dissabte, 30 d’octubre del 2010

JECV, FRONTÓ, 1ra JORNADA

Este matí s'ha disputat a Tibi la 1ra jornada de Frontó dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, entre les escoles de Mutxamel, Petrer, Benimagrell i Tibi. El temps algo fresquet no ha impedit disfrutar del bon joc i ganes de tots els xiquets. Per a la nostra escola la jornà ha sigut molt possitiva, ja que de 12 partides que hem disputat s`han guanyat 10 i tan sols hem perdut 2.
JECV, FRONTÓ 1ra JORNADA.
CADETS.
Tibi A 6 - Petrer B 0 / Petrer A 6 - Tibi B 0.
INFANTILS.
Tibi A 6 - Tibi B 3 / Petrer 1 - Mutxamel 6 / Tibi C 4 - Tibi B 6 / Tibi A 6 - Tibi C 0.
ALEVINS.
Tibi A 6 - Tibi B 0 / Benimagrell A 6 - Tibi B 0 / Tibi A 6 - Benimagrell 0 / Petrer 2 - Tibi B 6.
BENJAMINS.
Tibi A 6 - Tibi B 2 / Petrer A 6 - Petrer B 4 / Benimagrell 0 - Tibi B 6 / Tibi A 6 - Benimagrell 0

dijous, 28 d’octubre del 2010

JOCS ESCOLARS "FRONTÓ" I GALOTXA

Este cap de semana comencen es jocs escolars de pilota en la modalitat de Frontó i Tibi será seu de les primeres jornades de grups, a on estarán les escoles de Benimagrell,Petrer, Mutxamel i Tibi, enguany tindrem 9 equips, 2 Cadets, 3 Infantils, 2 Alevins i 2 Benjamins, l´any pasat vam deixar el llistó molt alt ja que vam ser Campions Provincials i Autonòmics en Benjamins i Cadets i finalistes provincials en Alevins i Infantils, vorem a on arriben enguany.La jornada del dissabte ens deixará 14 partides en les diferents categories que comensarán a les 9:30 h. fins que acaben, será un matinal de pilota al frontó municipal.
CADET
9:30H........ TIBI A / PETRER B.---TIBI B / PETRER A.
INFANTIL
TIBI A / TIBI B.----PETRER / MUTXAMEL.----TIBI C/ TIBI B.----TIBI A / TIBI C.
ALEVÍ
TIBI A / TIBI B.-----PETRER / BENIMAGRELL B.-------BENIMAGRELL A / TIBI B.-------TIBI B / BENIMAGRELL A.
BENJAMÍ
TIBI A/ TIBI B.-------PETRER A / PETRER B.-------------BENIMAGRELL / TIBI B.-----------TIBI A / BENIMAGRELL.

ULTIMA JORNADA DE LA LLIGA LOCAL DE GALOTXA
Este cap de semana es decidirán es emparellaments de semifinals de la lliga local de Galotxa, en unes partides mes que interesants ja que fins quatre equips poden quedarse fora de la lluita per el titól, que recordem la jugaran es quatre primers clasificats primer contra quart i segon contra tercer, es altres jugaran per la consolació, la jornada ens deixa les seguents partides:
DIUMENGE 31
10 h. Ovidio,Javi,Pera,Blas i Jorge / Jose,Sergi,Alberto i Valen.
11 h. Esteban,Julio,Jaca i Jordy / Canari I,Canari II i Canari III.
12 H. Mateo,Gironés,Tèlmo i Moha / Kola,Toni,Llumeta i Jaume.
DILLUNS 1
11h. Eladio,Miki,Checho i Xaivi / Isaac,Ángel,Carlos i Luis Simón.

