dimarts, 30 de novembre del 2010

CLUB DE PILOTA TIBI, EQUIPS 2011

Ja s'han configurat els equips que la pròxima temporada el nostre Club inscriurà en la Lliga de Llargues/Palma 2011.
Començàrem amb un equip a la Tercera Categoria de Llargues, i deu anys després podem dir que la progressió ha sigut realment molt bona ja que el proper any tindrem 6 equips ( un més que l'any passat) i tres d'ells estaran a les primeres categories.
EQUIPS 2011.
1 equip en la 1ra Categoria de LLARGUES.
2 equips en la 1ra Categoria de Palma.
Tibi A.
Tibi B (recent ascendit).
1 equip en 2na Categoria de Llargues (recent ascendit).
1 equip en 3ra Categoria de Palma (nova creació).
1 equip Juvenil.

diumenge, 28 de novembre del 2010

ELECCIONS A L'ASSAMBLEA DE LA FEDERACIÓ

Ja es coneixen els resultats de les eleccions a membres de l'Assemblea de la Federació de Pilota Valenciana.
60 són els membres que conformen l'assamblea i representen als diferents estaments de la Pilota: Entitats Esportives, Esportistes, Trinqueters, Tècnics i Jutges.
A cada provincia li pertoquen un número d'assembleistes depenen del nombre de llicencies.
El nostre Club de Pilota Tibi ha estat elegit a la provincia d'Alacant i formarà part de l'assemblea al igual que Eladio Mira que ho farà com a Tècnic.
De l'assemblea , abans de Nadal, eixirà el nou President de la Federació de Pilota Valenciana.

JECV ES ALEVINS DE TIBI JUGARÁN LA FINAL DE FRONTÓ

Julio i Jandy jugarán la Final Provincial Aleví de frontó al guanyar en la semifinal al equip de Murla(Alejandro i Feliu), en una gran partida jugada este matí a Petrer, es quatre jovenets jugadors han jugat a gran nivell, amb colps, jugades,tretes i quinzes que ens han fet deleitar als alli precents, han guanyat es nostres 8-4, victoria molt treballada i gens facil en la que la clau era trencarli el saque a Murla, ja que han comensat ellos al traure, amb un gran Feliu i no ha sigut fins el joc que feia nou, quan s´han posat per davant en el marcador 5-4, no sense patir ja que venien de remontar un joc de 15-40 en contra i el saque, a partir d´açí es nostres han tret lo millor que tenen i han acabat guanyan la partida 8-4, la final provincial la jugarán el proper dia 4 al frontó de Petrer davant l´equip d´Orba B.

dijous, 25 de novembre del 2010

JECV, SEMIFINALS PROVINCIALS DE FRONTÓ

Dos partides hem disputat ja de les Semifinals Provincials de Frontó Valencià, adelentant-mos a la jornada de dissabte i amb l'acord dels monitors.
En Benjamins, ahir dimecres, viatjavem fins a Sella i la cosa no anà molt bé ja que caiguerem per 8 jocs a 2. No obstant i això Jesús, Nacho i Jose Luis lluitaren fins al final i demostraren que estan millorant dia a dia però no pogueren fer res davant la superioritat de Toni de Sella amb més pegada i saber fer dins del frontó. El dissabte 4 de desembre ens jugarem el 3r lloc provincial davant Orba B a Petrer.
En Infantils, hui dijous hem rebut a casa a Pedreguer. Comencem traent i ens posem 1 joc per cap. Després ens igualen, 1-1, i a continuació ens trenquen el traure, 1-2, però a partir de ahí Victor i Pepe es centren més i poc a poc es fan amb la partida, 2-2, 3-2, 4-2, 5-2, 6-2, 7-2, i 8-2 final. Bona partida de la nostra parella que per primera vegada es fica en la Final Provincial de Frontó.
I el dissabte li toca el torn als Alevins, Julio i Jandi, que es jugaran el passe a la final davant el sempre complicat equip de Murla A.

dimarts, 23 de novembre del 2010

REUNIÓ CONFIGURACIÓ EQUIPS 2011

Recordeu que demà dimecres 24 de Novembre a les 20:00 tindrem al Teatre la reunió per a establir els equips que inscriurem en la próxima lliga de Llargues i Palma temporada 2011, i configurar així els planters de jugadors de cada equip. És important la vostra assistència, aviseu als companys i si sabeu d'algú que vullga jugar enguany, que vinga a la reunió.

