dilluns, 31 de maig del 2010

JORNADA 12ª

Molt positiva ha estat esta jornada per als interesos del nostre Club gracies als resultats que s'han donat en les diferents categories.
En PRIMERA DE LLARGUES, comoda victoria davant Murla B, que si en la partida d'anada ens va fer patir de valent, a Tibi no van oposar cap resistència, 3 punts més i continuem amb opcions a tot. Destacar que el resultat de Sella 9- Campello 10, ens dona més possibilitats de ser segons i qui sap si poder plantar-li cara a Campello i lluitar pel títol. En JUVENILS, f'acil victoria davant Altea que ens assegura el Subcampionat. En SEGONA DE PALMA, 3 punts importants que ens mantenen segons, encara que falten 4 partides i pot passar de tot. En TERCERA DE LLARGUES, gran victoria davant La Murada, que ens classifica com a segons per a disputar les semifinals de la categoria contra l'equip campió de l'altre grup, Murla, que amb Manel al traure ha dominat clarament la seua lliga, no obstant i això tots sabem que si "El Telmo" té un bon dia ...! La partida de PRIMERA DE PALMA ha estat aplaçada per convocatoria de la Sel.lecció Valenciana de Pilota.
Però la major alegria de totes ens l'han donat una vegada més Julio Ivàñez i Alejandro Lòpez, els nostres benjamins, que han aconseguit el títol de CAMPIONS AUTONÒMICS DE RASPALL, al derrotar a l'equip d'Oliva per 20-0, donant al nostre Club el primer gran triumf en esta modalitat que sempre s'ens resistia. Impresionant la temporada d'aquests xiquets que també han conquerit el CAMPIONAT AUTONÒMIC DE FRONTÓ VALENCIÀ, el CAMPIONAT AUTONÒMIC DE GALOTXA i la SUPERCOPA DE GALOTXA.

dissabte, 29 de maig del 2010

JULIO I JANDY CAMPIONS AUTONÒMICS DE RASPALL

NB Z JULIO I JANDY CAMPIONS AUTONOMICS DE RASPALL
S´han proclamat campions este matí al trinquet d´Orba li han guanyat a l´escola d´Oliva per 20-0 no han donat opció als rivals, han fet una partida molt bona, Julio molt segur al traure i Jandy rematant es quinzes, no hihavia lloc per a on ficarli una pilota, han demostrat ser una parella molt seria i compenetrá, que enguany han demostrat que tambe poden en el raspall, lo de estos xiquets es per enmarcar o an guanyat tot lo que han jugat enguany, Campions Autonòmics de FRONTÓ, GALOTXA i RASPALL ademes del titòl de la SUPERCOPA de GALOTXA, i aixó sense contar es dos titòls Autonòmics en FRONTÓ i GALOTXA que van aconseguir l´any pasat, dos autentics cracks de la pilota en la seua categoría, esperem que en el futur continuen donanmos mes alegries, ENHORABONA CAMPIONS.

dijous, 27 de maig del 2010

ejdtyjdtyj Es Benjamins de TIBI (Julio i Jandy) jugaran el dissabte a les 10:30 hores en el trinquet d´Orba la Final Autonòmica de Raspall contra el campio de Valencia l´escola d´Oliva, es un equip que ve del mon del raspall pero que es nostres tot i no practicar masa esta modalitat estan demostrant que s´es dona be, esperem que fagen una bona partida i puguen alsarse amb el titol.

dilluns, 24 de maig del 2010

BONA JORNADA

CAMPIONS PROVINCIALS DE RASPALL

Gran jornada per al Club este cap de semana, en tant que malgrat la derrota de l´equip de segona de palma, encara que te les seues opcions per ser Subcampió,van guanyar els equips de primera de Llargues i Palma i Juvenils davant Benimagrell, 10-2 per es equips de primera i 10-0 es juvenils, l´ equip de tercera de Llargues tambe va guanyar a Mutxamel 10-2 i torna ha estar en es llocs que li donen opció ha guanyar la lliga, pero la gran noticia la van protagonitzar es Benjamins de l´escola, que el divendres de vespra al trinquet de Dénia es van proclamar Campions Provincials de Raspall, Julio i Jandy van fer una molt bona partida davant Orba en la que van dominar desde el principi, ara jugaran la Final Autonòmica que será el dissabte que ve al trinquet d´Orba a les 10:30 davant Oliva que tambe va guanyar en la final de Valencia 20-0 a Xeraco.

