets i xiquetes de l'Escola de Pilota.
11:30 Presentació de tots els equips del Club de Pilota Tibi 2011.
12:00.
ROJOS: Jose, Héctor, Esteban, Toni i Hermes - BLAUS: Eladio, Miki, Julio, Kola i Checho.
14:00 Dinar de Germanor dels membres del Club al Bar la Torrreta.
(Les partides es jugaràn a 8 jocs o 1 hora i mitja de temps. Per el bé de tots és important cumplir l'horari. Recordeu vindre correctament equipats amb el pantaló blanc del Club i la samarreta de Tibi)

dissabte, 19 de febrer del 2011

CARRER DE PILOTA A TIBI

La setmana passada es va realitzar l'anunci de la convocatoria per a l'adjudicació del contrat d'obres del "Carrer de Pilota". Amb lo que s'inicià el plaç per a la presentació de solicituds d'aquelles empreses que estiguen interessades en dur a terme la realització del projecte.
El "Club de Pilota Tibi" està d'enhorabona, així com el mon de la pilota en general, ja que la construcció d'una nova instal.lació per a la pràctica del nostre esport es molt possitiva per a tots.
El nostre Club treballarà conjuntament amb la Federació i l'Ajuntament per tal d'aconseguir que el "Carrer de Pilota de Tibi" es converteixca en una canxa útil i plena de vida, un referent per a la pràctica de la pilota a la nostra comarca i provincia.
Entenem que la construcció del carrer potenciarà una major participació de gent, tant del poble com de fora, que voldrà disfrutar d'aquesta instal.lació. Ja que el joc al carrer donarà l'oportunitat a un major nombre de persones de diferents nivells ( jugadors federats, veterans, joves, aficionats, principiants, ... ) de jugar a pilota.
La nova canxa ens permetrà disposar de l'espai adequat per a la realització dels entrenaments de tots els membres del Club i dels xiquets i xiquetes de l'Escola de Pilota. A més a més tindrem una major flexibilitat d'horaris i dies de partida, lo que permetrà la creació de més equips en les diferents modalitats i categories.
Es per això que des de el Club treballarem per organitzar i coordinar les diferents competicions, trofeus i activitats que es puguen donar al llarg de l'any al carrer de pilota per tal d'aprofitar al màxim la seua funcionalitat.

dijous, 17 de febrer del 2011

4t JORNADA DE PRETEMPORADA

Diumenge 20 de Febrer.
10:00 ROJOS: Jose, Sergi, Toni i Carlos - BLAUS: Mateo, Héctor, Esteban i Germán.
11:30 ROJOS: Raúl, Miki, Hermes i Jaume - BLAUS: Gironés, Julio, Jaca i Carlos.
15:30 ROJOS: Alvaro, Sergi, Angel i Checho - BLAUS: Eladio, Isaac, Canari i Javi Tekis.

JECV, 2na JORNADA DE RASPALL

JECV, 2na JORNADA DE RASPALL.
TIBI-CASTALLA.
Dissabte 19 de Febrer al Carrer Maestro Tomás Marco.
ALEVINS.
10:00 Tibi A - Castalla A.
10:30 Tibi B - Castalla B.
11:00 Tibi A - Castalla B.
11:30 Tibi B - Castalla A.
BENJAMINS.
12:00 Tibi A - Castalla.
12:30 Tibi B - Castalla.
( Els equips Infantils i Cadet descansen esta jornada )

dimarts, 15 de febrer del 2011

CLAUSURA DE LA LLIGA 2011

Ja tenim data per a la Clausura de la Lliga de Llargues i Palma Trofeu Diputació d'Alacant d'aquesta temporada 2011, la qual es celebrarà a Tibi el diumenge 10 de Juliol.

El Club de Pilota Tibi ja està treballant, coordinat amb la Federació i l'Ajuntament, per tal d'aconseguir que eixe dia es converteixca en una gran festa per a la nostra modalitat.

De moment ja està previst que es celebren les finals de Tercera Categoria de Llargues, Tercera Categoria de Palma i la gran final de Primera Categoria de Llargues.

divendres, 11 de febrer del 2011

JECV 2011, COMENÇA EL RASPALL

Este dissabte arranca la lligueta de Raspall. Enguany la nostra escola presenta 7 equips: 2 de Benjamins, 2 d'Alevins, 2 Infantils i 1 Cadet.
En esta primera jornada (12-03-2011) els Benjamins i Alevins descansen, i els Infantils i Cadets aplacen les seues partides a petició de les escoles de Mutxamel i San Vicent, amb l'acord dels monitors i el vist i plau de Federació.
Així que no serà fins a l'altra jornada (19-02-2011) quan la pilota comence a rodar.
En Benjamins, Alevins i Infantils ens visitarà Castalla, i en Cadets rebrem a Monfort.