dilluns, 22 de novembre del 2010

JECV, SEMIFINALS DE FRONTÓ 2010

El passat dissabte 13 de Novembre ens desplaçavem amb 5 equips a Xaló i Orba, per a disputar els Quarts de Final provincials en la modalitat de Frontó Valencià.
L'equip Cadet, el Tibi A (Carlos i Germán) caia dignament front al potent equip d'Orba A, un dels favorits juntament amb Petrer A per emportar-se el títol provincial i l'autonòmic. Els nostres feren una bona partida però al final foren superats amb un marcador de 40-30.
En Infantils, el Tibi B (Javi i Bruno) caia clarament davant Orba A, 40-0. Però el Tibi A (Pepe i Victor) ens donava la primera alegria del matí al superear 40-10 a l'equip d'Orba B.
En Alevins, el Tibi A (Julio i Jandi) s'enfrontava a Orba A (Álvaro i Llorens) en una partida que podria ser una final anticipada, ja que ésta va ser la final de l'any passat en Benjamins. Començarem perdent 0-5, però prompte aparegué la garra i qualitat de Julio més el bon fer de Jandi per a ficar-se en semifinals amb un 40-5.
En Benjamins el Tibi A (Jesús, Nacho i Jose Luis) s'enfrontava a Xabia A. llastima la lesió d'un dels xiquets contraris que ens donava la classificació a semifinals per 40-0.
Així que l'Escola del Club de Pilota Tibi classifica finalment 3 equips per a les semifinals provincial de Frontó Valencia. El sorteig de les quals ha donat els següents emparellaments.
SEMIFINALS.
XXIX JECV-FRONTÓ VALENCIÀ.
CADETS.
Murla A- Petrer A.
Orba A- Petrer B.
INFANTILS.
Pedreguer - Tibi A (Pepe i Víctor).
Orba A - Murla A.
ALEVINS.
Orba B - Benimagrell.
Murla A - Tibi A (Julio i Jandi).
BENJAMINS.
Orba B- Orba A.
Sella - Tibi A (Jesús, Nacho i Jose Luís)

diumenge, 21 de novembre del 2010

DESAFIOS DEL DIUMENGE

PENYA EL RACÓ

Jorge i Eloy,Pera,Blas,Javi i Ovidio

Campions Absoluts 2010

Com hi havien diners pel mig, este matí s'han vist dos grans partides on ha hagut de tot, nervis, polèmica, pilotades espectaculars, ... La primera partida enfrontava als "Campions 2010 de Galotxa" contra "Ovidio i La Penya el Racó", però amb una condició, que Isaac no podia jugar al resto ni al bot, tan sols traure. Ovidio i els seus han entrat al carrer com a bous i s'han adelantat 0-2 liderats per un sobremotivat "Javi Tekis", que s'ha deixat la pell en el carrer ,"nunca mejor dicho" perque la cabotà que s'ha pegat ha deixat tramolant la casa de "Petet". Després el jocs van caent: 1-2, 1-3, 2-3, 2-4, 3-5, 5-7 i la cosa s'iguala 7-7. En l'ultim joc, Javi al resto fa 0-40 i una bona ratlla que no dona opció als rojos que al final cauen derrotats 7-8.
El segon desafio del matí s'ha jugat a 12 jocs i enfrontava a Jose, Sergi i Canari contra Esteban, Mendi i Checho. Partida de molta qualitat amb molt de nivell, on no hi havia pilota perduda pa ningú i amb uns bracets que creuaven el carrer de forma expectacular. Molta igualtat durant tot l'encontre fins arribar al 10-10, després 12-10 per al rojos.

dissabte, 20 de novembre del 2010

DESAFIOS

Lo que la boca erra la butxaca paga! El passat diumenge, després de la final de la lliga de Galotxa Local, al dinar de germanor a l'hora del café, copa i puro... els desafios anaven que volaven. Que si una agranera i jo pa tres! que si fulanito i dos més pas que vullguen! Total, que demà ,diumenge 21 de novembre al carrer Major de Tibi, hi ha dos desafios a Galotxa, amb diners, esmortzars i dinars en joc.
Per una part l'equip campió de la lliga ha sigut desafiat per la penya "El Racó" amb Ovidio a la banca, però amb la condició de que Isaac només podrà traure i jugar de punter, mai passar al resto o al bot.
I l'altra partida enfrontarà a José, Sergi i Toni contra Esteban, Mendi i Checho.
Rojos o blaus? Cap on tirem?