divendres, 21 de maig del 2010

JULIO I JANDY CAMPIONS PROVINCIALS

Esta vespra al trinquet de Denia JULIO I JANDY s´han proclamat Campions Provincials de Raspall, en una final que han dominat desde l´inici sense donar opció a Orba, 20-0, lo de estos xiquets es impresionant, demomen tot lo que han jugat enguany o an guanyat, ENHORABONA CAMPIONS.

dimarts, 18 de maig del 2010

FINALS PROVINCIALS DE RASPALL

El pròxim Divendres al Trinquet de DENIA, es Benjamins Julio i Jandy jugarán per segón any consecutiu la Final Provincial de Raspall dins d´els Jocs Escolars, tornará a ser davant Orba un rival que ja els va guanyar el any pasat la final, esperem que les coses canvien enguany i puguen ferse amb el titòl, sort xiquets.

diumenge, 16 de maig del 2010

JULIO I JANDY JUGARAN LA FINAL DE RASPALL

Julio i Jandy jugaran el proxim divendres 21 al Trinquet de Denia la Final Provincial de Raspall dins dels JECV, sera davan l ´escola d´Orba, que un any mes es voran en la final, l´any pasat van guanayar els d ´Orba per un apretat 20-15, enguany vorem que pasa, Tibi va guanyar a Murla en semifinals i Orba a Benidorm. En Cadets Sergio i Carlos no van poder amb el equip de Murla, van pedre 25-15.
3ª LLARGUES ; TIBI 10 - SELLA 2.
Victòria contundent davant la formació de Sella, en la que el saque Raúl a esta a gran nivell i ha marcat el desenllac de la partida fen molts quinzes directes, acaba aixi la lligueta encara que queden dos partides ajornades, ara falta saber lo que han fet Campello i Parcent per vore si encara tenim opcions de clasificarmos per a semifinals.
JUVENILS; TIBI 10 - MURLA 6.
Es juvenils han guanyat a Murla no sense patir, ja que huí s´han encontrat amb un equip motivat destacant a Santi el zurdo que ha fet una bona partida i Joan de Pedreguer que ha tret molt be, per Tibi a destacat Miki.
2ª PALMA; TIBI 5 - ALTEA 10.
Res han pogut fer es nostres davant es liders, en la que hem notat la absencia de la banca Eladio, ha jugat al seu lloc Mateo, un jugador amb projecció pero que enguany portava molt de temps sense jugar, a fet lo que ha pogut abanda que davant tenia a Juanfran, el millor resto sense dubtes de la categoría, be ara queda no encantarse ja es de darrere venen apretan.
1ª PALMA ; CALP (B) 9 - TIBI 10.
La partida de palma tan sols hem pogut saber que s´ha patit molt encara que no s´asperava ja que en el segon joc la nostra banca Jose s´ha lesionat patin un tiró a la cama i no ha pogut continuar, al seu lloc a tret Hector , mentre que s´ha fet al carrer i en uno menos, perdien 5-1, despues reaccionen i s´avancen 5-6, tornen avansarse es locals 9-7, pero despues es nostres sense deixar tindre punt de partida als locals acaben guanyant 9-10, al final victòria amb molt de patiment, que veient com anat la vesprada es per estar molt satisfets.

dijous, 13 de maig del 2010

JECV, SEMIFINALS DE RASPALL

El sorteig ha determinat un doble enfrontament Tibi - Murla, en les semifinals de raspall provincials que es jugaràn este dissabte pel matí al trinquet d' Orba. Al igual que passà amb el frontó els Benjamins, Julio i Jandi tindran que guanyar a Feliu i als seus si volen estar un anys més en la final, però esta vegada no serà gens fàcil ja que ells estan molt forts al raspall. I en categoria Cadet encara trobe que estarà més complicat ja que front a Adrià i companyia caldrà agafar primer el saque i no fer errades per tindre alguna opció per a estar en la gran final, confiem en Sergio i Carlos. Sort a tots!.
Dissabte 15 de Maig al trinquet d'Orba.
BENJAMINS, a les 9:00 Murla - Tibi.
CADETS, a les 10:00 Tibi -Murla.

