dijous, 30 de setembre del 2010

LLARGUES I GALOTXA

Dissabte 2
Torneig de Benidorm
18 h. TIBI - CAMPELLO.
:::::::::::::::::::::::::::::::
Diumenge 3
:::::
Lliga local de Galotxa
10H. Eladio-Miki-Checho-Xaivi / Mateo-Gironés-Tèlmo-Moha.
11 h. Canari I-Canari II-Canari III-Forneti / Jose-Sergi-Alberto-Valen.
12 h. Isaac-Ángel-Carlos-Luis Simón / Ovidio-Javi-Jorge-Pera-Blas.
16:30 h. Esteban-Julio-Jordy-Jaca / Kola-Toni-Llumeta-Jaume.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Torneig Santa Teresa de El Campello
Llargues Juvenil
.......
16:30 h. BENIMAGRELL / TIBI.

diumenge, 26 de setembre del 2010

2na JORNADA LLIGA GALOTXA

Tres partides de la Lliga de Galotxa s'han disputat este diumenge amb nombrós públic que ha disfrutat de l'emoció dels marcadors i la qualitat de moltes pilotades. Al carrer la gent també comentava la gran victoria dels xicons davant Sella en el Trofeu de Benidorm.
Ovidio, Javi, Blas i Pera 8 - Esteban, Julio, Jorge i Jaca 6: La sorpresa del matí. Amb un Javi al resto molt segur i amb la veterania d'Ovidio en el traure de banca, l'equip roig s'adelantava 4-0, reaccionen els blaus i igualen 4-4, després 6-6 i finalment 8-6. En l'equip blau els punters no han tingut el dia i Julio i Esteban no han entrat en joc.
Kola, Toni, Llumeta i Jaume 5 - Eladio, Miki, Checho i Xaivi 8: Comença la partida prou igualà i s'arriba al 4-4, amb Toni i Kola molt competitius fent i guanyant ratlles, després Eladio acurta la pilota al traure i toca més pared, 4-6, en el seguent joc els blaus desperdicien dos clares oportunitats de sumar-lo i el fan els rojos 5-6, a continuació 5-7 i finalment 5-8. Kola i els seus tornen a sumar un puntet i Eladio dos punts que els col.loquen liders.
Jose, Sergi i Alberto 8 - Mateo, Gironés, Raúl i Moha 5: Idèntic resultat que l' obtingut la setmana passada pels rojos que tornen a guanyar però perden un puntet. Milloria en el joc dels blaus que sumen un punt davant d'un dels grans favorits.
(La partida entre els equips del Canari i Isaac, ha estat aplaçada)
CLASSIFICACIÓ
Eladio......................... 5 punts ( 2 partides)
Jose...............................4 punts ( 2 partides)
Canari .........................3 punts ( 1 partida)
Ovidio........................ .2 punts ( 2 partides)
Kola..............................2 punts ( 2 partides)
Esteban .................. 1 punt ( 1 partida)
Mateo.......................1 punt ( 2 partides)
Isaac........................... 0 punts ( 0 partides)

TORNEIG DE LLARGUES DE BENIDORM

Tibi guanya a Sella en la primera partida del torneig de Llargues de Benidorm 10-9, amb un equip jove en el que van jugar Raúl, Héctor, Miki, Sergi i Canari van sorprendre als de Sella que jugava amb Jan, Jesus, Jordy, Quico i Pau, fent una gran partida, es nostres s´avancen 4-1 i 8-3 tot pareixia que anava ben encaminat però, l´espenta de Jan per animar als seus i les herrades i dubtes dels nostres, fan entrar a Sella en la partida i pega la volta i ens fan 8-9, tot pareixia perdut i imposible de fer un joc, pero fem un canvi de pocicions i Miki pasa al resto, es açi quan millorem i junt a les grans saques del Tèlmo ens fem en la partida 10-9, primers punts del torneig en el que hem demostrat que jugant així tenim moltes posibilitats de arribar llunt, per es nostres han destacat Tèlmo al saque i Canari fent grans restades desde el fons del carrer.