dimecres, 17 de novembre del 2010

JECV, QUARTS DE FINAL DE FRONTÓ

El passat dissabte 13 de Novembre ens desplaçavem fins a Petrer per a disputar la 3ra i última jornada de la lligueta de classificació.
Va ser una matí molt agradable on el Club local ens va convidar a esmortzar ja que celebraven la festa d'homenatge a Miguel, pel seu triomf en l'individual d'escala i corda, el qual va tindre el detall d'arrimar-se pel frontó i fer-se unes quantes fotos amb els xiquets.
Finalment el nostre Club ha classificat 5 equips que viatjaran este dissabte fins a Xaló i Orba per disputar els quarts de final de frontó. El sorteig no ens ha sigut molt favorable ja que de 5 partides 4 seran contra la gran escola d'Orba.
JECV, FRONTÓ DE XALÓ.
QUARTS DE FINAL, DISSABTE 20 DE NOVEMBRE.
INFANTILS.
9:00 Orba B - Tibi A (Víctor i Pepe).
9:30 Orba A - Tibi B (Javi i Bruno).
BENJAMINS.
10:00 Xabia A - Tibi A (Jesús, Jose Luís i Nacho).
FRONTÓ D'ORBA.
CADETS.
9:30 Orba A - Tibi A (Carlos i Germán).
ALEVINS.
10:30 Orba A - Tibi A (Julio i Jandi).

dimarts, 16 de novembre del 2010

CLASIFICACIÓ FINAL GALOTXA 2010

CAMPIONS; Carlos,Luis Simón,Ángel i Isaac. SUBCAMPIONS; Sergi,Alberto,Valen i Jose.

VIII LLIGA LOCAL DE PILOTA VALENCIANA 14/11/2010

A “G A L O T X A”

CLASIFICACIÓ FINAL

EQUIPS

CAMPIONS

Isaac, Ángel, Carlos i Luis Simón

Subcampions

Jose, Sergi, Valen i Alberto

3r

Kola, Toni, Llumeta i Jaume

4t

Eladio, Miki, Checho i Xaivi

Campió de consolació

Ovidio, Javi, Blas, Pera i Jorge

Mateo, Gironés, Tèlmo i Moha

Canari I, Canari II i Canari III

Esteban, Julio, Jordy i Jaca

dilluns, 15 de novembre del 2010

FINALS DE GALOTXA

Ahir diumenge es van jugar les finals de la "VIII Lliga local de Galotxa", la gent va omplir el carrer per vore el desenllaç d´esta, el dia espectacular amb un sol practicament d´estiu i les partides programades no van decepcionar, el dia va comensar amb la final de consolació entre es equips de Mateo,Girones,Tèlmo i Moha i Ovidio,Javi,Blas i Pera, va caure del costat dels blaus per 3-8, es joves pilotaris tal volta confiats en que anaven a guanyar no van poder amb la veterania i bon fer de Ovidio i es seus, que han fet un torneig de menys a mes, despues es va jugar el tercer i quart lloc amb es equips de Eladio,Miki i Checho contra Kola,Toni i Llumeta esta partida va estar emocionant, ja que de un 2-2 inicial es va pasar a un 7-3 per es rojos, tot pareixia que anava acabar promte, pero llunt d´aixó es blaus van anar remontant joc a joc fins ferse amb la victòria per 7-8, Kola,Toni i Llumeta acaben tercers tot i no comensar masa be la lligueta han demostrat que lluitan fins l´última pilota es pot arribar llunt, per acabar quedava la Gran Final jugada enguany per equips de Jose,Sergi,Valen i Alberto davant Isaac, Ángel, Carlos i Luis Simón la partida va estar igualada, es jocs costaven molt de guanyar i l´alternacia en el marcador es reflectia 0-1, 2-1, 2-3, 3-3, 3-5, 5-5, despues seguiria estan igualada pero es jocs caurien del costat d´els blaus fins el 5-8 final, Isaac,Ángel,Carlos i Luis Simón es proclamaven Campions de la "VIII Lliga Local de Galotxa 2010".En acabar vam fer l´entrega de trofeus per a tots es equips participants , destacant que el Club de Pilota Tibi va fer un lliurament especial a la figura de Ovidio (69 anys), que encara ens acompanya en estes lliguetes demostrant la forma fisica que encara te, pero sobretot per el seu senyorio i estima a la pilota, tot un cavaller, despues ens vam reunir per fer un dinar de germanor i acomiadar esta lliga, l´any que ve mes.