dissabte, 23 d’octubre del 2010

TROFEU CIUTAT DE BENIDORM 2010 I GALOTXA

BENIDORM 10 - TIBI 7: De nou bona partida i gran imatge dels nostres joves pilotaris al trofeu de Benidorm. Davant de l'equip local ,que formava amb Dani, Rodrigo, Vicent, Juan,Pascu i Rollo , Tibi tornava a apostar per la joventut i presentava una vegada més l'equip que havia derrotat a Sella i li havia plantat cara al tot poderós Campello; Raúl, Héctor, Miki, Sergi i Julio que substituia al lesionat Canari. La partida estigué molt igualà i els jocs anavent caent d'un lloc i de l'altre fins arribar al 8-7, en eixe moment Tibi desperdicia l'oportunitat d'igualar a huit, i finalment els locals s'emporten la partida.
Amb esta partida acaba la nostra participació en aquest trofeu ja que tan sols un triple empat entre Campello, Sella i Tibi ens donaria alguna opció per a estar en la final, pero en definitava s'ha fet un molt bon paper ja que sense comptar amb els nostres dos internacionals, Alvaro i Isaac, la nostra cantera ha plantat cara als millors equips de Llargues.
GALOTXA
Este cap de semana ja s´an aclarit alguns dels equips que jugaran les semifinals per el titòl encara que no se sabrá fins el diumenge que ve quins seran els emparellaments, demoment l´equip de Jose,Sergi,Valen i Alberto ja s´han clasificat, falta ara saber qui es acompanyará, Eladio o te mes fascil ja que tan sols li fa falta un punt, Isaac i Esteban un poc mes dificil ja que tenen que aconseguir dos punts, que tambe tenen una partida ajornada entre ells, Kola i Mateo un poc mes dificil ja que es fan falta les tres punts i que es altres punxen, ens espera un final molt emocionant en el que de segur hihaurá per a tots, es que ja no tenen res a fer i jugaran per un lloc en la final de segona son es equips del Canari i Ovidio, es resultats de la jornada i la clasificació son es seguents:

“VIII LLIGA LOCAL” DE PILOTA VALENCIANA

A “G A L O T X A”

Resultats 6ª JORNADA

Canari I-Canari II-Canari III

3

Eladio-Miki-Checho-Xaivi

8

Esteban-Julio-Jorge-Jaca

7

Jose-Sergi-Alberto-Valen

8

Kola-Toni-Llumeta-Jaume

8

Ovidio-Tekis-Jorge-Pera-Blas

3

Isaac-Ángel-Carlos-Luis Simón

7

Mateo-Gironés-Tèlmo-Moha

8

CLASIFICACIÓ

EQUIPS

J

G

P

JF

JC

Punts

1r

Jose-Sergi-Alberto-Valen

6

6

0

48

33

13

3r

Eladio-Miki-Checho-Xaivi

6

4

2

42

32

11

2n

Isaac-Ángel-Carlos-Luis Simón

5

3

2

38

27

10

4t

Esteban-Julio-Jordy-Jaca

5

2

3

36

32

9

Kola-Toni-Llumeta-Jaume

6

2

4

35

37

9

Mateo-Gironés-Tèlmo-Moha

6

3

3

35

40

8

Canari I-Canari II-Canari III

6

2

4

27

41

5

Ovidio-Tekis-Jorge-Pera-Blas

6

1

5

27

46

4

ÚLTIMA JORNADA DIUMENGE 31- Octubre

10h.

Ovidio-Tekis-Jorge-Pera-Blas

-

Jose-Sergi-Alberto-Valen

11h.

Esteban-Julio-Jorge-Jaca

-

Canari I-Canari II-Canari III

12h.

Mateo-Gironés-Tèlmo-Moha

-

Kola-Toni-Llumeta-Jaume

16h.

Eladio-Miki-Checho-Xaivi

-

Isaac-Ángel-Carlos-Luis Simón

dimecres, 20 d’octubre del 2010

DIVENDRES 22

Torneig llargues de Benidorm

20h. BENIDORM / TIBI.

DIUMENGE 24

6ª Jornada "GALOTXA"

La lliga de galotxa te este cap de semana una cita important, ja que bona part dels equips es juguen el clacificarse per a les semifinals i tan sols queden dos jornades, el equip de Jose pareix el mes clar, pero es de Isaac, Esteban i Eladi venen apretant molt i junt als de Kola i Mateo estos si es de davan punxen, tenen moltes opcions de clacificarse, es de Canari i Ovidio no poden fallar en cap partida mes si volen tener opcions, de lo contrari jugarien per la consolació ja que dependrien de altres resultats, be que tal i conforme esta enguany la lliga no cap descuidarse fins el ultim moment, estan viense mol bones partides, alguna que altra sorpresa i la gent esta disfrutant amuntons i pasanvo d´alló mes be.

10 H. Canari I-Canari II-Canari III-Forneti & Eladio-Miki-Checho i Xaivi

11H. Esteban -Julio-Jordy i jaca & Jose-Sergi-Alberto i Valen

12 H. Kola-Toni-Llumeta i Jaume & Ovidio-Javi-Jorge-Blas i Pera

13 H. Isaac-Ángel-Carlos i Luis Simón & Mateo-Gironés-Tèlmo i Moha

Clacificació

Jose...........11 pnts.; Isaac..........9 pnts. ; Eladio.........8 pnts. ; Esteban........8 pnts.