dijous, 23 de setembre del 2010

TROFEU CIUTAT DE BENIDORM 2010

El Club de Pilota Tibi tindrà l'honor un any més de participar en el prestigiós Trofeu de Benidorm 2010 en la modalitat de llargues. On s'enfrontarà als equips de Sella, Campello i Benidorm.
La primera partida es disputarà este dissabte dia 25 de setembre a les 18:oo contra Sella.
Tibi presentarà un equip jove i de futur on "El Telmo", campió de tercera categoria aquest any i traure revelació, substituirà al lessionat Alvaro de Tibi en este primer enfrontament.

dimarts, 21 de setembre del 2010

2ª JORNADA DE GALOTXA

DIUMENGE 26
10H. - Ovidio-Tekis-Narrio-Jorge i Pera. & Esteban-Julio-Jordy i Jaca.
11 h .- Kola-Toni-Llumeta i Jaume & Eladio-Miki-Checho i Chaivi.
12 H.- Mateo-Gironés-Tèlmo i Moha & Jose-Sergi-Alberto i Valen.

diumenge, 19 de setembre del 2010

RESULTATS 1ª JORNADA DE GALOTXA

Bon matí de pilota el viscut hui a Tibi amb 3 partides consecutives de Galotxa. Gran ambient de públic i moltes ganes per part de tots; jugadors, marxadors i aficionats, de tornar a vore partides al "Carrer Major".
Jose, Sergi i Alberto 8 - Kola, Toni, Llumeta i Jaume 5 : Primera xicoteta sorpresa del campionat ja que l'equip favorit a perdut un puntet. Partida igualà fins al 4-4, després 5-4 i en eixe moment els blaus han desaprofitat varies oportunitats per a igualar i els rojos s'escapen 7-4, a continuació 7-5, i finalment 8-5. Jose ha esta bé al traure però al bot no tant, mentre que Kola i Toni molt lluitadors fins al final, destacar que Jaume ha fet el quinze clau que els donava el puntet.
Eladio, Miki, Checho i Xaivi 8 - Ovidio, Blas, Jorge i Pera 1: Fàcil partida per a l 'equip roig que s'ha vist afavorit per la baixa del resto titular de l'equip contrari. A destacar la veterania d'Ovidio en el traure de banca i que amb més de 60 anys continue participant i demostrant el seu senyorio en el carrer.
Mateo, Gironés i Moha 2 - Canari I, Canari II i Canari III 8: La sorpresa del matí. El Canari i els seus dos xicons s'han imposat als "Raterets" en una gran partida de Sergio (Canari II) que ha estat impresionant al bot, amb pilotades llarguíssimes que sobrepassaven als expectadors convertint-se en quinzes directes. Tindrán que millorar Mateo i els seus, que hui s'han donat compte que traure de banca no es gens fàcil, si volen optar al títol. Destacar el debut en esta lliga del jugador més jove del campionat, Julio de Tibi (Canari III) que ha estat nervioset però la que ha tingut no la perdonà.
( La partida entre els equips de Isaac i Esteban ha esta aplaçada)
CLASSIFICACIÓ
Eladio,... 3 punts
Canari I, ... 3 punts
Jose, ... 2 punts
Kola, ... 1 punt
Mateo, ... 0 punts
Isaac,... 0 punts
Esteban, ... 0 punts
Ovidio, .... 0 punts

ESCOLA DE PILOTA 2010/2011

Novament es posa en marxa la nostra Escola del Club de Pilota Tibi.
La pròxima setmana es faran les inscripcions i s'organitzaran els diferents grups d'entrenament per categories, amb els seus horaris i monitors corresponents.
Amb l'esforç de tots, xiquets, pares, monitors, Club ... un any més seguirem treballant per a que la pilota, que forma part de la cultura i els arrels del nostre poble, continue creixent i fent-mos gaudir.

ARRANCA LA LLIGA DE GALOTXA A TIBI

Este diumenge , si el temps no ho impideix, comença la "Lliga de Galotxa" al carrer Major de Tibi.
Els 8 equips s'han fet a sorteig,(bé, algun apanyo també ha hagut) 4 bombos d'on anavem traent els jugadors: banques, restos, punters i punterets. Enguany la cosa ha eixit prou igualà, encara que partixen com a favorits l'equip de Jose i Sergi, però sempre poden haver sorpreses. A destacar el gran número de pilotaris que participarem ( 32 jugadors, tots del poble) i que molts d'ells no formen part dels equips del Club i debuten en esta lliga.
Tornem a jugar a la nostra tradicional modalitat de Galotxa, amb joc de ratlles però traem de banca per dalt la corda del mig i amb falta darrere al quinze.
Després de la lligueta els 4 últims classificats s'enfrontaran en unes semifinals i final de consolació mentre que els 4 primers es creuaran lluitan pel títol.
Sort a tots i va de bo!