OVIDIO

Carlos,Luis Simón,Ángel i Isaac, CAMPIONS 2010
Sergi,Alberto,Valen i Jose_ SUBCAMPIONS 2010

divendres, 12 de novembre del 2010

ELECCIONS A L'ASSAMBLEA DE LA FEDERACIÓ

Este diumenge 14 de Novembre es celebren les eleccions a membres de l'assamblea de la Federació de Pilota Valenciana. En Alacant votarem als nostres representants en dos estaments: Clubs i Jugadors. Tots aquells jugadors i Clubs que estiguen al cens podran exercir lliurement el seu dret a vot , el diumenge al Carrer de Benidorm de 10 a 18, tan sols cal portar el DNI.

dijous, 11 de novembre del 2010

FINALS DE GALOTXA

“VIII Lliga local”

DIUMENGE 14

FINAL DE CONSOLACIÓ

MATEO,GIRONES,TELMO I MOHA

10h. ------------- &

OVIDIO,JAVI,BLAS,PERA I JORGE

_________________________________

3R I 4T

ELADIO,MIKI,CHECHO I XAIVI
11 h. ---------------------&
KOLA,TONI,LLUMETA I JAUME

_________________________________

GRAN FINAL

JOSE,SERGI,VALEN I ALBERTO

12 h. ------------ &

ISAAC,ÁNGEL,CARLOS I LUIS SIMÓN

______________________________________________________________

En acabar la final es fará entrega dels trofeus a tots es participants.

http://clubdepilotatibi.blogspot.com

dimecres, 10 de novembre del 2010

JECV, 3ra JORNADA DE FRONTÓ

Este dissabte 13 de Novembre ens desplaçarem fins a Petrer per a celebrar l'última jornada de la lligueta de Frontó Valencià, coincideix que els locals fan un homenatge a Miguel pel seu triomf a l'individual d'Escala i Corda i l'ajuntament el nombra "Fill predilecte de Petrer", pareix ser que es possible que s'arrime per allí a fer-se unes fotos amb els xiquets..
Pel que respecta a la primera fase de frontó, per a la nostra escola la cosa ha anat prou bé ja que pràcticament tenim classificat almenys un equip per categoria.
En Cadets, Carlos i German, no han perdut cap partida i passaran com a primers del seu grup, el Tibi B, Quique i Alberto, no passa.
En Infantils el Tibi A, Victor i Pepe, també estan imbatuts i a falta d'una partida quasi segur que es classifiquen com a primers, i el Tibi B, Javier i Bruno, si no passa res deuen passar com a segons de grup, el Tibi C, Gonzalo i Alvaro, no es classifica.
En Alevins, el Tibi A, Julio i Jandi, que l'any passat ho guanyaren tot, quedaran primers de grup però ja saben que esta temporà serà molt més difícil, el Tibi B, Diego, Marta i Javier, es queda fora.
En Benjamins, el Tibi A, Jesús, Nacho i Jose Luis, que son de primer any, passaran de ronda però tenim clar que allí ens esperen equips de molta qualitat i ho tenim complicat, el Tibi B, Inés i Germán, es quedarà fora.
JECV, FRONTÓ DE PETRER.
Dissabte 13 de Novembre.
INFANTILS.
10:00 Petrer - Tibi B.
10:15 Mutxamel - Tibi A.
ALEVINS.
10:45 Benimagrell - Tibi A.
BENJAMINS.
11:00 Petrer A - Tibi B.
11:15 Petrer B - Tibi A.

diumenge, 7 de novembre del 2010

SEMIFINALS DE GALOTXA

Este mati s´han jugat les semifinals de la 8ª Lliga local de Galotxa en un dia espectacular ja que el temps ens ha acompanyat i hem pogut gaudir de un matí de pilota, bon temps, bones partides i bona afició, ingredients suficients per a un gran dia de pilota, ja esta tot decidit i ja es coneixen es equips que la semana que ve jugarán les finals, la crònica de les partides es la seguent:
1ª Semifinal de consolació.