dimecres, 12 de maig del 2010

CRÒNIQUES 9ª JORNADA

JUVENILS, SELLA 10 - TIBI 6.
Els dos equips entraren al carrer amb la millor alineació possible i sent concients del que es jugaven, "la lliga"! Tibi arribava a esta partida com a lider invicte i amb 2 punts tan sols perduts, 1 a Tibi contra Sella i l'altre en Murla, mentres que Sella tan sols havia perdut a Tibi, Tibi 10-Sella 8. Llastima que la partida començà molt favorable per als locals, 5-0, amb un Pau a la treta que cada vegada que feia el traure aconseguia 2 o 3 quinzes directes golpejant la pilota contra la pared de l'esglesia i no donant opcions als nostres restos. Després reaccionarem amb grans tretes d'Alvaro i fantàstics restos de Julio, posant-mos 5-3, 6-3, i 6-4. A continuació juguem el joc clau de la partida, amb opcions per als dos equips però que cau finalment per a Sella, 7-4, aprofitant-se del nostre baixó fan 8-4 i 9-4, però no acaxem el cap i demostrem perque som els actuals campions, 9-5, 9-6 i finalment 10-6 en una gran partida de molt de nivell amb intercanvis espectaculars de colps, que deixa la lliga Juvenil pràcticament sentenciada amb Sella com a Campió, ja que serà molt dificil que ningún altre equip els puga vencer. A nosaltres no ens queda només que lluitar pel subcampionat. Per Sella destacaren Pau i un gran Pablo, i per Tibi, Julio i Canari foren els millors.
2ª DE PALMA, FINESTRAT 8 - TIBI 10.
Nova victoria de l'equip d'Eladi que continua invicte i , a hores d'ara és l'ùnic conjunt del nostre Club que ha guanyat totes les partides disputades. L'encontre estigué molt igualat i no es decidí fins al final, 1-1,1-2, 3-3, 3-5,5-5, 5-7, 7-7, 8-8, 8-10, dos punts més que ens permeten seguir sent optimistes. Esta setmana rebem al líder i gran favorit, Altea.
3ª DE LLARGUES:PARCENT 10 - TIBI 3.
Mala partida dels tiberos en totes les linees. Facilment ens fan 6-0, i a partir d'ací ja era molt complicat el ficar-se en la partida. Per Parcent destacà la seua banca, Marín. No obstant i això encara tenim opcions a estar ahí dalt doncs en les pròximes partides rebrem a casa a Sella, Mutxamel i La Murada.
1ª DE PALMA: TIBI 10 - SELLA 2.
Segon contra primer, casi res! Ens visitava el líder i ho feia amb un gran equip, Bouet, Jesús, Jordi, Pau i Xime. Però els nostres molt motivats amb un gran joc al contraresto, molt Toni! i amb Héctor expectacular al bot i braç, no els donarem opcions, 9-1, 9-2, 10-2. Tibi empata a punts amb Sella, però es col.loca primer per tindre la diferencia de jocs a favor, ja que en Sella quedarem, Sella 10 - Tibi 6.

dissabte, 8 de maig del 2010

JECV, RASPALL. QUARTS DE FINAL

Regular el matí de Raspall que hem tingut els equips de Tibi. Cinc eren els conjunts que teniem classificats i tan sols 2 han pogut passar a les semifinals.
INFANTILS: Ni el Tibi A ni el Tibi B han conseguit guanyar a Gata i Benidorm, respectivament. Toli i Víctor ho han intentat però Gata estava sempre ben col.locat i raspaven en molt de coneixement. Per la seua part, German, Javi, Bruno i Carlos, han estat a punt de vencer a Benidorm, 20-25, però els ha faltat creusseu, s'han d'animar més i confiar amb ells.
ALEVINS: Llastima la partida de l'equip Aleví que no ha entrat en ella fins a l'últim joc. S'ha notat massa la baixa de Gonzalo. El millor, Gaspar, que ho ha fet molt bé donant-vo tot fins al final. Alejandro i Álvaro han estat nerviosos i han despertat massa tard.
BENJAMINS: Julio i Jandi no han fallat i han deixat a zero al lluitador equip de Sella. Bona partida i ha semifinals on ens esperen Murla A, Orba i Benidorm. Vorem qui ens toca!!.
CADETS: Gran partida de l'equip Cadet front a Benimagrell. L'equip que treia feia el joc, i així hem arribat al 20-20, on per fi els trenquem el saque i guanyem la partida. Molt bé Carlos paran pilotes i fantàstic Sergio, tant al traure ,que ha estat molt poderòs ,com al rest.

dimecres, 5 de maig del 2010

HORARIS PRÒXIMA JORNADA

DISSABTE 8-MAIG
Partida importantisima a Sella ja que hiha bona part de la lliga en joc per part dels dos equips.
1ª LLARGUES
a
11 .H. SELLA - TIBI
2ª PALMA
16:30 h. FINESTRAT - TIBI
3ª LLARGUES
17:30 H. PARCENT - TIBI
B
DIUMENGE 9 - MAIG
1ª PALMA
11 H. TIBI - SELLA
JUVENILS
17:30 H. SELLA - TIBI