dimecres, 15 de setembre del 2010

1ª JORNADA DE LA "VIII LLIGA LOCAL DE GALOTXA"

1ª JORNADA "VIII LLIGA LOCAL DE GALOTXA"
DIUMENGE 19
10 H.- JOSE-SERGI-ALBERTO I VALEN & KOLA-TONI-LLUMETA I JAUME
11 H.- ELADIO,MIKI,CHECHO I CHAIVI & OVIDIO, TEKIS, PERA, NARRIOS I JORGE
12H.-.CANARI I, CANARI II, CANARI III I FORNETI & MATEO,GIRONES,TÈLMO I MOHA.
16:30 H.- ESTEBAN, JULIO, JORDY I JACA & ISAAC, ANGEL, CARLOS I LUIS SIMON.

dimarts, 14 de setembre del 2010

ESPANYA CAMPIONA DE L´EUROPEU 2010

La selecció espanyola en la que estan dos jugadors del nostre club com son Álvaro i Isaac, s´ha proclamat campiona d´europa 2010 en el comput global de les modalitats jugades, campiona en Joc Internacional i Galotxa i subcampiona en One Wall i Llargues, en un campionat molt regular que es nostres s´han adaptat molt be ja que son modalitats que no practiquem mai de seguit (exceptuan la Galotxa) tan sols en es entrenaments quan es preparen les competicions internacionals.En Joc Internacional van guanyar a Holanda en semifinals 6-4 i Italia actual campiona del mon en la final per 6-1.En Galotxa tot ja estava cantat i va ser un paseig a Italia en semifinals i a Belgica en la final per 6-1.En One Wall van guanyar a Belgica la semifinal 2-1 esta victòria va donar el titol matematicament a espanya, despres van pedre la final contra Anglaterra 1-2.I en Llargues en semifinals van guanyar a Italia 6-1 i en la final a Valencia van pedre 4-10 davant Belgica.La clacificació per punts al final va quedar així.
CAMPIÓ ; Espanya- 12 punts.
SUBCAMPIÓ; Belgica - 8 punts.
3r; Anglaterra - 4 punts
4t; Italia i Holanda - 2 punts.
6è; França - 0 punts.

dijous, 9 de setembre del 2010

CAMPIONS EN "JOC INTERNACIONAL" I "GALOTXA"

Els nostres han realitzat una gran final davant d'Itàlia, demostrant que són un gran equip i derrotant a la formació favorita en esta modalitat, el conjunt d'Itàlia. Han guanyat 6 a 1. En la final pel tercer i quart lloc, els belgues han derrotat a Holanda per 6 a 5. Esta vesprada a Moncada, en el Trinquet de la Ciutat de la Pilota, s´ha jugat la modalitat de Galotxa a on els nostres han demostrat ser molt superiors a totes les demes seleccions guanyant amb contundencia, en la fase de grups 4-0 i 4-1 davant Belgica i Anglaterra, en semifinals 6-0 a Italia i novament a Belgica en la final per 6-1.La clacificacio de l´europeu demoment ens es molt favorable ja que tenim 8 punts per 3 de Belgica, 2 d´Italia i 1 d´Holanda. Demà divendres durant més de 12 hores a Massamagrell es disputarà la competició d'One Wall, modalitat que els ultims campionats sens resistix pero que de segur que enguany i a casa farem un bon paper, tambe recordar que debutará l´equip femení,. El dissabte es jugarà a Calp a llargues i el diumenge la gran final absoluta de llargues a València. El Club Pilota Tibi felicita a la selecció per este primer titòl de l´europeu.