Esteban i Jaca 5/ Ovidio,Javi,Blas i Pera 8; degut a la baixa del rest dels rojos la partida estava decantada clarament als blaus, ara quedava vore si eren capasos de la matxada, pero no a pogut ser, tot i lluitar fins l´última pilotada i donarvo tot i mes, no ha sigut suficient i han acabat perdent, en la que es blaus despues de un comensament dubitatiu s´han refet i han acabat imposanse per 5-8, han destacat Esteban i Javi.

1ª Semifinal Absoluta

Isaac,Ángel,Carlos i Luis Simón 8/ Eladio,Miki,Checho i Xaivi 5; bona partida la jugada per estos dos equips, en la que es blaus han comensat molt forts avansanse 0-3, es aci quan Isaac i Ángel intercanvien pocicions pasant Isaac al resto que jugava de punter degut a la lesió que patix a la má, comensa la remuntada fins 3-3, despues es blaus en el que a destacat Miki s´avansa novament 3-5, pero torna el bon joc dels rojos que poc a poc van fent jocs fins la victòria per 8-5, recoltzats per la treta d´Isaac que amb el canvi ha marcat la diferència.Es rojos jugarán la gran final.
2ª Semifinal absoluta

Jose,Sergi,Valen i Alberto 8 / Kola,Toni,Jaume i Llumeta 5; no ha pogut ser i l´equip de Kola s´ha quedat a les portes de la final, una partida que ellos sabien que tenien dificil pero no imposible i han lluitat fins el final, han comensat perdent 3-0, pero s´han refes i han posat el 3-2 han tingut varies pilotes per igualar pero no o han conseguit, a partir d´aci es rojos han pillat ventaja sempre de dos jocs que es ha permes durlos fins la victòria final 8-5, gran partida la de Toni al resto, per es rojos ha destacat Jose. Es rojos jugaran la gran final.
2ª Semifinal de consolació.
Mateo,Gironés,Tèlmo i Moha 8 / Canari I,Canari II i Canari III 6; en la segona semifinal de consolacio han destacat les grans pilotades i joc que han fet estos joves pilotaris, una partida molt igualada en la que es nervis han pogut amb Canari II que l´han tret de la partida quan anaven perdent 6-4, açí ha estat la clau de la partida en la que ha acabat sacant el seu pare Canari I, que no o ha fet mal pero no ha segut prou, al final es rojos amb mes temple s´han emportat la partida 8-6 i jugarán la final de consolació.
El proper diumenge 14 seran les finals.

dissabte, 6 de novembre del 2010

JECV, 2na JORNADA DE FRONTÓ

Bon matí de pilota el que s'ha vist hui dissabte al frontó de Tibi, 14 partides on novament hem disfrutat del bon joc i del bon ambient entre les diferents escoles que hi participen. Per als nostres la cosa ha anat prou bé ja que de 10 partides, 8 victories i 2 derrotes.
JECV, 2na JORNADA.
CADETS.
Tibi A 6 - Petrer C 1 / Tibi B 0 - Mutxamel 6.
INFANTILS.
Petrer 0 - Tibi C 6 / Tibi C 6 - Mutxamel 0 / Petrer 0 - Tibi A 6 / Mutxamel 3 - Tibi B 6.
ALEVINS.
Petrer 1 - Benimagrell A 6 / Benimagrell A 6 - Benimagrell B 2 / Petrer 0 - Tibi A 6/ Benimagrell B 1 - Tibi B 6.
BENJAMINS.
Petrer A 2 - Benimagrell 6 / Benimagrell 6 - Petrer B 2 / Petrer A 4 - Tibi A 6 / Petrer B 6 - Tibi B 0

divendres, 5 de novembre del 2010

JOCS ESCOLARS I GALOTXA

Este cap de semana en el frontó de Tibi tornaran a jugar les escoles de Tibi, Mutxamel, Benimagrell i Petrer una nova jornada dins dels jocs escolars en la modalitat de frontó, seran novament 14 partides que ompliran el frontó durant tot el matí, novament un matinal de pilota que comensara a les 9:30h. , es nostres jugaran contra:
Benjamins; TIBI A/PETRER A. -- TIBI B/PETRER B.
Aleví; TIBI A/PETRER.--TIBI B/BENIMAGRELL B.
Infantil; TIBI C/PETRER.--TIBI B/MUTXAMEL.--TIBI A/PETRER.-- TIBI C/MUTXAMEL.
Cadet; TIBI A/PETRER C.--TIBI B/MUTXAMEL.
SEMIFINALS DE GALOTXA