Kola..........6 pnts. ;Mateo.........6 pnts.; Canari.........5 pnts. ; Ovidio..........4 pnts.

dilluns, 18 d’octubre del 2010

TIBI, CAMPIÓ DE PERXA!

El passat dissabte es disputaren a Benifallim les Finals del Campionat de Perxa 2010. Els nostres arribaven a la final de la 2na Categoria i no desaprofitaren l'oportunitat. Amb un gran joc per part de tots, demostraren ser superiors a Benimantell i imposaren la seua qualitat.
Començaren molt concentrats, i lluitan cada quinze feien un parcial de 0-5, després 1-5, 1-6, 2-6, fins al 2-10 final. Jaume estigué com mai a la ferida, 2 faltes en tota la partida, Hermes de punteret fen el que tocava i Sergi com sempre amb coneixement, però destacar sobre tot a Miki a la "bolera", molt segur i poderós, i a un impresionant Héctor, "Mendi", que al bot s'en va eixir i que aconseguí alguns quinzes expectaculars de bot de braç creuant tot el carrer, emportant-se l'apludiment del públic assistent.
Així que enhorabona a tot l'equip i a l'any que ve a Primera!

divendres, 15 d’octubre del 2010

LLIGA LOCAL DE GALOTXA

La lliga local de Galotxa es posa cada dia que passa més interessant. A falta de tan sols 3 jornades per acabar la fase de lligueta, encara no està clar quins seràn els quatre equips que lluitaran pel títol i quins tindràn que conformar-se amb la final de consolació.
Dos equips, el de Jose i el de Isaac, pareix que estaran en semifinals però per als altres dos places hi ha varios equips que tenen possibilitats. Esteban, Eladio, El Canari, Mateo i fins i tot Ovidio i Kola poden ficar-se dins. Estes últimes partides seràn decisives.
Per altra banda cal destacar la tornada als carrers del nostre traure internacional Alvaro de Tibi, el qual ha estat una llarga temporada de baixa a causa d'una inoportuna apendicitis que l'impedia participar a l'Europeu de Pilota. La cosa li anà prou bé ka que disputà dos partides el cap de setmana passat, "Partida del 9 d'Octubre a Finestrat" i el "VIII Memorial J. Olcina a Benimagrell el 10 d'Octubre", i en les dos aconseguia la victoria contant amb Santi con a resto, imposant-se en la primera a Jan i Héctor i en la segona a Malia i Sarasol II.

dijous, 14 d’octubre del 2010

FINAL DE PERXA I GALOTXA

FINAL DE PERXA A BENIFALLIM
Dissabte 16
12 H. BENIMANTELL / TIBI.
C
5ª Jornada galotxa.
DIUMENGE 17
10 H. Saki-Ángel-Carlos-Luis Simón / Jose-Sergi-Alberto-Valen.
11 h. Eladio-Miki-Checho-Xaivi / Esteban-Julio-Jordy-Jaca.
12 H. Ovidio-Javi-Blas-Pera-Jorge / Mateo-Gironés-Tèlmo-Moha.
16 H. Canari I-Canari II-Canari III / Kola-Toni-Llumeta-Jaume.

dimarts, 12 d’octubre del 2010

TIBI JUGARÁ LA FINAL DE PERXA

Tibi s´ha clasificat per ha jugar la final de perxa en segona categoria al guanyar a Benasau 0-10 en la partida de tornada de les semifinals, en la anada ja es vam guanyar 10-8 per lo que s´asperava una partida mes igualada i dificil, pero es nostres no van donar opció als locals i per segón any consecutiu es clasifiquen per la final(l´any pasat en 3ª) donan la sorpresa a una modalitat que duran l´any no juguem res de res, Hermes,Jaume,Mendi,Sergi,Miki i companyia han demostrat que s´els dona molt be esta modalitat. La final será en Benifallim el dissabte 16 a les 12h. davant Benimantell.
Torneig Santa Teresa de Campello
En el torneig de Campello es juvenils van guanyar la final davant Campello per 4-10, la partida va comensar igualada fins el 3-3, despues es nostres s´avancen fins el 3-9, 4-9 i 4-10 final, va destacar Gironés amb el seu potent saque, que esta demostrant el bon moment de forma i que va marcar el decenllaç de la partida i junt a Canari,Carlos i Mateo que van fer una bona partida es van emportar el torneig de Campello.
Lliga local de Galotxa
4ª Jornada
Ovidio-Javi-Blas-Pera 7 / Canari I-Canari II-Canari III 8.
Kola-Toni-Llumeta-Jaume 5 / Isaac-Carlos-Luis Simón 8.
Mateo-Gironés-Moha 4 / Esteban-Julio-Jordy-Jaca 8.
Jose-Sergi-Valen 8 / Eladio-Miki-Checho-Xaivi 6.
Clacificació.
Jose................9 punts.
Isaac...............8 punts.
Esteban..........7 punts.
Eladio.............6 punts.
Canari....................5 punts.
Mateo.....................4 punts.
Ovidio.....................3 punts.
Kola........................3 punts.