dimecres, 9 de febrer del 2011

3ra JORNADA DE PRETEMPORADA

Diumenge 13 de Febrer.
10:00 ROJOS: Álvaro, Canari, Checho i Germán - BLAUS: Mateo, Miki, Kola i Carlos.
12:00 ROJOS: Eladi, Isaac, Toni i Carlos - BLAUS: Jose, Mendi, Esteban i Checho.
16:00 ROJOS: Gironés, Julio, Javi Tekis i Jaume - BLAUS: Raúl, Sergi, Hermes i Jaca.

dilluns, 7 de febrer del 2011

NOU COMITÉ DE LLARGUES

El passat diumenge 6 de Febrer, va tindre lloc a Benidorm, la primera reunió de treball del nou "Comité de llargues", el qual, després de les últimes eleccions a la Federació de Pilota Valenciana, ha estat renovat en la totalitat dels seus membres.
PRESIDENT: Vicent D. Molines ( Xaló ).
SECRETARI: Sebastià Giner ( Murla ).
DELEGAT DE LLARGUES: Eladi Mira ( Tibi ).
DELEGAT DE PALMA: Toni Calvo ( Benidorm ).
DELEGAT DE COMUNICACIONS: David Mas ( Sella ).
COORDINADOR DE REGLAMENT: Josep A. Martínez ( Agost ).
En aquest primer encontre s'ha realitzat la presentació dels membres del nou Comité i distribució de tasques, a més d'analitzar i valorar l'organització i funcionament de la Lliga de Llargues i Palma.

dijous, 3 de febrer del 2011

2na JORNADA DE PRETEMPORADA

Diumenge 6 de Febrer.
10:00.
ROJOS: Eladio, Héctor, Angel i Toni - BLAUS: Jose, Esteban, Isaac i Carlos.
11:30.
ROJOS: Álvaro, Miki, Kola i German - BLAUS: Gironés, Sergi, Canari i Carlos.
16:00.
ROJOS: Raúl, Julio, Javi Tekis i Jaume - BLAUS: Mateo, Miki, Jaca i Hermes.

JECV, SEMIFINALS DE GALOTXA

Dissabte 29 de Gener a la Canxa de Benidorm.
INFANTILS: MURLA 40 - TIBI 20 ( Víctor, Pepe, Gonzalo, Javi, Álvaro i Bruno).
Comencem la partida ferint i prompte veiem que ens costarà molt fer des de ahí els jocs ja que Marc de Murla fa molt bé el bot, intentem buscar la bolera i tot i que Bruno està prou bé i no fa cap de falta no aconseguim llevar-li la pilota a Marc i els tres primers jocs cauen fàcilment per a ells, 5-0, 10-0, 15-0, a partir d'ahí millorem i comencem a plantar-los cara. El millor dels nostres Javi. Murla passa a la final com a clar favorit davant Mutxamel.
BENJAMINS: TIBI 5 (Jesús, Inés, Nacho, Germán i Jose Luís) - MURLA 40.
A pesar del resultat, bona imatge d'este equip de Benjamins de 1r any, que continua millorant poc a poc cada dia. És important anar aprenent a competir en totes les modalitats i acostumar-se a jugar davant de tanta gent. Molt bé Jose Luis en la ferida i Jesús al bot, valents Germán i Nacho ficant sense por la mà i Inés sempre atenta a la pilota.
Ara ens toca centrar-mos en la modalitat de Raspall ja que aquest any no hi haurà finals de consolació per el 3r i 4t lloc. Esta setmana no competim però aneu preparant els didals que hi ha entrenament.

dimarts, 1 de febrer del 2011

1ª JORNADA DE PRETEMPORADA

El passat diumenge vam disfrutar de les 3 primeres partides d'entrenament de cara a la propera Lliga 2011.
Moltes ganes per part de tots els pilotaris que acudiren majoritariament a la convocatoria, en un dia fresquet però que no impedí un bon ambient de públic.
La jornada deixà molt bones sensacions, sobre tot per part dels més joves. "El Telmo", "Gironés" i " Mateo" sorprengueren per la seua potencia al traure, encara que tindran que millorar l'efectivitat per a fer menys faltes. Isaac pareix recuperat de la seua lessió a la mà i Miki, Sergi i Canari es mostraren molt segurs al rest.
Destacar el debut de Jaca que serà un bon reforç per a l'equip de 3ra de Palma, i que a Jaume no li va pegar cap damunt!.
Ara recupereu el braç, que hi haurà d'aquell que no podrà ni alçar-lo en tres dies i este cap de setmana més partides que en breu publicarem ací.