Es jugarán tambe les semifinals de galotxa i podrem vore unes interesants partides, en les semifinals de primera l´equip de Jose jugará davant el de Kola i voldrá demostrar perque ha guanyat la lligueta, pero ja coneixem a Kola i Toni dos guanayadors natos que voldran donar la sorpresa i lluitará fins el final, per un lloc en la final tambe jugaran l´equip d´Isaac contra el de Eladio dos equips molt igualats a on la diferencia la pot marcar Isaac si es recupera de la lesió, tambe hiahura una final de consolació que la jugarán es equips que no van entrar entre es quatre primers, serán dos partides molt igualades en el que qualsevol cosa pot pasar, l´equip d´Esteban jugara davant el de Ovidio equip que ja el va guanyar a la lligueta, deura no confiarse si no vol que li torne a guanyar i es Canaris que o faran davant l´equip de Mateo dos equips plagats de joves, en la lligueta van guanyar es Canaris.El horari será el seguent:
DIUMENGE 7
10H.---Esteban-Julio-Jordy i Jaca/Ovidio-Javi-Blas-Pera i Jorge.
11 h.---Isaac-Ángel-Carlos i Luis Simón/Eladio-Miki-Checho i Xaivi.
12 h.---Jose-Sergi-Alberto i Valen/Kola-Toni-Jaume i Llumeta.
13h.---Mateo-Gironés-Tèlmo i Moha/Canari I-Canari II-Canari III.

dilluns, 1 de novembre del 2010

CANARI I, CANARI II, CANARI III
Ja es coneixen es emparellaments de semifinals de la VIII Lliga local de Galotxa, en la que al final l´equip de Kola es el que s´ha clasificat en un final de lligueta emocionant en la lluita per un lloc amb els equips d´Esteban i Mateo, ells no han fallat i han obtingut el premi. Per la resta, Jose torna a guanyar i demostra que es el favorit ja que no ha perdut cap partida, l´equip d´Isaac no falla i s´asegura el segon lloc evitan al maxim favorit, Eladio fa un punt davant Isaac i aconseguix el tercer lloc i la semana que ve se la jugaran en la semifinal, l´equip de Kola ha guanyat les tres últimes partides cosa que li ha favorit per clasificarse, estan en un bon moment de joc i jugarán la semifinal davan l´equip de Jose, per la part baixa es que jugarán per el titòl de segona serán es equips de Esteban davant Ovidio i el duel entre es equips de Mateo i Canari.
RESULTATS ÚLTIMA JORNADA

Ovidio-Tekis-Jorge-Pera-Blas

3

Jose-Sergi-Alberto-Valen

8

Esteban-Julio-Jorge-Jaca

3

Canari I-Canari II-Canari III

8

Mateo-Gironés-Tèlmo-Moha

6

Kola-Toni-Llumeta-Jaume

8

Eladio-Miki-Checho-Xaivi

6

Isaac-Ángel-Carlos-Luis Simón

8

Esteban-Julio-Jorge-Jaca

6

Isaac-Ángel-Carlos-Luis Simón

8

CLASIFICACIÓ 1ª FASE

EQUIPS

J

G

P

JF

JC

Punts

1r

Jose-Sergi-Alberto-Valen

7

7

0

56

36

16

2n

Isaac-Ángel-Carlos-Luis Simón

7

5

2

54

39

14

3r

Eladio-Miki-Checho-Xaivi

7

4

3

48

40

12

4t

Kola-Toni-Llumeta-Jaume

7

3

4

43

43

11

Esteban-Julio-Jordy-Jaca

7

2

5

45

48

10

Mateo-Gironés-Tèlmo-Moha

7

3

4

41

48

9

Canari I-Canari II-Canari III

7

3

4

35

44

8

Ovidio-Tekis-Jorge-Pera-Blas

7

1

6

30

54

4