dimecres, 8 de setembre del 2010

EQUIPS VIII LLIGA LOCAL DE GALOTXA

Esta vesprada s´ha fet el sorteig dels equips que jugaran la VIII Lliga local de Galotxa, seran huit equips i ha estat de la seguent manera;
OVIDIO, TEKIS, JORDY, NARRIO i PERA.
ELADIO, MIKI, QUECHO, CHAIVI.
JOSE, SERGI, ALBERTO i VALEN.
ESTEBAN, JULIO, JORDY i JACA.
MATEO ,GIRONES, TELMO i MOHA.
ISAAC, ANGEL, CARLOS i LUIS SIMON.
CANARI I, CANARI II, CANARI III i FORNETI.
KOLA, TONI, LLUMETA, JAUME.
La competició començara el proxim dia 18 de setembre i en breu farem saber la primera jornada, va de bo cavallers.

divendres, 3 de setembre del 2010

S'ACABAREN LES VACANCES!!

Després d'un mereixcut periode de vacances la nostra pagina torna a estar viva i son molts els temes dels que els volem parlar i contar cosetes, així que a partir d'ara intentarem posar-mos al dia i informar-los de tots aquells aspectes més rellevants que tenen relació amb el nostre Club de Pilota. No deixeu de conectar-se!!

dijous, 2 de setembre del 2010

ÁLVARO I ISAAC ESTARAN EN L´EUROPEU DE PILOTA

LA SELECCIÓ DE PILOTA REBUDA AMB TOTS ELS HONORS PER LES AUTORITATS VALENCIANES

La Selecció definitiva que ens representarà en el pròxim Campionat d'Europa de Pilota a Mà ha sigut presentada hui a través del seleccionador absolut, Pasqual Sanchis Moscardó, Pigat II. El llistat esta format per 22 esportistes, 18 jugadors i quatre jugadores, sent els capitans; Álvaro de Faura, Jan de Murla i Ana Belem de Borbotó, entre les que estarán dos jugadors del nostre club, Álvaro i Isaac. La Selecció ha sigut rebuda amb tots els honors per les màximes autoritats valencianes, amb una recepció Al Palau de la Generalitat, una visita a la Conselleria de Governació, també s'ha realitzat una ofrena floral a la patrona dels valencians, “la Mare de Déu dels Desemparats”, i finalment s'ha visitat la Diputació de València, on s'ha firmat el conveni de col·laboració per a la disputa d'Europilota. El President de la Federació de Pilota Valenciana, Ramón Sedeño Clemente ha entregat a les màximes autoritats; el president de la Generalitat, D. Francisco Camps Ortiz, el conseller de Governació, D. Serafín Castellano Gómez i el president de la Diputació de València, D. Alfonso Rus Terol, unes camisetes de la Selecció de pilota amb els seus noms, en nom de amb tots els integrants de la Selecció. Totes les autoritats han desitjat molta sort als esportistes valencians que ens representaren del 7 al 12 de setembre en l'esdeveniment més important de l'any, Europilota 2010.

LLISTAT DE JUGADORS/ES SELECCIONATS PER A “EUROPILOTA 2010”;

- ADRIÁN CELDA GARCÍA - MUSEROS

- ALVARO NAVARRO SERRA - FAURA

- ALVARO LOPEZ CREMADES - TIBI

- ANA BELEM GINER FACILA - BORBOTÓ

- HECTOR VIDAL HERNANDEZ – VALL DE LAGUAR

- ISAAC GARCÍA BERNABEU - TIBI

- JHON GINER MUÑOZ - MURLA

- JOSÉ CABANES CORCERA - GENOVÉS

- JUANJO GÁLVEZ MARTÍ - BORBOTÓ

- MARIA JOSÉ GINER FÁCILA - BORBOTÓ

- MARIO BERENGUER CARRATALÀ - CAMPELLO

- PABLO VIDAL CLIMENT - SELLA

- PASQUAL BALAGUER CASTILLO – POBLA DE VALLBONA

- JOSÉ SANCHEZ DOMENECH – ALFARA DEL PATRIARCA

- ROBERTO MORENO MARÍ - BENIPARRELL

- RODRIGO SEBASTIA ALONSO - BENIDORM

- ROSA GONZALÉZ PEDRÓN - COCENTAINA

- SANTI ORTUÑO ORQUÍN - FINESTRAT

- SARA GIL CONTRERAS - GODELLETA

- SERGIO NAVARRO MASIP - GENOVÉS

- VICENT ARNAU MARTÍ - MONCOFA - VÍCTOR BUENO GIMENO - MELIANA