JECV, RASPALL

Éxit de la nostra escola de pilota en la primera fase de lligueta en la modalitat de Raspall al clasificar-se 5 dels 7 equips inscrits en les diferents categories. j Aquests equips disputaràn els quarts de final este dissabte 8 de Maig a Benidorm, amb els següents horaris: j
BENJAMINS, a les 10:30 al carrer de Benidorm, TIBI - SELLA. Julio i Jandi que no han perdut cap partida en la lligueta lluitaràn per arribar a les semifinals.
ALEVINS, a les 11:00 al carrer de Benidorm, TIBI - MURLA B. Després de jugar-se la classificació contra el bon equip de Castalla i vencer-los al seu trinquet en una gran partida, els nostres se les voran front al sempre difícil equip de Murla.
INFANTILS, al trinquet de Benidorm, a les 9:00 TIBI B - BENIDORM i a les 9:30 TIBI A - GATA. En una última jornada d'infart els 2 equips van derrotar a Mutxamel A deixant-lo fora i classificant-se ells, per darrere de Petrer. Ara tindràn que superar les baixes e intentar donar la sorpresa plantant-se en semifinals.
CADETS, a les 12:30 al trinquet de Benidorm, TIBI - BENIMAGRELL. Després de passar com a primer de grup tindrem que fer una bona partida contra els nostres amics de Benimagrell si volem estar en la següent fase.

dimarts, 4 de maig del 2010

LA MURADA 6 - TIBI 10, 3ra de Llargues

El diumenge per la vesprada ens desplaçarem a La Murada per a disputar la partida corresponent a la 3ra de Llargues, a pesar de les baixes contavem amb un bon equip per endur-nos la victoria més encara quan el rival tan sols contava amb 4 jugadors i els faltava el resto titular. La cosa començà prou be, 1-3, 2-5, però entrem en una dinàmica de fallar coses fàcils i a fer massa faltes, en un carrer que no és carrer ja que com sabeu allí es juga en una pista de futbito, com si jugarem a llargues internacional però encara més gran les distancies. Així arribem a 6-6, i fem uns canvis de posició i col.locació tan al resto com al contraresto que ens donen més seguritat a l'hora de fer i guanyar ratlles, finalment ens emportem 3 punts importants que ens col.loquen líders! Destacar que ens acompanyaren alguns aficionats i lo millor la convidà, rostida de xulletes i embutit!
1ª PALMA; BENASAU 10-TIBI 4.
Derrota de l´equip de palma en Benasau en una partida en la que el equip local va ser prou superior i es nostres no van saber contrarestar eixa superioritat, partida fluixa des nostres que no van poder acoplarse al carrer, un canvi al tram final de la partida va millorar prou el joc del equip pero va ser masa tard, al final derrota 10-4 i fa que es rivals retallen diferencies, continuem segons.
2ª PALMA; TIBI 10-BENIMANTELL 7.
Victòria sufrida la del l´equip de 2ª palma en una partida molt igualada, joc un joc l´altre fins el 6-6, despues de un canvi de posicions al resto pasem al 8-6, ens en fan el 7 i despues rematem la partida 10-7, el nostre traure no ha estat be i léquip o a notat, victoria important i seguim segons.

dissabte, 1 de maig del 2010

TIBI 10 - MURLA A 3, 1ra Llargues

Gran partida la viscuda este matí al Carrer Major de Tibi. Importantíssima victoria davant l'equip de Malia, sumant 3 punts que ens mantenen en la lluita per lo més alt. Comença la partida amb igualtat, 1-0 , 1-1 , 2-1, en el següent joc 3 quinzes seguits d'Alvaro traent, 40 per res una bona ratlla i joc, 3-1, en el joc següent Murla desperdicia una oportunitat de fer-lo i cau novament a favor dels local, 4-1. A partir d'ací domini de Tibi, jugant molt bé tots, un gran Álvaro, molt segur Isaac, Héctor i Miki fantàstics. Murla s'ha vist superat i s'ha desmoralitzat tot i que Malia ha tret bé i Andreu i Mengual entraven al carrer pilotes molt complicades però els nostres a contraresto les feen quinze. Finalment 10-3 i continuem una setmana més amb opcions!. Per la vesprada s'ha jugat la partida de JUVENILS: Tibi 10 - Finestrat 0, fàcil i 3 punts més per als nostres que es mantenen líders.

AGENDA ESPORTIVA 8ª JORNADA

DISSABTE 1 DE MAIG.
1ra de LLARGUES, a les 11:00 TIBI - MURLA A.
JUVENILS, a les 17:30 TIBI - FINESTRAT.
1ra de PALMA, a les 17:30 BENASAU - TIBI.
DIUMENGE 2 DE MAIG.
2na de PALMA, a les 11:00 TIBI - BENIMANTELL.
3ra de LLARGUES, a les 18:00 LA MURADA - TIBI.