dijous, 7 d’octubre del 2010

4ª JORNADA DE GALOTXA I PERXA

DIUMENGE 10
10H. Ovidio-Tekis-Blas-Pera-Jorge / Canari I-Canari II-Canari III-Forneti.
11h. Kola-Toni-Llumeta-Jaume / Isaac-Ángel-Carlos-Luis Simón.
12 h. Mateo-Gironés-Tèlmo- Moha / Esteban-Julio-Jordy-Jaca.
DIMARTS 12
11h. Jose-Sergi-Alberto-Valen / Eladio-Miki-Checho-Xaivi.
PERXA
SEMIFINALS DE 2ª
a Benifallim
16h. BENASAU C / TIBI.

dilluns, 4 d’octubre del 2010

PERXA,TROFEU BENIDORM I EL CAMPELLO I LLIGA LOCAL DE GALOTXA

Semifinals d´anada de perxa, el diumenge de vesprada es va jugar en Tibi la primera partida de les semifinals de perxa en segona categoria i el resultat va ser de TIBI 10 - BENASAU C 8, resultat apretat en una partida molt igualada en la que es dos equips van estar a bon nivell amb un joc precis i poques herrades, es de Benasau van demostrar que la perxa es lo seu i van quallar una bona partida, que fara que es nostres tinguen que suar de valent si volen pasar a la final, la partida de tornada es jugara el proxim cap de semana a Benifallim(falta confirmar), per obres en el carrer de Benasau.
tttt Torneig de Benidorm.
TIBI 5 - CAMPELLO 10: Esta vegada no pugué ser, els nostres joves pilotaris no donaren la sorpresa davant el conjunt de Martines, que va ser el millor del seu equip i amb els seus grans saques ens obligava quasi sempre a traure la pilota del rebot. No obstant i això tots els jocs foren molt disputats i Tibi, tot i no fer el gran joc desplegat davant de Sella, disposà de l'opurtinat de fer-ne més. Lo millor es que sense els dos nostres internacionals, Álvaro i Isaac, els joves tiberos li plantaren cara al gran equip campellero i disfrutaren d'una bona partida que els serveix per a continuar creixent com a pilotaris. Aquest resultat ens obliga a tindre que guanyar en la pròxima jornada a Benidorm per a estar en la final.
TORNEIG JUVENIL DE LLARGUES EN CAMPELLO.
BENMIMAGRELL 3 - TIBI 10: victoria dels juvenils davant Benimagrell en el torneig del Campello, la partida a pesar del resultat va estar entretenguda i bonica de vore en la que la banca va decantar si cap un poc el decenllaç de la partida, pero la resta van cuallar una bona partida, van jugar Gironés,Canari,Carlos,Tèlmo i Mateo, que va estar prou segur al resto, per Benimagrell va destacar Juan. El diumenge que ve a les 16:30h. jugarán la final contra el anfitrió Campello.
Lliga local de Galotxa resultats 3ª jornada.
Eladio-Miki-Checho-Xaivi 4 - Mateo-Gironés-Tèlmo-Moha 8.
Canari I-Canari II-Canari III 3 - Jose-Sergi-Valen-Alberto 8.
Isaac-Ángel-Carlos-Luis Simón 8 - Ovidio-Tekis-Blas-Pera 3.
Esteban-Julio-Jordy-Jaca 8 - Kola-Toni-Llumeta-Jaume 4.
Isaac-Ángel-Carlos-Luis Simón 8 - Canari I-Canari II-Canari III 3.
CLASIFICACIÓ.
Jose..........................7 Punts.
Isaac.................................6 Punts.
Eladio.....................5 Punts.
Mateo....................4 Punts.
Esteban.................4 Punts.
Canari.................3 Punts.
Ovidio..................2 Punts.
Kola.....................2 Punts.